Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz HuMarc #12025 üzenetére
Nekem gyanús, hogy a a tűzgyűrű onnan jött, hogy a Pacific Rim nagyjából azonos a Pacific Ring of Fire geológiai területtel, ami nevét a rengeteg tengerfenéken lévő vulkán miatt kapta. A trailerben azt hiszem van is pár másodperc egy hasadékról, vagy árokról, amikor azt mutatják, hogy honnan jönnek az alienek.
Szerk: amúgy a Csendes-óceáni peremvidéket jelenti.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
rt06
veterán
válasz HuMarc #12445 üzenetére
az utolso resz megoldja a nekrofilia gondot (bar nem vampiros, de... <---> jah, igen, ez itt breaking
winddown spoiler)alratar: azert akad boven olyan hollywood-i produkcio, ami nem happy endbe torkollik, es boven jobb, mint a men on fire (es ezek metszeteben is lehet valogatni)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
alpihun
senior tag
válasz HuMarc #12460 üzenetére
Sajnos igen.
Nem összehányni akarjuk egymást (bocsánat a megfogalmazásért, de soha életemben nem szerettem az ilyen filmeket, nem a bőrszín, hanem az olcsó poénok miatt), ezeknél kissé komolyabb, úgymond olyan ámulós film kéne. Mint a transformers, vagy a 'halálos irakban-ok'.[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
félisten
-
rt06
veterán
válasz HuMarc #12764 üzenetére
a hfr elvileg high frame rate, ami a megszokott masopdpercenkenti 24 kepkocka helyett 48-at takar
hogy mivel jobb, az elegge megosztja a nezoket (es azokat is, akiknek fogalma nincs rola, csak olvastak valahol, valakitol, akinek szinten nincs rola fogalma sem), csak ugy, ahogyan az a kerdes is, jobb-e egyaltalan (vannak, akik szerint kimondottan rossz)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
spammer
veterán
válasz HuMarc #13218 üzenetére
"legalábbis a Hobbitban, a Babót meg olyan régen olvastam"
A kettő ugyanaz nem? A Babó az eredeti magyar címe a Hobbitnak.
Plusz tartalom a LOTR függelékekből került bele, szerintem semmi gond nincs vele. Majd meglátjuk milyen lesz a másik 2 rész, utána lehet ítélkezni, hogy szükséges volt-e trilógiára bővíteni, vagy nem.
Nekem egyébként kifejezetten tetszett, hogy mesés/kalandos egyszerű történet, nagy csaták voltak a LOTR epizódokban, annyira nekem ide nem hiányzott.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Alg
veterán
válasz HuMarc #13221 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de nem úgy volt hogy felhasználták(ják) a befejezetlen/kiadatlan történeteket is? (Amiket mostanában az író fia által kötetbe gyűjtve látni könyvesboltokban itthon...)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
senior tag
válasz HuMarc #13221 üzenetére
SPOILER
Én most olvastam újra nemrég az angol verziót abban csak említés volt Azogról egy mondatban és arról hogy megölték abban a csatában/háborúban Moriánál amit a filmben is mutatnak.
Radagast tényleg csak említés szintjén van benne a könyvben de kellett hogy beletegyék valahogy a Nekromantás szálat mert gondolom azt is ki akarják fejteni a második vagy harmadik részben. A könyvben ez a Nekromanta elleni harc pár mondattal el lett intézve. Mondjuk nem bánnám ha beletennék biztos jól meg lehet csinálni.
Youth hides the key to salvation
-
eeXaa
addikt
válasz HuMarc #13293 üzenetére
...nekem úgy tünt, összzelopkodták az elmúlt 10 év kasszasikereiből a látványvilágot, megtoldották a lehető legunalmasabb forgatókönyvel, plussz a gonosz mostoha szerepére az egyik lehető legmegnemfelelőbb személyt tették, mindamellett, hogy minden tiszteletem a szinésznőé... nemúgy mint a másiké... nekem nincs különösebb bajom az alkonyatos csajjal, de mintha nem ebben a filmben játszotta volna a szerepet amit kapott, de mindenesetre elviselhetetlenül rányomta a bélyegét az egész játékára az alkonyatos tekintete...
...de amúgy a rossz szereposztás alapvetően jellemző, az egész filmre... az egész egy összeb@szot szuperfos... elnézést a szóhasználatért, de tényleg nem lehet gyengébb jelzőket találni... -
-
félisten
válasz HuMarc #13541 üzenetére
Az korrekt, nekem így félálomban lett 112, Mensa-tagságra nem lennék vele esélyes, de a többségnél így is jobbnak számít.
Mondjuk a "hivatalos" magyar Mensa-próbacuccon 128 lett, fura.
Mondjuk ez egy geek fórum, a látványosan hülyéket kilöki a közösség, így nem hiszem, hogy sok tagunk lenne 100 alatt.monstre: Ja, vannak olyan filmek, amik alatt érzi az ember, hogy butul.. de azokat nem szoktam végigülni
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz HuMarc #14039 üzenetére
dokee78-al is ez volt a helyzet az Unthinkable kapcsán ma
Szerintem is rövid volt egy kicsit, de amennyire emlékszem a könyvekből, azt hiszem lényegében minden benne van. Viszont nekem így volt mondhatni "pörgős", abszolúte nem unatkoztam és élveztem minden percét és jó volt újra emlékezni arra, hogy bizony ez a könyvben is így volt
-
rt06
veterán
válasz HuMarc #14043 üzenetére
nezd meg azt, amit linkeltem
az kb beture megegyezik az elso konyvvel (ennek megfeleloen nem is masfel ora)
nem mondom, hogy az uj film rossz lenne, hisz nem az, de lenyegesen lazabban koveti a konyveket, mint a bbc-s sorozatPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
senior tag
válasz HuMarc #14262 üzenetére
SPOILER
Szuper kép de egy elég fontos rész lemaradt a végéről. Még odarajzolhatták volna az öt sereg csatáját mert a könyv utolsó része ezt írja le. Szerintem a 3. filmben is elég jelentős szerepet kap majd.
Én nagyon várom már a következő részt.Youth hides the key to salvation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Politika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok