Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84101) Viszlát válasza Grave_444 (#84093) üzenetére


Viszlát
addikt

Elhiszem neked, a lényeg annyi lett volna, hogy nem állnék le senkivel vitatkozni arról, hogy ő mit lát mivel rengeteg tényező befolyásolja. Kicsit nehezen veszi be a gyomrom, hogy ugyanakkora felületeten kétszer annyi képpont esetén nem látod a különbséget (az adott képpontban látható információ tárolására rendelkezésre álló adatmennyiségek között pedig még nagyobb a differencia), de legyen, oké. Ha viszont általánosító kijelentést tettél volna, ahogy aztán utánad meg is tették, akkor amellett már nehéz elmenni.

Szóval nézzük PuMba összehasonlítós képkockáit.

Már elméletben megakadok, hiszen adott egy BD, amin a képinformáció tárolásására rászántak 24255 Kbps-t (24.255 Mbps), ami durván 3 MB-t foglal a tároló eszközünkön másodpercenként. Túl sok információnk nincs a tömörített verzióról, mindössze annyit tudunk, hogy a teljes mérete 6 GB. Ebből könnyedén kiszámítható (fejben számolva, minimális eltérés előfordulhat), hogy durván 0.6 MB jut egy másodpercre, avagy 4.8 Mbps (a film hossza nagyjából 10140 másodperc - 169x60). Már így is jelentős a különbség, de a 6 GB-ban ugye benne van az audio sáv is. Legyünk optimisták és feltételezzük, hogy senki nem volt olyan szakbarbár, hogy DD2.0-vel inzultálná a filmszerető népeket, hanem legalább annyi volt benne, hogy rátette a BD-ről a 640 Kbps-os DD5.1-et, amit ha elveszünk az össz bitrátánkból, akkor marad 4.16 Mbps a video sávra. Laikusként is könnyen látható, hogy ez hatoda az eredetinek (ami ugye szintén tömörített, ezt lényeges szem előtt tartani), ami nagyon-nagyon-nagyon kevés, rengeteg információt elveszített szegény.

De ez csak a fránya elmélet, kit érdekel az, amikor a kijelző előtt dől el minden. Alapvetően mind a 3 képkocka iskolapéldája lehetne a "Hogyan adjuk el a szar minőségű ripünket" témakörnek. Jobb helyeken el sem fogadják az ilyen összehasonlítást, nem tudjuk melyik frame-ről van szó, nincs információnk a kódolási beállításokról, hány key frame, hány pass, stb. Na mindegy, nézzük a képeket...

1. képkocka: ügyes választás, hiszen fókusztartományon belül egyedül 'AlrightAlrightAlright' feje van, ami csak töredékét teszi ki a teljes képkockának, és nem gyorsan mozgó jelenetből lett választva. Értelemszerűen ez a terület az ami leginkább igényli a sok-sok byte-ot. Készítőnk azonban nem bízta a véletlenre a dolgot, emellett még arra is ügyet vetett (vagy csak simán nem ért hozzá és hú ez jól néz ki felkiáltással választott), hogy a fókusztartományon kívül eső részeken is többnyire homogén tartalom legyen, minél nagyobb felületet elfoglalva a képből (verda, ég). Na de nézzük Cooper napégette arcocskáját: érdemes a szeme környékét figyelni miközben az egérrel váltunk, ráncok nagy része huss, bőrfelület huss, hajszálak töve huss, részletesség volt, nincs. Pont ettől "jó" a képkockaválasztás, hiszen erre rögtön rá lehet vágni, hogy de hát ez kit érdekel, úgysem látni. A gond akkor van amikor nem ilyen szűk a fókusz, nem homogén felületek uralják a képet, neadjisten éppen gyorsan mozog rajta valami és még sorolhatnám.

2. képkocka: hasonló elveken nyugvó választás, de itt még jobban látszik a gyatra minőség, hiszen a fókusztartományon kívül eső keréknyomokon is könnyedén észre lehet venni a különbséget. Ami mozgás van, azon sincs fókusz, semmi részletességet igénylő terület a képen, szegény emberek feje még a BD-n is csak egy paca.

3. képkocka: ez a kedvencem, ez valami zseniális választás. A kép felét elveszi az egyszínű ég, az előtérre nem jut fókusz és a közepén van egy jó nagy darab kiégett folt. :D De még így is lebukik az illető, elég csak egy tétova pillantást vetni a hullámtaréjokra.

Egy szó mint száz, konkrét információk hiányában, kizárólag a képkockákra alapozva sem szánnék egy árva byte-ot sem a kis tárhelyemen erre a minőségre. Talán nem mellékes megjegyezni, hogy mindezt egy 15"-s laptopképernyőn látni, bele sem merek gondolni, hogyan nézhet ez ki mondjuk egy 40"-s TV-n vagy akár egy 23"-s monitoron. Nincs mit tenni, a részletgazdag információ igényli a zsíros bitrátát.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#84102) PuMbA válasza Viszlát (#84101) üzenetére


PuMbA
titán

Te a böngészőben nagyítva nézed a képeket? Én 22"-os FullHD monitoron 60cm távolságból nagyon nehezen látom a különbségeket, csak akkor látom, amiket mondasz, ha 30cm-re belemegyek a monitorba, de nem szeretek bámulni olyan közelről semmit :) Egyébként meg a filmben nagyon sok jelenetben rossz a fókusz, illetve mozgóképben is megnéztem ezt a minőséget, az én látásommal és 2 - 2,2m-ről egy 40"-os FullHD TV-n :)

[ Szerkesztve ]

(#84103) PuMbA válasza PuMbA (#84102) üzenetére


PuMbA
titán

Illetve a képválasztásról még annyit, hogy a rip-ben is alacsony bitráta jut az ilyen jelenetekre, a részletesebbekre meg 2x-3x több, tehát erre hivatkozni, hogy milyen részletes az adott kép, nem ér, mert a jobb videókat úgy készítik, hogy minden képkocka elérjen egy bizonyos PSNR értéket (constant quality a profil neve kódolásnál) :)

[ Szerkesztve ]

(#84104) Viszlát válasza PuMbA (#84102) üzenetére


Viszlát
addikt

Nem, nem nagyítom a képeket, és nem, nem bámulom 30 cm-ről a képernyőt. :)

(#84103): a PSNR érték önmagában nem garancia semmire, ha nincs megtámogatva megfelelő bitrátával. Ha teszem azt 2 Mbps ilyen gyatra végeredményt produkál egy statikus, homogén képkockánál, akkor a 4-6 Mbps a részletgazdag képkockáknál nem fog jobbat produkálni. A hivatkozásban éppen arról beszéltem, hogy mennyire nem részletgazdag képkockákról van szó és MÉGIS gáz.

Mint korábban is említettem, én bárkinek elhiszem, hogy nem látja. De olyat állítani, hogy nem is lehet látni, az szimplán téves, ennek prezentálása végett írtam az előző litániát, nem akarok én senkit meggyőzni, hogy márpedig te is látod. :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#84105) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

Van elég házimozis topik, kérlek ott folytassátok!

⭐ Stella

(#84106) sixpak válasza proci985 (#84074) üzenetére


sixpak
nagyúr

Én jobban megszívtam a dolgot, a 90-es évek második felétől gyűjtöm a filmeket, akkoriban még VHS, HI-FI video, Pro Logic erősítő, CRT tv...aztán jött jó pár év DVD, majd néhány éve a Blu Ray. Emiatt sok filmem van, amit mindhárom formátumban megvettem.
Majdnem sírva fakadok, amikor ránézek a sokszáz dvd-re, melyeket már csak nagyon ritkán rakok a lejátszóba. :D
Ja, és jön a 4K Blu Ray, szeretnék benevezni egyre, még ezek után is. :D

(#84104) Viszlát: akkor a nagyobb tv gyártók topikjába ne menj, mert ott van az igazi térítés.
Eretnek vagy, ha UHD tévét veszel, mert az csak parasztvakítás és különben is sz@r, nincs rá tartalom, drága, etc...

Szerk.: hopp, pont írtam, sorry. :B

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#84107) PuMbA válasza Viszlát (#84104) üzenetére


PuMbA
titán

Azt akartam mondani, hogy a többség nem látja és felesleges ilyenekkel foglalkoznia :) Pár éve volt kutatás, hogy nagyon jó, hogy már mindenkinek FullHD TV-je van, csak egyrészt sokan túl távol ülnek tőle vagy nem elég jó az emberek szeme, hogy tényegesen lássák rajta a teljes részletességű 1080p-t, szóval mindenki nézze meg maga, hogy mit lát, mert nem biztos, hogy szüksége van ilyenekre :) Akkor ezzel le is zártuk :R

[ Szerkesztve ]

(#84108) atike válasza brownus (#84096) üzenetére


atike
nagyúr

Linkeltem már korábban. Nem semmi egy film lesz.

(#84109) dokee78


dokee78
félisten

Viktoria: A Tale of Grace and Greed 6/10
Viktória: A zürichi expressz
Nem volt olyan rossz film.

Safety Not Guaranteed 5/10
Azt hittem hozza a többi alacsony költségvetésű időutazós filmek szintjét,de tévedtem.
Igaz semmi időutazás nem történt benne. :F

Fack ju Göhte 2 7/10
Talán még picivel jobban is tetszett,mint az előző része.
Nagyon bejött,hogy ilyen lekezelő volt többnyire a diákjaival. :D

Goosebumps 7/10
Szórakoztató kis mese.
A csaj,mintha a fiatalabb korú Mila Kunis lenne.

Steve Jobs 7/10
Azt nem mondom,hogy többet vártam,viszont azt hittem lesz benne egy kis Iphone is.
No meg több részlet és betekintés a dolgokba,alá Halt and Catch Fire sorozat.
Tényleg ennyire sz****zi volt ez a Jobs?
Az Ashton Kutcher féle Jobs ettő gyengébb gondolom.

Yip Man 3 8/10
Még mindig az 1. az etalon,nem feltétlen jobb ez,mint a 2. rész,nagyjából 1 szinten vannak.
Tyson hamar elengedte. :F

Valaki talán itt linkelt egy listát/cikket a jobb "alacsony költségvetésű" filmekről,ha tudjátok linkeljétek már be.

Mai terv:
Spring,Macbeth vagy a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan
Ezt az Anonymust valahogy nem bírom elkezdeni,sokat vesztek vele,ha nem látom?

(#84110) Magnum_ válasza dokee78 (#84109) üzenetére


Magnum_
nagyúr

a Fack ju Göhte 2-t nem bírtam befejezni, pedig az 1 aranyos volt.

I humbly and respectfully decline™

(#84111) marilllyo


marilllyo
veterán

A varrónő

Hát ez baromi jó volt. Párom kezdte el nézni...-mondom biztos valami nyünnyögős csajfilm- és a fotelba szögezett engem is.
Sztori is jó...zenék, vágások, kamera minden rendben van. Kate Winslet valami zseniális színésznő.

Szóval ajánlom.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#84112) Magnum_


Magnum_
nagyúr

srácok. ajánljatok pls valami izgalmas filmet, mondjuk 2000-től (amit még nem láttam :D )

Köszönöm :R

I humbly and respectfully decline™

(#84113) Viszlát válasza Magnum_ (#84112) üzenetére


Viszlát
addikt

Mondj pár példát, hogy mi neked az izgalmas kategória.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#84114) Magnum_ válasza Viszlát (#84113) üzenetére


Magnum_
nagyúr

nem régiben láttam a pár éves A következő 3 nap c. filmet. Az izgalmas volt. Hazugságok hálójában pl.

I humbly and respectfully decline™

(#84115) marilllyo válasza Magnum_ (#84114) üzenetére


marilllyo
veterán

Játsz/ma?

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#84116) Magnum_ válasza marilllyo (#84115) üzenetére


Magnum_
nagyúr

Lattam sokszor, meg az t
alan 1997 koruli.. :R

I humbly and respectfully decline™

(#84117) BITBOYS válasza Magnum_ (#84116) üzenetére


BITBOYS
addikt

Köszönöm, hogy nem dohányzik, Az ördög ügyvédje, Traffic, Constantine?
Így hirtelen :)

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#84118) Magnum_ válasza BITBOYS (#84117) üzenetére


Magnum_
nagyúr

:R

az a baj, hogy mindent láttam :D

I humbly and respectfully decline™

(#84119) Bad Pritt válasza Magnum_ (#84114) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Run All Night. Igazi B-kat, remek színészekkel.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#84120) BITBOYS válasza Magnum_ (#84118) üzenetére


BITBOYS
addikt

Gondoltam, csak néha kihagy pár jó filmet az ember vagy csak egyszerűen jó újranézni :)
Nekem ilyen volt pl. a Donnie Darko, talán 1 éve pótoltam

Nézd át ezt, hátha segít :)

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#84121) #54715584 válasza Magnum_ (#84112) üzenetére


#54715584
törölt tag

(#84122) Magnum_ válasza BITBOYS (#84120) üzenetére


Magnum_
nagyúr

igen-igen, pont ilyenre hajtok, ami kimaradt... ;] :R

Ashby. jó lesz, vagy nem, de megvan. :R

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

(#84123) BITBOYS válasza Magnum_ (#84122) üzenetére


BITBOYS
addikt

Ezt pl. ma szerettem volna pótolni de egyszerűen nincs hozzá hangulatom Underground Belenéztem de valamiért a felénél már kinyomtam.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#84124) Viszlát válasza Magnum_ (#84114) üzenetére


Viszlát
addikt

The Sum of all Fears, The Secret in Their Eyes (az eredeti), Irreversible (csak ha erős a gyomrod), Man on Fire (picit lassabb tempójú, de remek film), Collateral (szintén picit lassabb, de remek film), A Most Wanted Man (ez inkább kémkrimi mint thriller, de erősen javallott).

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#84125) Magnum_ válasza Viszlát (#84124) üzenetére


Magnum_
nagyúr

A Most Wanted Man

Köszönöm! ez kell!

I humbly and respectfully decline™

(#84126) gerii válasza Magnum_ (#84122) üzenetére


gerii
addikt

Lázadás a Bountyn
Egy újabb
Van belőle öt kiadás ;]

(#84127) Dilikutya válasza aizen92 (#84078) üzenetére


Dilikutya
félisten

A letöltés igen, a fos stream aligha. A Telekom vagy a retekmost stream-je aligha vetélytársa a BD-nek, mivel azoknál talán fHD sincs. HBO Go-ban sem vagyok biztos.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#84128) emiki6 válasza Dilikutya (#84127) üzenetére


emiki6
veterán

BD-hez szokott ismerős azt mondja, hogy a netflix fhd-ja is elég gyenge, közel sincs a bd-hez.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#84129) aizen92 válasza emiki6 (#84128) üzenetére


aizen92
addikt

( weben nincs is fhdjuk btw. )

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#84130) emiki6 válasza aizen92 (#84129) üzenetére


emiki6
veterán

Az más :DDD
Szóval ezért :D

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#84131) Dilikutya válasza PuMbA (#84097) üzenetére


Dilikutya
félisten

Aki filmnézés közben ezeket a különbségeket észreveszi, hazudik. Elmerenghetünk a képeken, úgy látszik is, de mozgásban kizárt. 50 colon esetleg, de egy normális 50 colos tévé nem olcsó. A 65 colos 4K pedig még drágább, szerintem aki itt elítéli azt, aki nem olyanon nézi az Avatart, arra inkább nem mondok semmit. :)
Én a 24 colos monitoron is rengeteg DVD-t nézek, és semmi baj sincs vele. Így vettem meg őket, nem fogom BD-re cserélni a gyűjteményem, és 20-30 Gb-okat sem töltögetek, ha egyszer megvan. Van egy 32 colos tévénk is, azon sem bántó a DVD. Én kérek elnézést, hogy a 10 millió leendő közmunkás országában nem mindenkinek van otthon IMAX mozija.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#84132) Viszlát válasza aizen92 (#84129) üzenetére


Viszlát
addikt

Ezt hogy érted?

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#84133) aizen92 válasza Viszlát (#84132) üzenetére


aizen92
addikt

Félig meddig belsős infó., úgy értem, hogy Chrome-on nem tudják ők se megoldani a fullhdt. És mi se tudjuk megoldani ( hasonló magyar szolgáltatás ). Mi teszteltük, CPU-t fullon pörgeti ilyenkor. Nagyon nem bírják.
Egyszerűen leolvadna az összes konzumer hulladék laptop tőle.

És csak hogy ne a "levegőbe" beszéljek: [link]
Ez HTML5 playerekre vonatkozik. pl. egy Silverlight képes kihajtani fölösleges teljesítményvesztés nélkül.

és akkor még a bitrate-ről nem is beszéltünk .....

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#84134) gerii


gerii
addikt

Swarciról pár ritka kép, a kedvencem:

Ez az ember mindent elért amit akart az életben.

(#84135) aizen92 válasza gerii (#84134) üzenetére


aizen92
addikt

Egyetértünk.
Amúgy nagyon jo válogatás! Köszi!

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#84136) k-adi válasza gerii (#84134) üzenetére


k-adi
nagyúr

de meg is küzdött érte! :K (érdemes utánaolvasni ha érdekel)

(#84137) emiki6 válasza aizen92 (#84133) üzenetére


emiki6
veterán

:R

Ugyebár azt írja, a HD-hez 5 megabites net kell. Modjuk a FHD-hez kell akkor ennek a 2,25-szöröse vagyis egy 11,25 megabites net. Ezek alapján ez 11520 kbps körül lehet. Ez harmadannyi, mint a BD minőség.

Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég.

(#84138) Viszlát válasza aizen92 (#84133) üzenetére


Viszlát
addikt

Hm,erről nem tudtam, mondjuk nem használtam még böngészőn keresztül, csak a saját app-jaival. Ha nem titok, milyen hasonló magyar szolgáltatáson dolgozol/tok? Nem nagyon vagyok képben az otthoni dolgokkal...

Na igen, a bitrate... A legjobb amit eddig láttam az a Better Call Saul volt, UHD @ ~32 Mbps, de például a House of Cards meg csak 21-22, szintén uhd. De az átlag FHD bitrate az 6 Mbps körül mozog, egy-kettővel találkoztam csak ami 8-10 körül mozgott, pl. The Good Wife.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#84139) thomeef


thomeef
őstag

Man of Steel 8/10

Nagyon sok mindent próbáltak belenyomorítani szegény forgatókönyvbe, és ezért az egész film kicsit sietős lett. De ettől, és néhány felejthető bakitól eltekintve nekem nagyon bejött. Messze a legjobb superman film ever. Nagyon látványos, kicsit kibővítették a történetet végre, és Henry Cavill iszonyat jó erre a szerepre.

[ Szerkesztve ]

"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

(#84140) marilllyo válasza gerii (#84134) üzenetére


marilllyo
veterán

Ezek a képek az Emlékmás c.könyvből vannak. Jó könyv csak a nagyon szépeket és kedveseket írja le swarziról, hogy ő mennyire egy szuperjó ember. Egyébként én is csípem a palit. Nagy kedvenc.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#84141) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Batman V Superman OST

Live-Die-Respawn

(#84142) Dilikutya válasza thomeef (#84139) üzenetére


Dilikutya
félisten

Azért az lássuk be, hogy a Superman filmek mezőnyében nem volt akkora kihívás a legjobbnak lenni, úgy összességében azért nem volt túl magas a léc. :)
Szegény Christopher Reeve hiába a leghíresebb Superman, a vele készült filmek legfeljebb csak szórakoztatóak. Az első jó nagy hülyeség, még talán a 2.volt a legjobb abból a négyből, a 3-4. meg eleve másik ligában játszott, a 4. részt már az a Cannon Films készítette, amelyik a 80-as években a Chuck Norris filmekért, az Amerikai nindzsáért, a bajuszos fehér nindzsáért, no meg egy halom kommandós és egyéb nindzsás filmért felelt. :)
A 2006-os is olyan semmilyen. Az újnak csak a sztorija fura, hogy Lex Luthort majd csak a Batmannel közös kalandban hozzák be, az meg egészen új, hogy Zod-ból lesz Doomsday, ezek az aktuális képregényekben sem így mennek.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#84143) radi8tor válasza oriic (#84141) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nem rajongok érte, de az a festett "bakelit" nagyon komolyan néz ki.

⭐ Stella

(#84144) oriic válasza radi8tor (#84143) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Egyetértünk. :R Simán jöhetne, akár szobadísznek is. :)

Live-Die-Respawn

(#84145) aizen92


aizen92
addikt

Batman v Superman látom nincs feliratos verzió. Megnéztem egy szinkronos előzetest, remélem marad ez, egész tűrhető.
Afflecknél hangja ugye Széles Tamás, mondjuk vicces mert Zod-é is ő volt nem? :DDD
Welker Gábor gondolom maradt Supermanusnak.
Illetve még Lex Luther hangja kérdéses. Nem tudjátok ki a végleges?

internetes Szinkron adatbázis. mik nincsenek :)
Nagyon lassú a keresés, de megtaláltam.

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#84147) Bad Pritt válasza Dilikutya (#84142) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Az első kettőnek elég hányattatott sorsa volt (leginkább a másodiknak). Az első a maga idejében a Star Wars és a Star Trek mellett korszakalkotó volt effektek terén és igazából azért van kvázi-kultstátuszban odakinn, mert Reeve hihetetlen jó volt az akkori mércével mérve Supermannek.
Igazából azért nem nagy kunszt jobbat alkotni ezeknél, mert az eltelt 30-40 évben annyi minden történt a képregények és a belőlük készült rajzfilmek meg filmek világában, hogy sokkal szélesebben lehet megfogni azt a mítoszt, amihez fogható egyik másik képregényfigurának sincs.

Más: egy iszonyat sokatmondó kép az Assassin's Creedből.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#84148) radi8tor válasza oriic (#84144) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Interstellar bakeliten is azért el tudtam volna képzelni valami csillagtérképet. :U
Egyetlen poén rajta az volt, hogy a lemezek oldalszámát morse kóddal írták rá.

⭐ Stella

(#84149) ígyvanferi válasza Bad Pritt (#84147) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Mókás a kép neve.

(#84150) WayneGace válasza Bad Pritt (#84147) üzenetére


WayneGace
őstag

Mit jelent, hogy Reeve jó az akkori mércével mérve?

BestSecret invitációt privátban adok.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.