- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
rt06
veterán
-
Vikthor
nagyúr
-
menledge
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Integra
titán
-
Pikkolo^^
addikt
-
minek?:S
őstag
-
Huma
addikt
-
diablo1984
veterán
azért én még a Pootie Tang-et is javasolnám!

-
Huma
addikt
-
bok92
addikt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
KisTücsök
addikt
"Tavaly már végeztek mind a három film forgatásával, Jackson azonban idén nyár elején ismét összehívta a brigádot, hogy leforgassanak néhány extra jelenetet és bővítsék a filmet."
Komoly.
Elsőre amúgy moziban szinkronnal annyira nem jött be, mint szerettem volna, de másodjára már jobban tetszett. Úgy hogy várom a folytatást, remélem még jobb lesz.
-
Huma
addikt
-
dokee78
félisten
-
Integra
titán
na, itt a baj, ismerni kéne az st univerzumát.

a zöld bőrű leányzóhoz pedig konkrétan a shattner féle eredeti sorozatot kellene ismerned példának okáért, hatalmas poén amúgy, de valóban, csak st univerzum ismerősöknek
angol ismerete - universal translator, megint csak st univerzum ismeretének hiánya.
a béna verekedések meg vicces, hogy ezt mondod rá, mert pont nem azok és nagyon jól összerakták. -
Sotho
őstag
-
HuMarc
veterán
-
LOTR
addikt
pedig ezt nem én találtam ki, amikor Stallonet megválasztották az évezred akcióhősének, akkoriban cikkeztek róla, hogy azért nincs közös filmjük Schwarzeneggerrel, mert nincsenek túl jóban, és valószínűleg ez több is lehetett, mint egy szimpla sztárszínészek közötti rivalizálás, az meg, hogy az anyagiak összehozzák akár az ellenségeket is, mindennapi dolog, plusz, ahogy írtam is, már nem fiatalok, idősebb korukra a kapcsolatuk simán alakulhatott barátsággá is, mégis évtizedekig munkatársak voltak, még ha csak közvetve is
de ez csak az én véleményem volt, nekem továbbra is a kedvenceim között vannak, ha bírják egymást, az csak talán még jobb
hoffman_
nyilván ez az a kategória, hol már nem az anyagiak számítanak (persze van akinél sajnos igen), sokkal inkább a presztízs, hogy a kettő meg nagyon is összefügg, az már más kérdés -
bok92
addikt
-
Rx
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
-
zolynet
veterán
-
mephi666
nagyúr
mi múlt héten néztük és a sablonok ellenére nem egy rossz film... barátnővel/asszonnyal nézős vasárnap esti mozinak tökéletes

izé... hmmm... nem egy oldboy, de többször újranézős, ajánlott darab
sztori is rendben, színészek is, helyszín, fényképezés, minden
megvan teremtve szépen a film atmoszférája...spoiler: az elején olyan érzésem volt, mintha az '50-'60-as évek környékén játszódna

dead man down (en sub)
rohadtul vártam ezt a filmet... jó kis leszámolós-romantikus bosszúdráma, szerencsére egyáltalán nem csöpögős... leginkább a drive-ra tudnám hasonlítani, de sajnos annyira nem jó... a trailer alapján kicsit másra számítottam: az imdb pontszám kicsit alulértékeli... nekem tetszett (spoiler: a magyar vonatkozás meg poén benne
) ...egynek azért bőven jó -
horush
addikt
-
pohár
félisten
-
stvnppp
senior tag
-
atike
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mayday00
őstag
-
dokee78
félisten
-
madgie
titán
-
callmeakos
veterán
-
diablo1984
veterán
-
Integra
titán
-
callmeakos
veterán
-
szpal17
őstag
-
szpal17
őstag
Én csak most tudtam először megnézni a filmet, de számomra kicsit csalódás volt. A gyűrűk ura világát imádom, ezért lehetséges, hogy túl nagyra tettem a mércét. A korábbi filmek sem voltak rövidek és persze ott is voltak üresjáratok, de ezen határozottan érződik, hogy a könyv összes leírt szavát a vászonra szerették volna vinni. Ezzel pedig kicsit unalomba fulladt a film.
Természetes voltak nagyon jó részek is...a harcok, zenék ismét nagyon jól vannak megkomponálva.Spoiler:
Számomra kicsit nehezen hihető, hogy Bilbo hirtelen megtanul harcolni, amikor előtte még fegyver se volt a kezében; Az erdő mágusát húzó nyulaknál meg...hát röhögnöm kellett..elég béna lett
; -
troland26
őstag
-
mayday00
őstag
-
brownus
veterán
-
Integra
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
rt06
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
alratar
addikt
-
atike
nagyúr
-
törölt tag
-
Huma
addikt
-
F34R
nagyúr
-
Ninja Chick.
tag
-
gyuromoj
veterán
-
spammer
veterán
-
Integra
titán
-
Viszlát
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
baluka26
veterán
-
HuMarc
veterán
A komment nyomokban SPOILERT, mogyorót és diót tartalmazhat!
De akkor is. Én "olvastam" a könyvet (több százszor, hangoskönyv formájában), láttam a filmet (kétszer) és így sejtem, hogy mi lesz a történet a következő 3 részben. De az, hogy a film első (unalmasabb) 4/7 részét már megfilmesítették 3 órában, azt jelenti, hogy a következő két filmben a mellékszálak (Azog, Morgul-tőr, utalások a Gyűrűk Urára, stb.) legalább olyan nagy szerepet kapnak, mint maga a fő szál. És úgy sejtem, lesz a következő két részben még pár csatajelenet is

-
HuMarc
veterán
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, sajnos ma már nem nézek semmit, de azt hiszem, a Másnaposokat választom. (A többiről eleget hallottam ahhoz, hogy ne nézzem meg őket... Pl. a Diktátornak 90%-ban ismerem a jeleneteit, mert annyiszor mesélték el nekem őket...) Bár lehet, hogy végül Amerikai pite lesz belőle, mert még azt sem láttam

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
rt06
veterán
there's only one return, okay?
and it aint of the king, it's of the jediilletve
oh, what the fuck happened to this world?
there's only one trilogy, you fucking moronsDevid_81: nem mondom, hogy egyetertek a 15-os besorolassal (sot, szerintem is 18+), csak erdekelt, honnan az info, mert en 18+ besorolast lattam az mpaa-nal
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
-
Goldwin
aktív tag
-
Tothgera30
veterán
Persze hogy van, Aleska is megmondta...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...de konkrétan az a film érdekel, mennyire nézhető, és érdemes-e, stb.?
-
ClayMore
aktív tag
-
troland26
őstag
Igen a helyszín valóban más , de szerintem ezt talán jobban el van találva a filmben hiszen azon a környéken talán aktuálisabb az emberrablás mint Olaszországban , A főhős mindkét helyen egy lecsúszott züllött valaki akit szerintem DW nagyon jól játszik . Scott valóban nem öli meg a kislányt , viszont a végén megöli Creasy-t .
Azt hozzáteszem még , hogy én a filmet láttam előbb és csak utána olvastam a könyvet , viszont ez nem vont le film értékéből számomra.
-
alratar
addikt
-
alratar
addikt
-
Zirowe
nagyúr
-
troland26
őstag
-
törölt tag
-
zoltanz
nagyúr
Akkor is sok, mert úgy emlékszem ezek a könyvek nem olyan mozgalmasak (összefüggően) mint a Gyűrűk ura pl. (Ez nem kritika, hanem mint megfilmesítésre gondolok). Amivel nincs is gond, de én szívesebben néznék most egy olyan feldolgozást ami nincs nagyon "kiszínezve/túlszínezve", mert alapjában más így mint az eredeti történet.
-
spammer
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kedvenc rész a koboldok barlangja ... alig várom a folytatást