Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
10 napra megyek csak a Nyúlon túlra, és olyan irdatlant termeltetek, alig tudom behozni. nem zavarna, csak gyuromoj olyan fincsi infókat nyomat be mindig
hűazannya. ez a 47 Ronin nagyon pöpecnek tűnik, brutáljók a poszterek. is, meg a tréler is bejött. ez a világ és látvány megvett. sztori is használható hozzá, kiderül. mókás, hogy beletették az agyontetovált csávót, mert ugye ő nem színész, csak elég ritka darab az emberek között, aki ennyire komolyan televarratja magát.
Kellan Lutz mi a fenét keres az Exp 3-ban, vicc. elcseszik azt, amiért megnézem a filmet.
a Marveles kavarások durvák, annyi infómorzsa van, hogy már lekövethetetlen, pláne, ha valaki átlagember, és nincs is ott nagyon a képregényvilágban.
Jensen Ackless neve üde színfolt nekem itt, a Supernaturalt nagyon szeretem, a srác is nagy figura, irl is, de az új Batman-től ódzkodom, bárkit nyomnának be a szerepre, ellenérzésem lenne.
arról nem is beszélve, hogy a Batman vs. Superman téma elég forró, ezzel nagyon durván mellé tudnak nyúlni. nem mellőzve a tényt, hogy ők elég nagy spanok, már amennyire Batmen-nel lehet cimborálni ugye, és erre egymásnak ugrasztják őket. wtf?
a DC animációs filmeket viszont tárt karokkal várom
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
spammer
veterán
Oblivion
pici spoiler lehet benne!
Nagyon korrekt sci-fi, de ha kicsit csiszoltak volna még a forgatókönyvön, akkor még jobb is lehetett volna. Kicsit kiegyensúlyozatlannak éreztem, de ennek ellenére remek történet, ami tényleg rengeteg mindenre emlékeztetett: Moon, Fallout, Mátrix, Mass Effect, megy egy kicsi Star Wars is És persze egy pici 2001
A drone-ok beszarás jók voltak, utoljára a Robotzsaruban lévő lépegető volt ennyire parás, az jutott eszembe róluk. A zene is nagyon jó volt, bár pár helyen nem kellett volna nyomni annyira az elektronikus témákat (a Tront juttatta eszembe, mint utólag kiderült, nem is véletlenül, ugyanaz a rendező...) A látvány pazar, de néhol túl steril és egyszerű volt.
Összességben tehát durva kis mix, de éppen ezért túl sok egyediség nincs benne, viszont amit összeraktak, az nagyon korrekt lett.
8/10
És most már tényleg készüljön el a Mass Effect és a Halo film!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #23105 üzenetére
Mert végigszkennelnek, aztán szanaszéjjel lőnek a g.cibe Egyébként mint írtam, rá emlékeztettek (és ez gyerekfejjel durva volt ). Persze nem úgy parás, hogy most fostam tőlük (nyilván nem szó szerint kell érteni), csak elég durvák voltak, hogy berepültek valahova, aztán pár mp alatt rendet raktak.
-
senior tag
Oblivion
Nem rossz egyszer simán meg lehet nézni de nem hiszem hogy bármikor újra látni akarnám. Egynek jó de semmi kiemelkedő se színészi alakítások se forgatókönyv terén.Akik látták esetleg vicces lehet:
How Oblivion Should Have EndedYouth hides the key to salvation
-
baluka26
nagyúr
Mindjárt Warrior!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
gyuromoj
veterán
Godzilla folytatás a Pusztítsd el az összes szörnyet! alapján?
James Mangold beszélt a Farkas stáblistás jelenetéről
Hercules: The Thracian Wars - Képen a trák hadsereg
Star Wars VII - Csilli-villi effektek helyett nagyszerű sztori
John Williams komponálja a Star Wars VII-et
Riddick - Mozgó Képregény és FotóPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
21 & Over
Szokásos kliséhalmaz, néhol vicces jelenetekkel.
6/10
Warm Bodies
Pár hónapja a gépen hánykolódik, most éreztem elérkezettnek az időt rá. Kellemeset csalódtam a filmben. Szórakoztató volt.
7/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
batai15
félisten
föld után :7/10 sokan lehordták, de jobban bejött mint a pacific.
-
joshua7
veterán
Látványos (bár a harcok ~80% éjszaka és/vagy esőben játszódott...lol), de ezen kívül érdektelen, unalmas, bugyuta sztori, 0 karakterek. Ron Perlman jó volt viszont.
4.5/10Ez nekem tetszett. Már az 1. rész is bejött, számomra ez is hozta a színvonalat. Poénok ütöttek, a 80-as témája a végén fasza volt. Shaq is vállalható volt.
8/10Előző sem tetszett különösebben, ez sem.
6/10Semper Fi
-
.LnB
titán
Killing Season 5/10. De egyáltalán nem rossz film. Csak olyan átlagos
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #23113 üzenetére
a Warm Bodies nekem is itt hánykolódik egy ideje, nekem is ideje lenne megnéznem már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
válasz leslieke #23120 üzenetére
jaja, másfél óra, az még pont jó
gyumoroj...általában 30-40 percet szoktam adni a filmnek, ha addig se történik semmi, akkor kukázom... szóval belefér az első 20 perc
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mayday00
őstag
válasz ígyvanferi #23127 üzenetére
Igaz Megjátsszák a egészet. Nagyon is jól tudnak színészkedni.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Pali1119
tag
Hát inkább a műsorról szól a pankráció, az a színészkedés meg, amit ott előadnak, hááát...
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
.LnB
titán
Tényleg pont ugyanaz az a két "színészkedés"
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
w.miki
veterán
Oblivion - felirattal! (nincs semmi bajom a szinkronnal, csak a zajos haggal)
Látványos scifi, és... végre olyan film aminek története is van!!! Talán az utóbbi időben nem is volt ilyen film. Azért a végére marad hiányérzetünk, nem tudjuk meg mi az a TET, mi sem látjuk az "arcát"
8/10[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
KisTücsök
addikt
Megnéztem a battleship bd-jén lévő bónusz tartalmakat, hogy hogyan készítették, a filmet még év elején láttam. Fura volt látni, hogy ezt az egészet komolyan is gondolták, sőt, talán már én is elhittem, annyira lelkesek voltak. De gondolom minden filmnél minden stáb ilyen.
Az a videó elég jó volt, amin bemutatták, hogyan csinálták a film trükkjeit. Mondjuk ezen a téren tényleg jó, gondolom ezért sem futotta normális színészekre. De komolyan, kinek jutott eszébe Rihannat belevenni? De az összes színésznél felmerülhet ez a kérdés.
Amúgy nem tudja valaki, bukott ez a film? Vagy várható folytatás?
-
bAtt001
addikt
nem volt annyira rossz a Wolverine mint arra számítottam a topic olvasgatása után. aki kedveli a japán témát annak meg még élvezhető is az első résznél jobb mindenképpen szerintem
-
FireKeeper
nagyúr
Cloud Atlas - most vettem csak rá magam hogy bepótoljam, hát bizony előbb kellett volna. pontot nem írok, mert még eléggé a hatása alatt vagyok, nem látok tisztán... de OMG MIND BLOWN (sorry a nagybetűért). kicsit "nehéz" film, főleg hogy angolul néztem, de mindenképp piszkosul tetszett.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
gyuromoj
veterán
Tom Cruise lehet a Watch Dogs film főszereplője?
Christian Bale szerepet kaphat az Act of God című drámában
47 ronin magyar feliratos előzetes
Vin Diesel lesz a World's Most Wanted című akció főszereplője
2 Kaliber - KépekPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.LnB
titán
Furious 6
Ritkán látni ilyen szemetet. Az autópályás jelenetig bírtam, az más sok volt. 0/10„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Woodslave
félisten
válasz TazLeacher #23057 üzenetére
érdeklődve figyelem a vitát (mondjuk magam részéről leszarom) de ez a poszt qrva jó volt nem bírtam megállni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Rx
aktív tag
Obilivion (angol, magyar felirattal)
A látvánnyal semmi gond nem volt élvezettel néztük haverommal.
Spoileres rész!!
A sztorival kapcsolatban lehet, hogy késő este néztük, de volt pár dolog amit nem értettünk..
Az egyik a klónok..miért volt rájuk szükség? illetve a végén amikor Tom C. visszatér a feleségéhez gondolom ő volt igazi?..
Bocsi, lehet, hogy érthetetlennek tűnök, pedig nem vagyok az de számomra ez nem volt egyértelmű, újra nézni, meg egy pár napig nem szeretném.
Spoiler vége!!Olga Kurylenko még mindig tetszetős.. bár átlagos szerepet kapott, semmi kimagaslót nem teljesített, de nem is kellett.
Egy nem végleges 7/10 aztán újra értékelem magamban, ha mégegyszer láttam.[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
atike
nagyúr
Spoiler....
Oblivion.
A klónok javítgatták a drónokat, amiket a megmaradt emberek vadásztak lefelé.... Gondolom a klónok közül is el-elkaptak időnként néhányat...
Aki a végén visszatért az az a klón volt, akit összekötöztek nemsokkal korábban. De mivel klón volt, így az összes emléke neki is megvolt (még ha ilyen "törölt" állapot is volt)...
A Földből a vizet "szívták ki" - hidrokutak - és abból nyertek (nyert) energiát az idegen(ek)...
Én legalábbis így értelmeztem...
Spoiler off
Szerk:
Módosult közben amire válaszoltam, de már így hagyom...[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
Rx
aktív tag
Igen te jobban össze tudtad szedni az észrevételeid.
Sajnos nekem nem sikerült, eleve szombaton dolgoztam, és hajnali 2-kor feküdtem le mikor vége lett a filmnek.A zenével nem volt bajom, nem volt kimagasló részemről, de elment.
Egyedül a sztori ami kissé zavaros.keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
spammer
veterán
Spoiler
Mert az ember intelligens, míg a drone csak egy kész programmal ellátott robot (search & destroy). Akár meghibásodhatott volna a kapcsolat is a TET és a földi (légi) bázisuk között, vagy akármi más is lehetett volna, ezért szükség volt emberekre, akik képesek minden helyzetben alkalmazkodni és cselekedni és bármi más feladatot ellátni, ha arra van szükség. (Emberi kreativitás és gondolkodás: lásd rágógumis fix a javított drone esetében).
Tovább lehet, hogy a TET tanulmányozta is az emberi viselkedést, intelligenciát stb. ezeken keresztül. Számos oka lehet még, az igaz, hogy nem rágták a szánkba, de ez nem hiba szerintem.
-
Rx
aktív tag
válasz spammer #23146 üzenetére
@atike
Igen, közben átírtam, de köszönöm a válaszodat!De ha már magasabb szintű technológiával rendelkeznek, akkor az embereket csak a javítás miatt "tartani"/klónozni számomra érdekes...de ok..Nem tartom hibának azt, hogy nem rágnak az ember szájába mindent, de sok mindenről alig vagy egyáltalán nincs információ... kicsit Prometheus feelinje van...
ezektől eltekintve nem rossz film, már maga a látvány.. meg amúgy is seretem a scifi-ket
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
.LnB
titán
válasz spammer #23146 üzenetére
Már korábban is leírtam, és szőrszálhasogatás, de ha ennyi drón van a TeT-en akkor minek is javítgani őket? Plussz, annyi klónnal is simán levernék az embereket ha akarnák. Tök értelmetlen az egész szvsz.
-
atike
nagyúr
Spoiler
...és mi van abban az esetben, hogyha a Föld körül egy adott időpillanatban (persze megfelelően távoli földrajzi elhelyezkedéssel) 20-50-100 klónpáros felügyeli aktívan a drónokat? Mi van akkor ha nem egy megyényi helyszínen képzeljük el ezt az egész történetet...?
A drónok meg azért nem tudták lenyomni az embereket, mert hiába voltak / vannak sokan, az emberek bujkálnak, azt sem tudják merre vannak, le-lecsapnak, visszaütnek, hidrokutakat vágnak gallyra...
A terminátorokat is kijátszottuk ugyebár, egy pár(száz) drón nem akadály...
Spoiler off
-
.LnB
titán
WHAT!? Ebből nem sokat értettem.
Spoiler
Ha már tényleg azt akarjuk megmagyarázni, hogy volt szerepük a klónoknak és a drónoknak akkor, fognám az összes klónt meg drone-t. Odatenném őket a hidrokutak köré, és Tower Deffense. Ennyi
Miután kiirtották az emberiség nagy részét, pár maréknyi ellenálló ne legyen már akadály egy ilyen fejlett intelligenciának aki hangsúlyozom még egyszer, embert klónozni, drón-t készíteni tud, de javítani nem! Ne röhögtessenek, már kérem!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest