- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Woodslave #113110 üzenetére
Szerintem ezt az oldalt be lehetne tenni. Aki nem fossa össze magát, ha nem magyarul kell olvasnia, annak teljesen jó összefoglaló: Beginner's Health and Fitness Guide
Max még keresni kell mellé egy magyart is.(#113109) kolosanyi
Miről beszélsz? Múlt hét szerdán megírattam a motorvezérlő elektronikát, 170-ről 200 lóerőre lett emelve a teljesítmény, 400 Nm fölé lett belőve a forgatónyomaték, meg kapott egy sokkal idegesebb gázpedál karakterisztikát. Hiába másfél tonnás dög, úgy ugrik most mint egy gazella. Újra szerelmes lettem belé. Ha előzni akarok, már nem kell gondolkodnom azon, hogy vajon elkezdhetem-e a manővert, vagy odaér a szembejövő
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari