Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- A KOReader ebook olvasó program
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz Csabroncka #24952 üzenetére
Arra gondoltam én is...csak nem mertem nekivágni, új a cucc.
-
Met
nagyúr
válasz Csabroncka #24952 üzenetére
Nem feltétlen kell erősebb csavar, a meglévőt kell visszatekerni kicsit jobban hogy stabilabban tartson, ha kitört a menet amibe belekapna
akkor ugrott a gariakkor kellhet vastagabb csavar."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Olyan mint amikor a tiplit akarod kiszedni a falból, ha nagyon betekered a csavart nem tudod kihúzni mert szétfeszíti a tipli végét, ha nem tekered be eléggé akkor meg bent marad a tipli.
Fene tudta, hogy nem kell a csavart teljesen kivsavarni.
Nyugi senki sem születik úgy hogy tudja, én is csak sejtettem"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #24958 üzenetére
Megnéztem,az én LG-m hez is ilyen volt.
-
natë
nagyúr
válasz Csabroncka #24958 üzenetére
Electrolux
-
natë
nagyúr
válasz Csabroncka #24963 üzenetére
Már csak nagyobb csavarral fog kijönni, holnap szerzek egyet. Vagy marad a flex.
-
mmdms
addikt
válasz Csabroncka #24963 üzenetére
Nemrég költöztem, le akartam rögzíteni a dobot hasonló csavarokkal, de marhára nem ott volt a dob, ahol a lukak. Hárman toltuk húztuk, de eredménytelenül. Hogy célszerű újbóli mozgatáskor rögzíteni?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #24960 üzenetére
Így van,először én is azt hittem véletlen a dugó húzót csomagolták mellé.
Mozzarella:tényleg, egy dugó húzóval nem próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz Csabroncka #24700 üzenetére
Fogyasztás és tapasztalatok 1 hét után: Zepter THERAPY AIR® ION
Használati mód: automatikus
1-es ventilátor sebesség, kikapcsolt led: 3W
Turbó fokozat, kikapcsolt led: 39 W
-Valóban jól szűri a port, az ionizátort kikötöttem (kikapcsolni nem lehet)
A készülékről kicsit bővebben: Szűrő keresés, és utánakeresés közben gyakorlatilag kiderült, hogy a készülék amerikai, pontosabban a Rabbit Air MinusA2 700A, ami a minőség szempontjából nem mellékes - normális leiratot és magyarázatot talál az ember a készülék működésével kapcsolatban. Sajnos az európai piacra gyártott Zepter butább, de fő funkcióiban abszolút megegyezik a fenti modellel.
Értelemszerűen Zepter áron meg se próbáljátok megvásárolni, ugyanakkor használtan, jó állapotban töredék áron hozzá tudunk jutni!
Szűrő:
Két dolog van:
1. A Zepter csak teljes szűrőkittet árul 25.000 Ft-ért (ez alapvetően nem egy olyan rossz ár!)2. Amerikából lehet csak HEPA szűrőt rendelni, ennek ára 10.000 Ft, viszont vám és szállítással együtt az ár felmegy 18.000 Ft-ra.
A HEPA-n kívül valamennyi szűrő mosható, ezért megkockáztatom, hogy rendszeres takarítás mellett a HEPA kibír 2 évet (ami ugye a lényeg).
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
-
törölt tag
Üdv!
Jobb topikot nem találtam így itt kérdezek. Bár ez is kisgép.
Van egy pentax cam 100/00 szivattyúm. Műanyag járókerék van benne. Sajnos egy darabka le van törve belőle. Ha most kicserélném sárgarézre mennyit dobna a teljesítnényen? Elég jó szivattyú. Most szedtem szét kicsit a csapágyakat megkentem olyan lett mint az új pedig 10 éves minimum van.
-
nagyúr
válasz Csabroncka #24968 üzenetére
hol van benne az ionizátor?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Atesz 666
aktív tag
válasz #65388800 #24973 üzenetére
Üdv.
-A teljesítményen nem hiszem,hogy javítana bármennyit is,de időtállóbb lenne az tuti.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
törölt tag
válasz Timmcsy #24971 üzenetére
Próba cseresznye. Abban kész van 8-10 perc alatt, vagy amennyire szükséges, majd ki kell tapasztalni, hogy neked milyen szinten megfelelő, és fontos hogy ne legyen túlsütve. A gázsütőben pedig csak az előmelegítés ennyi idő. YT-on is vannak Crisp tálas mikrós receptek. Nekünk bevált mindenesetre.
-
veterán
Sziasztok,
Karcher SE 4002 géppel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Neten lehet látni sok videót hogy milyen hiper szuper kis otthoni masina, de valójában megéri ezt a gépet megvenni?
Jó lenne itthonra szőmyegre, szék, matrac, kanapé, és természetesen autó kárpit tisztítására. Inkább a kárpitfej része lenne a fontosabb hogy az mennyire jó.Köszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
törölt tag
válasz Csabroncka #24968 üzenetére
(#24976) kalm007
Szerintem pont jól értette. Ha a lapátok valamelyike vagy közülük több is törött volt, akkor nyilván lesz teljesítménynövekedés, de nem a réz, hanem az épsége miatt.[ Szerkesztve ]
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre ellene szükségem, hátha akad a közelben egy villamosmérnök.
Kaptunk USA-ból egy elektromos eszközt, ami természetesen nem megy bele a magyar konnektorba. Addig én is eljutottam, hogy sima fizikai átalakító nem elég, olyan kell, ami a 220V-->110V-ra alakítja át. A gondom az, hogy a készüléken 110V / 580W jelzés van, amit viszont én találtam átalakítókat azok max 75W-ot írnak. Viszont egyáltalán nem értek az áramhoz, így nem vagyok képben, hogy jól okoskodom-e , ha azt gondolom, hogy ez így nem jó. -
Csabroncka
Topikgazda
válasz Dluinet #24974 üzenetére
A kiveszed a szűrőkazettát, akkor a jobb felső sarokban (ez a tisztító nyílás). A két csavart kiveszed, így kijön a tű elektród. Egyszerűen lehúztam a sarukat az anódról és a katódról, és leszigszalagoztam őket. A tűelektród és a borítás is ment vissza simán.
Állítólag a gyártó szerint nem termel ózont, én ilyet a lakásban nem használok, mert az Ózon mérgező. A virágaim tisztítják nálam a levegőt.Nem kell hinni nekem (volt már erről korábban szó), de azért szakmai ártalomból kicsit értek hozzá....
"in medias res"
-
-
blattida
nagyúr
válasz lordring #24987 üzenetére
A 75 wattos konverter leégne, ha nincs benne védelem, ha meg van, akkor lekapcsolná a kimenetét, ergo, használhatatlan lenne. Ahogy már korábban is írták, használj hozzá való teljesítményű adaptert/invertert.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
-
pjen
félisten
válasz lordring #24987 üzenetére
Ha úgy sem tudod,akarod használni trafóval.Nem tudom milyen motor van a szárító részben,de én megkockáztatnék egy megfelelő feszültségű és terhelhetőségű diódával félhullámú feszt adni neki.Mondjuk 700V/10A egy tenyérnyi hűtő bordán.Ez nem lenne se nehéz,sem drága.
Ha nincs motor simán jó lehetne a diódás félhullám.Ha az 580W os fűtó szálra rákötöd a 230V-ot valószínűleg leég.
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
sziasztok!
Milyen kombinált hűtőt-fagyasztót ajánlotok 70e ftig -
nagyúr
válasz Csabroncka #24983 üzenetére
köszi, megnézem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Ádám16
addikt
Uraim, megérné ezt a mosógépet megvennem?
Whirlpool AWS 71000. Nincsenek hatalmas igényeim. 2 van, mosson, és legyen megbízható hosszú ideig. -
Ádám16
addikt
válasz blattida #24998 üzenetére
A 7kg nem feltétlen kellene, de ki tudja, hogy gyerek mellett ez hogyan fog módosulni. Beépítve lesz 1-2 év múlva a konyhába, szóval a keskeny előny, a keret pedig mehetne feljebb, de "minek", ha tudja, amire szükség van.
Megrendeltem, és köszönöm a választ.Most vettünk lakást, 2 hónap múlva költözünk, és szükség lesz háztartási eszközökre, úgyhogy remélem, jöhetek még kérdésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest