- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
NB2
aktív tag
Olyan szempontból fura, hogy nekik van 8 esetleg 9 hazai meccsük és abból minimum egyet feladnak! Egy NHL/NBA csapat játszik 80 meccset, most érted 2-3-at játszik Európában, araboknál, Kínában, pfff mi történik.
De mindegyiknek kell a piac! Mert piszok népszerű kint az NFL, de a több pénznél a mégtöbb a jobb. És sokan vannak a világban még rajtuk kívül. -
pooty
tag
-
ggeleven
őstag
Hoppá! De jó lenne kimenni!
Steelers to play in NFL's first regular season game in Ireland in '2520%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
NB2
aktív tag
BB 24 éves nője
-
-
joergie
őstag
Nabazz, zsoselen lett a zalapszakaszemvípí
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
laracroft
senior tag
válasz
sherlock82 #26496 üzenetére
Leila egy nagyon jó csaj, de nekem nagyon sok a közvetítések előtti beszélgetéskor. Tipikusan az a nyomulós. "értek ám az NFL-hez csaj létemre" bizonygatós nő...
-
sherlock82
senior tag
Hát gratulálok akkor neki..
Párszor rákerestem arra, a közelmúltban hogy a magyar média miket ír a döntőről, de információ elsősorban arról jött hogy Leila kb egy hete New Orleans - ban van és mit csinál ott és miről tájékoztatja a népet.
Na mindegy, köszi az infót.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
NB2
aktív tag
Most van időm kajaszünetben.. Miért kétszínű ripacs Maka?
Én amúgy a TT-ben ismertem meg a képernyőn, ott kifejezetten bírtam, hogy pont az akkor futó NBA/NFL/UFC sportágakban volt jó ő is és pont azt bírtam benne hogy míg Bazska, Kangyal, Sankó csak a saját sportágához értett, Maka mindháromhoz hozzá tudott szólni.
A váltás egy fura dolog volt, gondolom Faragó nem akarta otthagyni a sporttv-t, maradt az akkor kezdő Maka.
Ő egyébként bevallotta, hogy az amerikai kommentátorokon nőtt fel, onnan jön ez az ordító stílus (amit szerintem már egy picit visszafogott) és tőle hallottam először a mozgatja a láncot kifejezést is, amit a kintiek is toltak. Ő pl szerintem fejlődött, előnyére változott, de tény, hogy Ricsihez képest ő is és Zsombor is harsányabb.
A network csoport egyértelműen másfajta megközelítést alkalmaz a sportoknál, a sporttv ilyen 60 éves öreguraknak szól, majd 20 évig ugyanazokkal a szakkommentátorokkal tolta (foci) és ráadásul csupa öreggel, akik ráadásul nem is nagyon értek el semmit a szakmájukban. A network inkább a fiataloknak szól, van náluk streaming, igaz egy picit sok a jog harácsolás -
NB2
aktív tag
update: nem egy főmufti, hanem egyenesen az elnök
-
NB2
aktív tag
válasz
sherlock82 #26491 üzenetére
biztos nincs összefüggés, hogy egy network4-es főmufti kezelgeti
-
.LnB
titán
Arena 4 vs. Sport TV téma
Na meg ott van az egésznek az a vetülete is, hogy jön egy új, "gonosz", ismeretlen csatorna, óriási büdzsével, és elveszi a kicsi, szeretett csatorna, egyik legikonikusabb termékét. Ráadásul úgy, hogy a Sport TV egyik leggyengébb kommentátorára építi fel az új csatornán az NFL műsorokat. Mert Kun Zsolt egy hatalmas és -mint kiderült-, kétszínű ripacs. Aki állandóan üvöltözött csak a közvetítések alatt mint a sakál...
Szakértő van itt is ott is értelmes. Nekem mindig is Budai Zoli marad a leghitelesebb. Azért ő nem véletlenül dolgozik ott ahol. Márk is nagyon vágja. Sankó-t meg csak bírjuk..
Egyszerűen sajnálom Galusékat, hogy nem sikerült visszaszerezni a jogokat. De amennyi milliárt ömlik ebbe az Arena 4-be, nem csoda sajnos.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
NB2
aktív tag
válasz
joergie #26487 üzenetére
Én sem bírom az arénás szakikat, valahogy a hanghordozásuk irritál, de hidd el mindnek van amerikai focis tapasztalat. Czirók Marci pl elkapó volt, múltkor volt szövkap volt ott.
Mondjuk a sporttv-n, ha meghallottam Udvardit, majd megőrültem.
Valahova leírtam már, hogy lehet, hogy valaki irtó nagy tudással rendelkezik a szakmájában vagy a hobbijában, de azt el is kell tudni adni. Hajléktalan kinézetű, hebegő-habogó, öööző szakikat nem akar látni/hallani senki.Hörit amúgy nem tudom hova tenni, én bírom a srácot, de ez a low budget megvalósítás nekem egy picit kevés.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz
F-ECT$ #26476 üzenetére
Szakértőőőőő?! Kire gondolsz? Kun Zsolt kommentátor, ő volt az első aki átment a lölőtv-hez, aztán átmentek a 4th & long srácok, a Márk idén közvetítgetett, de nem vitte túlzásba, Budai Zoli idén offolta a tv-s kommentálást. A Sankó idén ment át szezon közben mert már nem bírta, de nem sokat kommentált ő se. Nekik van bármi NFL releváns ismerete, tapasztalata, ők is a sport1ről jöttek.
A többinek a nevét le se írom (nem mintha tudnám), általában többet ártanak, mint használnak(talán van az egyik kommentátor, akinek van kvalitása, stílusa, de a többit kapálni küldeném inkább...mert az elhozza a világbékét.)
Csak idén elhangzott pl a 'megkövetZem magam...' fárzis, és az idézőjelbe szivat kifejezés.Nem írom őket, ezeket csak megjegyeztem , mert felvisítottam rajtuk...
A sport1es közvetítések kiegészítve a a trashtalkkal fényévekkel jobb élményt adtak, sőt én nem akarnék jobbat annál. SB közvetítések is ott voltak a szeren.
Én is reménykedtem, hogy ugye nem marad, és ez csak hiba volt a rendszerben, úgy néz ki az NFL franchise-t nem érdekli a nézőszám növekedés, csak a közveítési díjakból befolyó összeg.
Hörinek van amúgy egy youtube csatornája kicsit vicces...nem érted, hogy ez most komoly, vagy mi történik...de azért fogyaszthatóEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
ggeleven
őstag
válasz
sherlock82 #26483 üzenetére
Azon sírva nevetés volt.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
De lesz még!
Netflix will be the home to live NFL games this Christmas Day
And mark your calendar for Christmas Day in 2025 and 2026 when Netflix will be streaming at least one holiday game each year as part of this three-season deal.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
.LnB
titán
Én sose fogom elfelejteni az első A4-es SB-t, azzal az (kamu) angol akcentusos Árpával. Hát az valami elképesztő volt!?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A Zéé
Topikgazda
Gyula nagyon érti a focit, de szerintem nem volt kommentátornak jó. Ugyanezt gondolom MINNNESSSZÓÓTA Ervin(?, bszki teljesen elfelejtettem már)-ről is. Höri meg egy ideje már nem igazán aktív NFL körül.
Az elején nagyon gyenge volt az Arena4-es közvetítés, de már felfejlődtek a nézhető szintre.
Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
2029-ig a Network4 sportcsatornái és streamingfelülete közvetíti az amerikaifutball-liga mérkőzéseit. -telex.hu
Pedig kicsit azért reménykedtem..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Zanik
addikt
Myles Garrett cserét kért, a Rams meg árulja Kupp-ot.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
F-ECT$
titán
válasz
sherlock82 #26470 üzenetére
Én nem emlékszem arra, hogy bármikor is emberi időben kezdődött volna. Az SB mindig helyi idő szerint estefelé van, az meg nálunk már éjfél körüli időpont.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
sherlock82
senior tag
válasz
F-ECT$ #26466 üzenetére
Ha jól emlékszem pl 2007 az az év mikor egész emberi időben kezdődött a döntő egy európai embernek.
Talán ez volt az egyetlen év mikor a kezdőrúgást követően a vissza hordás egyből TD - vel zárult a Super Bowl történetében . Szerintem azóta sem volt ilyen.
Mennyivel jobb azért a meccs magyar nyelvű kommentárokkal mint annak idején a német nyelven vesződni a Sat - 1 en.
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
Veron
addikt
Én kipróbáltam azt a módszert is, hogy SB után bementem dolgozni, szinte én nyitottam az irodát és 3-kor már jöttem is haza. Egész jó volt, persze ehhez kell aludni a meccs előtt.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
NB2
aktív tag
Én egy ideig félnapoztam (csoportdöntők fél nap szabi, SB fél nap szabi), de azért 2008-ban nagyon szar volt bejönni, ott már filóztam rajta, hogy ez így nem okés, aztán kb 2013 óta SB után szabi.
-
ggeleven
őstag
válasz
F-ECT$ #26466 üzenetére
Hasonlóan nyomom az alvást én is, azt kivéve, hogy nálam a Super Bowl Monday mindig szabi (mint ahogy szülinapomon sem dolgozom soha). 11nél tovább viszont nem alszom, hogy ne legyen teljesen oda a nap. Idestova 20 éve működik ez a rendszer.
-
F-ECT$
titán
válasz
sherlock82 #26462 üzenetére
Olyan 0:40 körülre tenném a kezdést, az ébresztőt 0:25-re szoktam állítani. A félidei show miatt viszont 4:30-5:00 körül van vége a meccsnek. Ha szabi nélkül kell megoldanom, akkor általában alszok egyet délután, és este is lefekszek 9-10 körül egy kis alvásra, no meg persze a meccs után is van még ~2 óra az ébresztőig. Nem optimális, de évente egyszer kibírható
Dive ever, work never.
-
válasz
berek21 #26460 üzenetére
Ez már tényleg a WTF szint, és csak az veszi meg, aki megteheti és leszarja, vagy nem teheti meg, de fel akar vágni. A lényeg hogy mindkettő opció L, mert ebből a pénzből már olyan nyaralást/utazást össze lehet rakni, hogy kis túlzással a holdra is lehetne menni.
All→M8
-
NB2
aktív tag
válasz
sherlock82 #26462 üzenetére
rutinos néző lehetsz
kb 0.35 körül szokott lenni a kickoff, attól függ mennyire húzzák el a himnuszta jegyeket meg el ne vigyétek előlem
-
-
berek21
őstag
Vegyétek, vigyétek!
Ha esetleg túl olcsónak találjátok, van 1,3 millióért is.Lancia Delta III eladó!
-
NB2
aktív tag
Pulóver a cipzár hiánya miatt nem játszik, póló a nagy logó miatt halál lenne nyáron, törölköző meg annyi van mint a nyű
A nadrágot akartam, de nekem túl fura volt, maradt egy pár zokni...
-
-
Veron
addikt
Micsoda meccs volt, teljesen kiegyenlített, kard ki kard ütközet. Mindkép csapat igazán jól játszott. Bármelyik jutott is volna be, rá fogadtam volna végső győztesként.
Sajnos nem tudtamakartamelőben nézni és igazán kihívást jelentett nem megtudni az eredményt másnap."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
F-ECT$
titán
válasz
callmeakos #26454 üzenetére
Én anno nagyon nem szerettem a pats-t, egyrészt nem is voltak szimpatikusak a játékosok/edzők, másrészt a balhék miatt, harmadrészt az éveken át tartó dominancia egyik sportban sem tetszik.
A KC-val kapcsolatban egyelőre nem érzem ezt, de lehet hogy ebben szerepet játszik, hogy ugye pont brady ütötte el őket egy SB győzelemtől, és ezért máris szimpatikusabbak lettek, ami még kitart. De egy semleges drukkernek vagy más csapat drukkereinek már eléggé frusztráló lehet ez, a Bills vagy a Lions is megérdemelne már egy SB-t.
A Philly érdekes helyzetben van nálam, anno Vick játéka nekem tetszett, amikor meg legyőzték a pats-t, akkor még szurkoltam is nekik
De ez a tush push nagyon nem NFL szerű nekem, és valahogy Hurts se szimpatikus, így nehezen tudnék megint nekik drukkolni.
Dive ever, work never.
-
válasz
F-ECT$ #26445 üzenetére
Én tegnap esti műszakból mentem reggelre így nem tudtam nézni a meccseket. 17-14es Eagles vezetésnél mentem aludni. Viszont jobb is, mert valszeg nem bírtam volna idegekkel a Bills meccset. Az összefoglalót látva Allan kicsit most be volt ragadva. Ha nem az Arrowheadben lett volna a meccs, lehet hogy lett volna esély. De így már megint Mahomes örülhetett. Ez most már kezd kicsit kiábrándito lenni hogy senki nem tud fogást találni a Chiefsen amikor kell. Évek óta.
All→M8
-
Zanik
addikt
Első meccset végignéztem, a Bills-KC-t csak félidőig. (fórumozni nem volt időm közben)
Sajnos az lett, amit vártam, pedig titkon egy kicsit reménykedtem, hogy ha a Commanders nem is nyer, de hátha legalább a Bills megállítja a KC-t. Az SB-ben viszont a Philly-nek fogok szurkolni.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
F-ECT$
titán
válasz
ggeleven #26451 üzenetére
Én se szabizok, olyan vagyok mint a mosott sz@r
Az a baj, hogy a lányomat mindenképp suliba kell vinnem, így ha szabi, ha nem, akkor is kelek 7-kor. Előtte nap szoktam beiktatni egy nagyobb alvást és ha belefér, akkor délutánit is, illetve másnap korán fekszek.
Dive ever, work never.
-
ggeleven
őstag
válasz
F-ECT$ #26445 üzenetére
Néztem volna, de ma nem tudtam szabizni. Kemény a KC statja az elmúlt évekből. TB12 és NE szinten vannak, ha a számokat nézzük. Nem KC drukkerként unalmas ez így, de még messze nem utálom őket annyira, mint anno a peccet.
-
NB2
aktív tag
Ennél gyengébb KC-t már nehezen kaphatott volna a Bills!
És ahogy egész évben most tényleg a védelem mentette meg Mahomes seggét. Nyilván támadásban sem voltak rosszak, de azért amikor a Bills vezetett és támadtak, ott meg lehetett volna fogni őket, de nem megcsinálni 2x 1 yardot
Innen hajrá Eagles, a védelemnek meg kell fogni Mahomest.
-
A Zéé
Topikgazda
válasz
F-ECT$ #26445 üzenetére
NFC döntő első félidejét néztem, ott azért várható volt, hogy a rutin lenyomja az újoncokat, az AFC döntő érdekesebbnek tűnt látatlanban is, de lassan indulok munkaterületre, szóval aludni kellett. Majd ma délután visszanézem.
SB párosítás nem tetszik, de azért valószínű még fogom nézni...Just a simple Lineman...
-
sherlock82
senior tag
A döntő kettő résztvevője nem azt mondom hogy borítékolható volt, de én erre számítottam.
Legalább sok pont volt a meccseken, főleg a tegnap estin.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
F-ECT$
titán
És a KC ismét 1 labdabirtoklásos győzelme. Mondjuk most talán jobbak voltak. Azért volt 2 vitatható bírói segítés, de nem csak ezen múlt.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Senki se nézi ezeket a meccseket?
Mindenki a meccseket nézi és ezért nem fórumozik?
Senki sem nézi már az NFL-t?
Ennél azért nagyobb élet szokott itt lenni
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
No reméljük ez egy jobb meccs lesz.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hogy én hogy utálom ezt a tush pusht. Be kellene tiltani.
Dive ever, work never.
-
NB2
aktív tag
WSH most az f másik oldalára került, 3 labdavesztés most már
-
NB2
aktív tag
game over
-
F-ECT$
titán
Hát innen nehéz lesz. Túl sok a Was hiba, szorosabb meccset vártam.
Dive ever, work never.
-
ggeleven
őstag
Már másodszorra van nagy különbség a meccsen, de azért nem mondok le a WASról egyelőre. Bár a Philly offense marha erősnek látszik ellenük.
-
F-ECT$
titán
No jól van, elbeszélgetek itt magammal. De legalább alakul a meccs
Dive ever, work never.
-
NB2
aktív tag
No, akkor lássuk, hogy mit kezd a WSH az első komplett és jó csapat ellen, illetve a PHI meg tud győzni, hogy ő a legjobb csapat az NFC-ben és méltó az SB-re!
-
sherlock82
senior tag
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03 #26411 üzenetére
Belefutottam még egy igaz történetbe,
A hazai csapat cimmel.
Nekem ez is tetszett, kis aranyos film volt, párszor jókat nevettem is rajta.NFLes filmekből csak igaz történetek vannak?
De, hogy ON is legyen.
Kíváncsian várom a Commanders vs Eagles összecsapást.
Biztos jó meccs lesz, nagyon komoly lenne ha az "újonc" csapat jutna tovább a rookie irányítóval!SuperHeRo - Eladó! POCO F2 Pro + extra!
-
Veron
addikt
válasz
callmeakos #26410 üzenetére
Jets pedig vinné Matt Nagyot HC-nek és a managementből is valakit (hirtelen nem ugrik be a neve).
@sherlock: a Chiefs név nem az indiánokra utal.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
De ha Vizes nyolcas, akkor Csontdaráló is. ezért nem írtam
A Mark Wahlberges nekem is tetszett, bár a tagot nagyon nem bírom.
Viszont nem hangzott el az American underdog alias Esélytelenből haLLhatatlan. Nekem tetszett, lehet nincs is hozzá szinkron. 2021es
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
spiky03
veterán
Köszi az ajánlások, mindet láttam már csak az előbb kimaradtak
Igen az Utolsó cserkész meg az Ace Ventura is valamilyen szinten kapcsolódik az amerikai focihoz. Mind a két film alapmű
Arra a Night lightsra rá nézek azt nem láttam még egyedül.
Épp most nézem vissza a Lions vs Commanders meccset. Az első félidőn vagyok túl. Komoly meccs az is
Meg a héten megnéztem az Eagles vs Rams, az is jó meccs volt, a vége durva volt.
A Bills vs Ravens meccset is letudtam de az annyira nem jött be.
Az Emlékezz a titánokra után rá kaptam újra a meccs nézése
szerencsére a Net4pluszon vissza lehet nézni őket.
SuperHeRo - Eladó! POCO F2 Pro + extra!
-
NB2
aktív tag
We are Marshall és ha Ace Ventura, akkor Vizesnyolcas is szerepeljen itt
A Mark Wahlbergesnél elmondták, hogy azért kisebb ligában játszott, szóval nem az utcáról esett be, de a filmet amúgy imádom!
A Sandra Bullockosnál meg úgy tudom nem úgy volt a valóságban ahogy a filmben, Oher perel is úgy tudom.Baseballos, de amúgy egyik kedvenc ilyen filmem A szívem csücskei, ugye az angol film amerikaizálása, de nekem nagyon bejön amúgy.
-
joergie
őstag
válasz
sherlock82 #26409 üzenetére
Ha valami baromijó NFL témájút akarsz fogyasztani, akkor itt a Nagypályások alias Ballers Dwayne 'The Rock' Johnson főszereplésével. Kötelező, hatalmasat ment pár éve. Oszd be, ne pörgesd le az évadokat, bár kívánja a szem, de nagyon fájni fog, amikor elfogy. inkább élvezd ki
Ugye van még pl a Silver lining playbook, ami phillyben játszódik, alapvetően jó film, nyomokban NFL-t tartalmaz, viszont nagyon jól átjön, hogy milyen a philly rajongótábora, vagy maga Philadelphia is talán, azt nem tudom.
Meg hát tudjuk, hogy az első Ace Ventura is erősen át van járva NFL-el, ahogy az Utolsó cserkész is. Most hirtelen ezek jutottak eszembe.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
spiky03
veterán
A héten lepörgettem pár amerikai focis filmet.
Emlékezz a titánokra
A védő
LegyőzhetetlenTetszett mind,. különösen az Emlékezz a titánokra, valamint Eagles drukker lettem hirtelen
Amiket még régebben láttam
Minden héten háború
ErőpróbaVan még ezeken kívül olyan amit érdemes megnézni?
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! POCO F2 Pro + extra!
-
Én ennek baromira örülök. Saleh az egyik kedvenc edzőm a ligában, pont azért amit csinált a 49ers-ben. A Jetses kalandból kiderült, hogy nem biztos hogy HC matéria, pláne ha egy primadonnát kapsz a nyakadba, de örülök hogy kap egy újabb esélyt, és azt ő el is vállalja.
All→M8
-
sherlock82
senior tag
Én szerintem nyer a Kansas és bejut a döntőbe, viszont abban bízom nem lesz olyan körülmény ami miatt percig is azt gondolná valaki hogy a bírók segítették.
Buffaló nagyot megy idén, legutóbbi meccsen is borzasztó volt az időjárás.Eagles továbbment mint ahogy gondoltam is, annak ellenére hogy sokan más véleményen voltak.
Commanders sikereinek örülök, hiszen régebben is figyeltem őket még mikor az előző néven futottak, nem voltak túl jók, pedig nekem nagyon szimpik voltak.Kíváncsi vagyok a Kansas fog e majd nevet változtatni ?
Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
Veron
addikt
-
Veron
addikt
Sorry a tudatlanságomért, innen nehezen érthető ez a Swift-jelenség. Tucatnyi híres ember jenelik meg a csapatok VIP páholyában Post Malone-tól LeBron Jamesig. Miért pont Swift érdekes annyira?
-
-
ggeleven
őstag
Ott máshogy megy az ilyen. Komoly kérdés, hogy ki Swifty és ki nem. Már attól sikítanak a tömegek, hogy besétál a stadionba vagy éppen felemeli a kezét integetni. És igen, dollárkötegekben mérhető, hogy feltűnik akár arra a 20 mp-re is. Ez továbbra is showbiznisz és azt fogják csinálni, amitől a végtelen pénzükből még több lesz.
-
A Zéé
Topikgazda
mégis a tavalyi SB-t legalább annyira körbelengte ez a bulvár vonal, mint a meccs maga... Fogadásokat lehetett kötni kb. mindenre a ruhájától, a képernyőidőjéig...
És kimutatható a hatása is: [link]
Among the highlights from Sports Media Watch’s report:
• In women ages 18 to 24, this year’s Super Bowl viewership was up 24% from last year.
• In girls ages 12 to 17, this year’s Super Bowl viewership was up 11% from last year.[link]
DeSchriver mentioned a report from Apex Marketing Group that estimated more than $330 million in brand value that Swift has brought to the NFL and the Chiefs.#26400 NB2
a Deflategate is ilyen volt pl. Nem tudom mondjuk, hogy ezeken kívül van-e még... Lehet.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
joergie
őstag
válasz
F-ECT$ #26399 üzenetére
De amúgy meg ha a valódi amerikaifoci rajongókat célozzák(minusz KC drukkerek), akkor MINDENKI azt akarja látni, hogy Mahomesnak FÁÁÁJ
(és amúgy meg neki sem esik nehezére fájdalmat mutatni/szimulálni, win-win
)
A leendő hall of famer irányítót mindig jobban védik a bírók, nehogy már az ő ítéletük miatt kerüljön padra, vagy támadják, mert nem adta meg. Valszeg inkább egy kockázatelemzés fut le a bírók kis fejében, amikor a zászlóért nyúlnak.
A Bills a Ravens ellen 1/10yard büntit kaptak, szóval náluk nehéz fegyelmezettebbnek lenni. kíváncsi leszek...Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget