Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120860) Nemir Ombe


Nemir Ombe
addikt

..... hogy mi minden miatt változhat (tetszhet/nem tetszhet) a hang, arra legyen példa, egy Pioneer LX ..... AVR, USB zenelejátszással. Itt ugye állítható a DAC mintavételezése 1x-től - 4x-ig. Valamelyik zene jobban szól 4x-esen, de valamelyik viszont 1x-esen.

A zenék minősége (formátum, bitráta) megegyezik, a hardver/szoftver ugyanaz és mégis .... tehát mindig jön/jöhet a képbe egy adag egyéni ízlés vagy woodoo .... !!??

A fentieket figyelembe véve, még elképzelni is nehéz, hogy mi minden/hogyan/merre befolyásolhatja a kapott hangot egy médialejátszó/pc esetén ....

(általában az elektronikus zenék jobbnak tűnnek nagyobb mintavételezéssel, míg a jazz és akusztikus műfajok az alacsonyabbal hallgathatók inkább.....)

Hmm ....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.