Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigi21
csendes tag
Sziasztok! Az én gondom lehet nem is a házimozi baja, de hátha tudtok segíteni. Eddig set-top-box-os beltéris kábeltv szolgáltatóm volt. Vagyis van még, de már be van kötve az új. Ez pedig a TV tunerével jön ( modul nélkül ). Miután már ezt is nézegetem, észrevettem, hogy elég gyakran elmegy a hang 2-3 mp-re. Írtam is a cégnek, de még nem válaszoltak. Közben külső vinyóról filmet néztem a TV usb-jén keresztül és itt is itt-ott elmegy a hang. A set-top-box hdmi-vel megy a tv-re, ahonnan optikai kábel viszi a hangot a házimozira. Tehát akár a beltéri megy, akár a TV, a hang ezek keresztül megy ki. És ha TV-n videózok, akkor is ugye így megy a hang oda. Kipróbáltam, hogy a TV hangszóróját is bekapcsoltam és láss csodát, amikor elmegy a hang a házimozin, a TV-n megmarad ( mind adásoknál, mind filmnél ). Azt vettem észre, hogy gyakran reklám elején nincs hang, vagy egy halk rész után marad ki közvetlenül. Minta ilyenkor megszűnne a jel és kellene ez a 2-3 mp, hogy a rendszer újra felvegye. Létezik ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Milyen monitort vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest