Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
SPOILER
találta az utcán
amúgy, amikor Stathamtől kap egy fejest a csóka, szemből valami félautomata (talán Glock) fegyót mutatnak, oldalról egy 5/6 lövetűt, szemből megint a kispityut, nagyon durva baki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pakfong
tag
válasz DelArco #2609 üzenetére
Csakis az 1. magyar szinkronnal jó ez a film, vagy eredeti nyelven. Aki még nem látta volna meg ne nézze az újabb magyar szinkronokkal, ha jól tudom kettő is van.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Gyusz
őstag
válasz DelArco #4046 üzenetére
Én is megnéztem a rendezői változatot és csak utána olvastam, hogy nagyon sokan szidják és inkább az eredeti verziót ajánlják. Mondjuk szerintem az utólag bekerült jelenetek nélkül sem lehet sokkal jobb a film, csak nem olyan nagyon hosszú. Én most a Draculát néztem meg, de ez sem tetszett igazán. Coppola filmjei szerintem nem nekem valók, a Godfather trilógiát leszámítva.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz DelArco #8064 üzenetére
Nincs benne rejtett dolog. Egész egyszerűen nem fekszik neked ez a stílus. Kell hozzá egy afféle elborultság, illetve tudni kell szeretni a távol-keleti művészetet, ami jelen esetben koreai filmművészet.
Én e film hatására kb. 1 évig anime függő lettem, mert tudtam, hogy úgy könnyedén, nagy mennyiségben fogom kapni a távol-keleti (japán) kultúrát, ami hasonlít a koreaira is valamilyen szinten. Aztán rájöttem, hogy "sok lesz a jóból", így abbahagytam teljesen.A lényeg, hogy az Oldboy egy valóban megosztó film, lehet szeretni és utálni is, de elmenni mellette csak úgy nem lehet...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
félisten
-
törölt tag
válasz DelArco #10824 üzenetére
Szerintem beletartozik, én belevettem a sorozatba és a 2008-as Degeneration-t is. Kicsit utánaolvastam, és már abban is benne volt Leon és időrendben is illeszkednek egymáshoz a filmek és az animációk is.
Nekem így érthetőbb volt/most állt össze az egész történet, hogy láttam a Damnation-t a Retribution előtt.
Ha nem láttad még egyiket sem, akkor kezd a Damnation-nel. Ráadásul ha egymás után nyomod le, akkor tömény akciót kapsz majd az arcodba -
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
válasz DelArco #12274 üzenetére
Ha már dupla lett, akkor:
Boldog Karácsonyt mindenkinek.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
HuMarc
veterán
válasz DelArco #13253 üzenetére
Az OFF-rész SPOILER!
Igen, egyetértek veled. Én is remélem, hogy beleteszik, a Hobbit önmagában még nem elég, hogy sikeres legyen, ehhez kellenek utalások a Gyűrűk Urára. (Pl. Ugye a Morgul-tőr) és azt nagyon remélem, hogy nem az lesz, hogy itt az I. részben még minden szál bent van, de a következő részekben már kihagyják, mondván túl költséges lenne. Szerencsére ez Peter Jackson-ra nem jellemző!
-
HuMarc
veterán
válasz DelArco #14275 üzenetére
A komment nyomokban SPOILERT, mogyorót és glutént tartalmazhat!
Igen, remélem, hogy az Öt Sereg Csatája legalább olyan látványos lesz, mint az a jelenet, amikor a Ködhegységben harcolnak a Kőóriások. (És legalább kétszer olyan hosszú )
Azt hiszem, olyan felosztása lesz a következő két filmnek, mint a Harry Potter utolsó két részének: A 2. filmben szerintem eljutnak a pókokhoz, vagy a Bakacsinerdei tündékhez (és úgy sejtem, itt fel fog tűnni Legolas is) és az utolsó filmre már csak a Tóváros/Esgorath, a Magányos hegy/Erebor, Smaug, a sárkány és az Öt Sereg Csatája lesz látható. És valószínűleg a könyvbeli szerepénél lényegesebb szerepe lesz az Arkenkőnek.
És a vicc az, hogy ha minden film 3 órás lesz, akkor részletesebbek lesznek, mint a könyv, mivel a felolvasás sem tart 9 óráig
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DelArco #14891 üzenetére
Több rész van a játékokból is. A film végén a Silent Hill Origins, és Silent Hill Downpour című játékokra volt utalás, szóval akárhogy folytathajták.
Igazából a 2. rész filmes verziójának örülnék a legjobban, de a 4. rész is jó volt...
Én úgy vagyok vele hogy az egyik legjobb játékadaptáció ez is meg az első rész is.
Live-Die-Respawn
-
Huma
addikt
válasz DelArco #16465 üzenetére
Az indiaiak hogy tudnak ilyen tömény had ne mondjam miket gyártani? Na nem mintha a törökök, japánok, afrikaiak, stb jobbak lennének. De most komolyan. Ezek még viccnek is rosszak lennének.
Azért érdekelne, hogy vajon mi lehet a hátterében annak, hogy ezek a népek imádnak gagyit gyártani.Mondjuk mi sem film nagyhatalom, de azért szerencsére még bőven tűréshatáron belül mozgunk és vannak minőségi, jó filmjeink.
Ezt a klipet is érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
brownus
veterán
válasz DelArco #61714 üzenetére
nálam a fincher által rendezettből hiányzott a nyers és gonosz ábrázolási mód, nála nem sajnáltam, és nem izgultam nagyon csajért. bezzeg a skandináv verzióban amikor
, ösztönösen görcsbe rándult a kezem, már ugrottam volna a csajt megmenteni. a tengerentúli verziót felhígították, emészthetőbbé tették.megerőszakolja a nőt az a geci a legjobb példa ami most eszembe jutott: us oldboy - sk oldboy. ha nem létezne a park féle, az usa változat még jó is lehetne. de az eredeti film mellett csak egy gyengén pislákoló fing...
hálivudnak be kellene fejeznie az ilyen (psy/thiller/horror) filmek remakelését, mert egyszerűen nem megy nekik, mondjatok egyet, ami jó, jobb vagy legalább megközelíti az eredetit! nincs ilyen.
(sztem ehhez a skandinávok és franciák értenek igazán, a japánok és a dél-koreaiak után)
még egy jó példa ami beugrott: battle royal vs. hunger games. tudom, nem remake, és nem egy könyv adaptációja, de azért elég jól szemlélteti azt, hogy mennyire mernek bátrak lenni az usákok... só mi dö máni :d
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest