Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Mostanában voltak gyomor problémáim. Puffadás, gázképződés (korgó hangok gyomor tájékról).
Tegnap kimaradt a tejsavó fehérje. Edzés sem volt így az edzés utáni gyors szénhidrát is kimaradt. Eleinte erre gyanakodtam.
Szóval két nap kiegészítők nélkül és nagyon jó a gyomrom.
Laktózérzékeny vagyok, de ezek most nem ennek a tünetei voltak.
Most elfogyott a Protein Buzz fehérjém, Már be van készítve edzés utánra a Nutriversom Iso Pro. Ebben már van laktáz enzim.
Arra gondoltam, hogy ha ezek elfogynak, akkor kiegészítők nélkül csinálom tovább. csak a vitamin marad semmi más.
Kíváncsi vagyok lesz-e változás ha elmarad az edzés utáni turmix. Sejtem, hogy nagy különbség nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Update 03.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest