Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Stabil a forgatáson összeesett Bob Odenkirk állapota. [link]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz FollowTheORI #140670 üzenetére
Már kint van.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
Most megy a filmcafen az Egy asszony illata.
Elképesztő ahogy Végvári Tamás szinkronizálja Al Pacinot. (sajnos már nincs köztünk, elhunyt) Szinte az ember hátán feláll a szőr. Szó szerint.
-
mayday00
őstag
Új Tarantino film milyen lett?
Látom nagyon hosszú.. Jót lehet majd rajta aludni? Ebben is rengeteg lesz a felesleges duma?
Emlékszem anno a A Da Vinci-kód is nagyon hosszú volt. Szépen el is alukáltam rajta..annyit pofáztak benne feleslegesen..
De van még 1-2 hasonló hosszú film, ami altatónak jó volt, másnak nem.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Súlyosan megsérült egy kaszkadőr a Halálos iramban 9 forgatásán. [link]
Addig leálltak a forgatással, amíg a rendőség ki nem vizsgálja az ügyet.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Peterhappy #124615 üzenetére
Szerintem meg ő vezeti. Olvastam róla cikket, hogy tényleg ő vezet, nem kamu. Ezért is a csúszás.
-
mayday00
őstag
válasz PuMbA #124574 üzenetére
Nem semmi a csávó, maga vezeti a vadászgépet, és ez nem kamu trükkfelvétel. Ahogy olvasom elég sok jelenetben maga vezeti a gépet. Lovaskocsit nem tudnék elvezetni, nem hogy egy vadászgépet.
Gondolom ezért csúszik 1 évet a film bemutatója, meg kellett tanulnia gépet vezetni stb..Vagy már vezetett korábban? Van tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Elhunyt Bács Ferenc színművész [link]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Aquamannak mennyire volt gáz a szinkronja? Inkább eredeti nyelven nézzem ha lehetséges? Mert eredeti nyelven csorognak a különböző verziók ki. Magyar megjelenésről semmi hír.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Ez a Nyughatatlan özvegyek mennyire nézhető film?
-
mayday00
őstag
válasz ViiiiktorOC #118041 üzenetére
Remélem idris elbanak nem ez lesz a végleges magyar hangja.😫😝
-
mayday00
őstag
Sziasztok.Contratiempo megnézve. Nagyon jó volt. Mindenkinek ajánlom.
Egy kérdésem lenne..
Ugye többféle variációt felsoroltak, hogy hogyan halt meg a nő..Szerintetek melyik variáció a jó? Faszi lehetett a tettes? "A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz FollowTheORI #117262 üzenetére
Ő lesz majd venom ellenfele?
-
mayday00
őstag
válasz FollowTheORI #117262 üzenetére
Köszönöm 🙂
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Venom végén a stáblista utáni jelenetben ki volt a faszi?
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
Ahogy olvasom a kritikákat Venom nem lett valami jó..
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Kint van a Mandy Idáig csak jókat olvastam róla. Szerintem ma este megnézem.
Úgynézki Nicolas Cage visszatért.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Realradical #113384 üzenetére
Ráadásul azt a jelenetet benne hagyták a filmbe, ahol a bokája eltört 😕
-
mayday00
őstag
válasz Dorian #113152 üzenetére
Szent szarvas meggyilkolása Tegnap megnéztem este. Sokáig a hatása alatt voltam. Számomra mestermű volt. 10/8 simán megérdemel, de lehet többet is. Egy percre sem unatkoztam. Részemről ajánlott. De nem egy hétköznapi film..
Rendező régebbi filmje a Homár az is gondolom ajánlott. Még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. 🙂 Szent szarvas meggyilkolása mennyire nézhető? Aki látta annak tetszett? Gondolom nem egy hétköznapi film. Leírtak alapján.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. 🙂Ready Player One mennyire gyerekes? Felnőtt fejjel is nézhető? Vagy inkább hanyagoljam 🙄
-
mayday00
őstag
Új szupercelláról nem írnak jókat sehol 😕🙁
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Hang nélkül. Kb mennyit beszélnek benne? 🙄
-
mayday00
őstag
Súlyos bukás lehet a Deadpool 2 a tesztvetítések alapján.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szépen lassan újra szeretném nézni a star wars filmeket. Jópár részt még nem is láttam belőle, főleg az újakat..Melyikkel kezdjem? Hogyan vannak sorrendben. ? Egészen a legújabb részik bezárólag. Köszönöm.
-
mayday00
őstag
Idán állítólag jön mégegy Cloverfield film. Erről mit tudtok?
-
-
mayday00
őstag
Így törte el Tom Cruise a bokáját a forgatáson - csak erős idegzetűeknek!
Nagyon durva. Látszik, hogy ki..szottul fáj neki, alig bír menni.
-
mayday00
őstag
De ez lesz a legkeményebb. Náci zombik cápaháton támadnak. [link]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Megnéztem az Iron Sky-t. Jó nagy baromság volt. Hasonló filmet tudnátok ajánlani? Nácis, baromságot..
-
mayday00
őstag
Chuck Norris hivatalosan bejelentette, hogy visszavonul.
-
mayday00
őstag
Ma ezt nézem meg. [link]
-
mayday00
őstag
válasz BITBOYS #103326 üzenetére
Nekem Selmeczi Roland volt a egyik nagy kedvencem. Én konkrétan szerelmes voltam a hangjába….pótolhatatlan.. Aragorn beszéde az ő szinkronjával a magyar szinkrontörténelem egyik csúcspontja szerintem. [link]
-
mayday00
őstag
Meghalt egy kaszkadőr a Deadpool 2 forgatásán
-
mayday00
őstag
Hoppá mi jelent meg..REMASTERED verzió.
• Brand new 4K restoration of the film from the original camera negative produced by Arrow Video exclusively for this release, supervised and approved by director of photography Robert Fraisse
Látom már itt ott fellehető..
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
A Viszkis
Magyar bemutató: November 23.
-
mayday00
őstag
Split/Széttörve.
Végén
Bruce Willis vajon ki lehetett? "A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Az inferno teljesen független a többi résztől? Vagy a többi részt is jó ha megnézi az ember? Vagy ez folytatás?
Köszönöm.
-
mayday00
őstag
The Nice Guys Rendes fickók. A film nekem annyira nem jött be. Crowe kibaszottul el van hízva..De nem is ez a lényeg.
Kim Basinger milyen jól néz ki benne Most néztem a neten 63éves
-
mayday00
őstag
Sziasztok.
Az ősök gyűrűje: Final Fantasy XV
Ezt a filmet önmagában is meg lehet nézni, vagy van ennek valami előzményrésze, részei?
-
mayday00
őstag
Elhunyt Józsa Imre. [link]
Kiváló szinkronszínész távozott. Többek közt ő volt Nicolas Cage magyar hangja.[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
George Miller nem csinál több Mad Max-filmet
-
mayday00
őstag
Filmipari nagykutyától szivárgott ki az új Tarantino-film
Már az FBI nyomoz az Aljas nyolcas miatt. A hackerek szerint ez még csak a kezdet, összesen 40 Oscar-filmet készülnek feltölteni a netre.
-
mayday00
őstag
válasz james001 #76873 üzenetére
Gladiátorban van még egy nagy baki gázpalack fel van szerelve hátra a szekérre
ez benne volt a sima, meg volt egy rendezői változat is belőle, abba is benne hagyták
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Hitman: A 47-es ügynök. Egyszer nézhető azért? Nem nagyon gáz film? Tervbe van, hogy megnézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IKEA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok