- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az de egy semmilyen film.
Nem volt benne semmi, ami lekössön, a sztori a trilógia után egy nulla, menekülés, de ezúttal nulla izgalom, meg igazából a történet se haladt sehova, de nem is indult sehonnan. Azt valami bohóc regényéből forgatták, a faszi írt már majdnem egy tucat Bourne-regényt (persze akkor kezdte őket, amikor az első siker lett, és várható volt, hogy a másik két Ludlum regény sem lesz elég Hollywood-nak).
Remélem sikerül az új részhez épkézláb sztorit összerakni, több Ludlum regény nincs, így vagy a követőjétől dolgoznak fel valamit, ami legutóbb sem volt érdekes, vagy nagyon nekiülnek agyalni. -
BITBOYS
addikt
Fekete-tenger, Sink the Bismarck!
-
Dilikutya
félisten
Das Boot
U-571
Vadászat a Vörös Októberre
A Midway-i csatagenndy: Atomcsapda? Liam Neeson vs. Harrison Ford.
-
genndy
addikt
Das Boot. Classic.
Meg volt az (orosz film? a tengeralattjáró orosz az tuti) amiben le kell állítaniuk a reaktort. Valaki majd megmondja a címét, az nem ugrik be.
-
aizen92
addikt
Sean Conneryt én csak eredetin nézném, de nagyon jó a szinkron is.
Illetve az örök klasszikus Das Boot-ot mindenféleképpen pótold be! ( 1980 ) -
aizen92
addikt
Battleship 2012!!!

Viccet félretéve: The Hunt for Red October (1990)
-
dokee78
félisten
Crossoverek ok,de ez a Xandar már ilyen fejlett,hogy űrhajók meg stb?
Nekem azért bejön.
Sandlertől a Távkapcs és az Esti mesék sem rossz. -
james001
veterán
Meg Vin Diesel Groot-ként is király,igaz,sok szöveget nem kellett betanulnia
Lehet majd újranézem én is egyik nap,utoljára még moziban láttam (feliratosan természetesen). -
genndy
addikt
A Fap-o-matic 2014-től eltekintve, már a First Classban is elég jól megtekinthető volt.
(de el kell ismerni, jó alakja van
) -
pohár
félisten
4DX - 3D hun - 2D hun - 2D sub, tudtommal így lesznek
már a debreceni moziba le lehet foglalni a helyet, de csütörtök még nincs a listában, minden más nap a hétből választható már

lassan csak bekerül a premier napja is... -
aizen92
addikt
Egy örökérvényű tanács: vízszintben nem számít a magasság.

A sorozat rossz. Katasztrófális színészi alakításokkal.... fájdalmasan rossz, főleg a meleg barátja a főhősnőnek. C kategóriás színészek. Az m1 is elkezdte azt hiszem adni, párom angolul nézte, de nagyon bénák a színészek, az alapstory egész jó lenne, de szerintem mindent elárul, hogy akiket hallottam hogy nézik, azok mind hölgyek.
Szóval nem ajánlom
ilyen narancsvidék durvábban megfűszerezve egy kis konspirációval.Szerk.: párom most javított ki : a főhősnő barátja bisex, nem homosex.

-
diablo1984
veterán
hát mit ne mondjak öregebbnek néz ki a korá(n)nál, amúgy egy átlagos csajszi, aki jól sminkelhető, de semmi több. színészként meg számomra ismeretlen.....
-
aizen92
addikt
Revenge c. Sorozatban lehet eleget látni.

De gondolom te inkább ruha nélkül az agyádban képzelted el ezt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
A kövi már a Bosszúállók lesz.
Bár a Guardians of the Galaxy-ben lehet, hogy lesz utalás vagy valami, de nem kapcsolódik hozzá. -
dodopek
addikt
Király vagy! Én sosem láttam, nem tudtam volna...

-
hoffman_
nagyúr
én így azért nem merném biztosan állítani
sajnos még nem láttam egyiket sem, és nagyon remélem, hogy DiCaprio végre kap szobrot, de úgyse fog. a Hustle féle Bale alakítás se lesz kutya. az tuti, hogy nagyon érdekes verseny lesz
ugyanakkor talán pénzben is mernék rá fogadni, hogy se Bale, se DiCaprio nem fogja kapni. 
-
hoffman_
nagyúr
többit láttad? csak kérdezem

-
SB93
csendes tag
A bűn színe, A másik én
A második kicsit nyomasztóbb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na hja. Viszont gy jelenetben a tányér szekció meg mintha lyukas lenne... FÚ de mocskosul várom...
-
pohár
félisten
rácsesztem, mert ebéd előtt gyorsan bedobtam a hírt, és csak a címet láttam, időm nem volt beleolvasni, csak most... éhgyomor + a meleg kicsit felborította az értőolvasási készségem, bocs

valamiért arra gondoltam, hogy R-es besorolást kapott, de hát pont ez is korhatár... no mindegy
-
leslieke
Jómunkásember
De.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motoros topic
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem volt benne semmi, ami lekössön, a sztori a trilógia után egy nulla, menekülés, de ezúttal nulla izgalom, meg igazából a történet se haladt sehova, de nem is indult sehonnan. Azt valami bohóc regényéből forgatták, a faszi írt már majdnem egy tucat Bourne-regényt (persze akkor kezdte őket, amikor az első siker lett, és várható volt, hogy a másik két Ludlum regény sem lesz elég Hollywood-nak).

Lehet majd újranézem én is egyik nap,utoljára még moziban láttam (feliratosan természetesen).
)