Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #85473 üzenetére
És ki mondta, hogy akár egy szemernyi esélye is van az új Star Treknek arra, hogy jó film legyen?
Én abból indulok ki, amit a Warner mondott. Ők sem azt mondták, hogy viccesebb lesz, viszont egyértelműen távolodni akarnak a BvS nyomasztó hangulatától (lighter a kifejezés, amit használnak).
Maga a tény, hogy újraforgatnak, annyira nem mellbevágó. Az viszont az, hogy három hétig fog tartani, ami rengeteg idő és a film kohézióját veszélyezteti (már ha alapból volt neki olyan, nyilván soha nem tudjuk meg). Nem igazán jut eszembe olyan eset, amikor kreatív okokból kellett újraforgatni és jól sült volna el, de majd itt is elválik. Mindenesetre mikor ez a hír így összeállt (Ayer mindenkit összetrombitált, hogy három héten keresztül forgassanak), akkor én letettem arról, hogy ez egy valóban jó film lesz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest