- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
OPiiPO #184999 üzenetére
Mentzert is a helyen kell kezelni azert, o is meg Dorian Yates is olyan bemelegito sorozatokat vegeztek, ami atlag embernek siman sorozatnak felel meg. na meg ugye dropsetek, csak negativok bukasig vegzett sorozatok utan..hosszu time under loadok. igy mar ez nem is annyira 1 sorozatnak szamit ha szigoruan nezzuk. en is rengeteget olvastam HIT-et, Arthur Jones bulletineket anno, Mentzer konyveket stb. sot igy edzettem vagy egy evtizeden at, egesz jo eredmenyekkel sztem. foleg huszonevesen, tesztoszteron szint az egekben..
viszont azert ez az egy sorozatos edzes legtobbeknek nem optimalis izomtomeg noveles celjabol. pedig de szerette a lusta fejemha nagyon top a technika, es a gyakorlat is siman vegezheto bukasig anatomiailag (ami pl guggolasnal, felhuzasnal) nem mindenkinek adatik meg akkor nem rossz, de sokszor nem eleg. lehet igy is izomtomeget novelni, de siman lehet, hogy csak 60-80%-at hozza a max elerheto fejlodesnek.
legujabb tanulmanyok szerint 10 sorozat korul van / izomcsoport / het
az ami optimalis legtobbeknek, vagy inkabb 10-20 kozott valahol. persze nyilvan intenzitason is sok mulik, ilyenkor azert nem csinalhatsz mindent bukasig.
ha erdekel meg mas irany is, akarsz edzestudomany temaban olvasgatni erdemes Dr. Andy Galpin interjukat meghallgatni mondjuk huberman podcaston. nagyon tanulsagos.
na meg Peter Attia podcastok is jok, bar ot inkabb a zone2, vo2 max aerob irany miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest