- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogard
tag
Nekem elvileg a 178 a maximum. (50 éves vagyok.) A piros vonal a zone 2 teteje. A cél, hogy a terhelési szakaszban a 4-5 zóna határán legyen a pulzus, a pihenő szakaszban pedig minél lejjebb menjen, ideális, ha eléri a 2 zóna tetejét közepét.
Nem a minél magasabb terhekési pulzus a lényeg, ha túl sokat vagyok az 5. zónában szokott szólni, hogy vegyek vissza. A cél inkább a minél nagyobb dinamika.Azt még fontos ideírni, hogy senki ne vágjon ilyen edzésbe szívvizsgálat nélkül, aki biztosan egészséges, az nyomhatja, de bármilyen diagnosztizálatlan szívprobléma esetén van infarktus kockázat.
Én egyébként súlyozáskor (kézisúlyzó) is viselem a pántot, szettek között mindig megvárom, hogy visszaérjen a pulzusom a 2 zóna tetejére, így nem kell pihenőidőt számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- PS Plus előfizetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari