Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25397) blattida válasza DeFranco (#25384) üzenetére


blattida
nagyúr

Mitől lenne egy 90000 forintos bosch mosogatógép középkategóriás? Az a bosch-nál a legalja, annál nincs olcsóbb. Azért, mert kapsz 70000 forintért is candy-t vagy beko-t? Ugyan már. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy egy suzuki swift középkategóriás gépkocsi.

Mi lenne neked tényszerű alátámasztás? Ha az neked nem az, hogy például egy sok éves miele mosogatógép durván sérült (nem megfelelő szállítás miatt) bevonatos fém fiókja egyáltalán nem korrodál, akkor valóban nincs értelme tovább beszélni, mivel Te eldöntötted, hogy nem az, bár semmi érved nincs rá, ellenben nekem van saját valós tapasztalatom vele, ami egy picit erősebb érv, mint a rákeresés a neten. Azt én is megtettem, miattad, de én sem találtam róla semmit, ami, mondjuk, nem is meglepő...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.