Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- body007: Egy motorfelújítás története
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Mostanában voltak gyomor problémáim. Puffadás, gázképződés (korgó hangok gyomor tájékról).
Tegnap kimaradt a tejsavó fehérje. Edzés sem volt így az edzés utáni gyors szénhidrát is kimaradt. Eleinte erre gyanakodtam.
Szóval két nap kiegészítők nélkül és nagyon jó a gyomrom.
Laktózérzékeny vagyok, de ezek most nem ennek a tünetei voltak.
Most elfogyott a Protein Buzz fehérjém, Már be van készítve edzés utánra a Nutriversom Iso Pro. Ebben már van laktáz enzim.
Arra gondoltam, hogy ha ezek elfogynak, akkor kiegészítők nélkül csinálom tovább. csak a vitamin marad semmi más.
Kíváncsi vagyok lesz-e változás ha elmarad az edzés utáni turmix. Sejtem, hogy nagy különbség nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest