Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gigi21

csendes tag

Sziasztok! Az én gondom lehet nem is a házimozi baja, de hátha tudtok segíteni. Eddig set-top-box-os beltéris kábeltv szolgáltatóm volt. Vagyis van még, de már be van kötve az új. Ez pedig a TV tunerével jön ( modul nélkül ). Miután már ezt is nézegetem, észrevettem, hogy elég gyakran elmegy a hang 2-3 mp-re. Írtam is a cégnek, de még nem válaszoltak. Közben külső vinyóról filmet néztem a TV usb-jén keresztül és itt is itt-ott elmegy a hang. A set-top-box hdmi-vel megy a tv-re, ahonnan optikai kábel viszi a hangot a házimozira. Tehát akár a beltéri megy, akár a TV, a hang ezek keresztül megy ki. És ha TV-n videózok, akkor is ugye így megy a hang oda. Kipróbáltam, hogy a TV hangszóróját is bekapcsoltam és láss csodát, amikor elmegy a hang a házimozin, a TV-n megmarad ( mind adásoknál, mind filmnél ). Azt vettem észre, hogy gyakran reklám elején nincs hang, vagy egy halk rész után marad ki közvetlenül. Minta ilyenkor megszűnne a jel és kellene ez a 2-3 mp, hogy a rendszer újra felvegye. Létezik ilyesmi?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés