Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95181) Fred23 válasza tomcica (#95177) üzenetére


Fred23
nagyúr

Igen, több variáció is jó lehet. Attól is függ, melyik a legjobb, hogy x napon mennyi glikogénem marad. Most megint 2000 kcal-os diétán vagyok limitált ch-val, de még viszonylag sok testzsírral. (Úgy 20% lehet, ami 15 kilót takar nálam.)
Tippre félig üres vagy majdnem lemerült raktárakkal fogom lenyomni ezt a hónapot, így nagyon nem mindegy, mennyi glikogént képes legyártani a testem zsírból, és milyen gyorsan.

Nagyon nem szeretnék izmot veszteni.

"Lemerited teljesen es lefekszel szenhidrat nelkul akkor az izmodhoz fog elsonek nyulni"

Saját tippem, hogy nem feltételnül. Ha tudja a testem, hogy szükség van az izomra -az kap rendszeresen ingerlést a megmaradásra és növekedésre-, inkább nyúl azonnal a zsírhoz. (Lehet, hogy lecsíp egy minimális izmot is, de ahogy teheti, visszaépíti.)

Az a 48 órás visszatöltés ch mellett nagyon kemény. De talán nem jutok el majd sose a teljes lemerítésig -vagy csak 1x-2x-, és ha egy félig lemerültet kell tölteni 100%-ra, az már azért egy sokkal jobb eset.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.