Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
válasz
python1
üzenetére
Én évek óta heti 5 súlyzós edzést csinálok - push-leg-pull-pihenő-push-pull-pihenő felbontásban. Van, hogy a leg-pull cserélődik....ez energia, kedv stb. kérdése...Maga a felosztás jó, mire újra ugyan arra az izomcsoportra kerül a sor már ismét csatasorba állítható. Értelemszerűen teljesen más gyakrolatokkal küldöm meg pl. egyik és másik push napon a mellett, vagy a vállat. A történet működik, ugrottam is fejlődésben nem is kicsit a 1 izomcsporot/nap/hét edzéshez képest.
Viszont vannak hátrányai is:
-hosszúak és tényleg fárasztóak az edzések, ha beleszámolom a + kardiót is akkor meg pláne - ezért is sétálok sokat, mert már nem tudnék/akarok több időt a teremben tölteni. (A hosszú edzések előnye, hogy látom mások "komplett" edzését, amiből olykor lehet tanulni is ezt azt, de a többség, kb. 80% vicc kategória - pofázás, telefonozás, pózolás - 50kg-osan, 2 hetes "edzésmúlttal", nettó 20 perc edzés stb. stb.)
-Ha hiba csúszik a rendszerbe és 1 edzés kimarad a hét elejéből, akkor nehéz pótolni/hova beilleszteni
- A folyamatos heti 5 nap intenzív edzés vezethet túledzéshez, most valami ilyesmiben lehetek, mert érzem, hogy nincs meg az a robbanás az edzések egy részén - erre rátesz a meleg is természeten.
A heti 6 nap már szerintem sok, nem fogod úgy bírni a végét, ahogy kellene illetve nem lesz meg megfelelő mennyiségű pihenés/regeneráció, ami egy idő után visszaüt és teljesítménycsökkenést eredményez, ami meg elveszi a kedved stb.Gondoltam arra, hogy továbbfejlesztem A és B hetes forgásra ezt a történetet és akkor kicsit lehet jobban tervezni a kieső napokkal is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Horgász topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Xbox Series X|S
- Honda topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One mobilszolgáltatások
- Subaru topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest