Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#167412) Madwe válasza attiati (#167403) üzenetére


Madwe
nagyúr

Rúdnól az ajtófélfa közé ralhatót javaslom, az iszonyat stabil, a keretre akasztható annyira nem (+ ott kérdés milyen a keret, lehet nem is tudod rendesen bealasztani. A közé levőnél csal a távolságot nézd meg h jó legyen!)

gumiszalagnál célszerű minél többféle ellenállásút venni - a lehető legtöbb féle gyakorlat elérése végett. A legkönnyebb 5 kilós pl tök jó bemelegítéshez pl. Bicepsz, tricepsz gyakorlatokhoz közepes dukál, vállhoz picivel gyengébb, háthoz s lábhoz meg vmi baromi erős :)
persze az előfeszítéssel is lehet játszani, de azért legalább 3-4 féle ellenállású nem árt ha mindent le szeretnél fedni.

trxből ahogy fentebb is írták elsőre egy egyszerübb is megteszi

egyébként a gumiszalag + trx nem csak ilyen lockdownok alatt lesz jó, hanem utazásokkor is késöbb (ha vágre lehet majd persze :) )

gumilabdából én egy egyszerű 8000 hufos fitnessz labdát vettem, bírja a strapát. Inkább a mérete számít, h neked 45-55-65-75cm átmérőjű kell e.
Rajta ülni pl az a fontos h a lábad derékszügben legyen - általában pl egy 180cm embernek ez a 65-75cm, viszont gyakorlatokhoz meg nem árt ha egyel kisebb - azaz 180cm esetén 65 de akár 55 is megfontolandó (minél kisebb annál nehezebb a gyakorlat, illetve minél jobban fel van fújva azzal is nehezítesz)

stratova: köszi, majd körbenézek, hátha :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.