Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#169905) aleister válasza Qtya123 (#169897) üzenetére


aleister
veterán

Nagyon durva, nekem elhiheted. Általában az volt a menetrend, hogy valami gonosz, testetlen izé közelített felém, amivel tisztában voltam, de nem tudtam megmozdulni, tenni ellenne semmit. Néha nagy nehézségek árán azt hittem, hogy ki tudtam magamból préselni valami nyöszörgés félét, hogy segítséget kérjek, de mivel sosem tudtam vele felébreszteni senkit a szobában (szobatársaim a koliban, barátnőm otthon, stb), ezért gyanítom, hogy azt csak beképzeltem.
Az benne a leginkább félelmetes, hogy érzékelsz mindent, de az ég adta világon semmit nem tudsz csinálni. Tehetetlenül be vagy börtönözve a testedbe.

Párszor volt, hogy még láttam magamat kívülről, felülről is, ahogy alszom, sőt minden egyebet is a szobában. Ha nappal volt, akkor teljes részletességgel. Hallottam mit beszélnek a szobatársaim, stb. Azt hiszem ezt hívják testen kívüli élménynek.

Node ez már nagyon off itt. :)

Fulladásos ébredés is volt már párszor. Nem tudom, hogy az lehetett, mint nálad, vagy szimplán kimaradt alvás közben egy levegővételi ciklus. Ez utóbbit mondanám.

[ Szerkesztve ]

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.