Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz HuMarc #82188 üzenetére
Most nem azért mondom, de a filmek előtt Iron Man egy másodrangú Marvel hős volt, ahogy Deadpool is az (volt). Jött az Iron Man film, Robert Downey Jr. állva hagyott mindenkit és egy csapásra top kategóriába repítette a páncélost. A harmadik filmre (ami ugye a negyedik az Avengers miatt, mert azt is Robbie-val adták el) már akkora rajongótábora volt magának a színésznek, hogy önmagában a saját karakterével képes volt bevonzani az embereket.
Deadpool abban más, hogy mindig is volt egy szolid közönsége az egyediségének köszönhetően, most meg az amúgy filléres gagyi, mégis ötletes poszterekkel, meg bevállalós trailerekkel megnyerte magának a geek és kamu geek közösséget (mert ugye nerd-nek lenni menő most).
Amúgy annak idején az Avengers sokkal durvábban benne volt a köztudatban, vagy korábban a The Dark Knight, de ott Ledger halála is közrejátszott. Ha meg kilépünk a szuperhősös berkekből, akkor temérdek film volt csak az új évezredben, amiről folyamatosan ment a diskurzus minden létező csatornán, Avatar, a mindenkori Star Wars, Furious 7 (Walker halála), Harry Potter uccsó része, ilyesmik.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emiki6
veterán
válasz HuMarc #81275 üzenetére
Nekem spec a H8ful8 jobban bejött és én még azt hittem, hogy az egy vontatott film, aztán láttam a revenantot. Nem volt rossz, sőt, de DiCaprio volt a képen a film kb 90%-ában és mint azt mondotta szereti a csendet, szóval a szótlanság jellemzi a filmet. Csak akkor beszéltek, amikor muszáj volt...
Az a vicc, hogy mire eljutottunk oda, hogy kibelezett egy lovat nem hogy nem lepődtem meg, de már semmi undort nem éreztem, pedig nem vagyok egy hentes típus... [ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dilikutya
félisten
válasz HuMarc #80147 üzenetére
Kár érte. Bírtam az első két Tarantino filmben, egész más karakter. Ráadásul még külsőre is áthozták Schultz-ot a Django-ból. Értem én, hogy Waltz jó volt az előző két filmjében, de ha ő nem vállalta, kár volt mással eljátszatni, direkt nem hiszem, hogy feltétlenül Waltz-ot akartak faragni szegény Tim Roth-ból.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz HuMarc #75413 üzenetére
sőt, általában így is szokott lenni, plusz általában más a trailerek szövegírója és szinkronrendezője is, mint a végleges filmé
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
válasz HuMarc #73509 üzenetére
Olyan, ami jó. Olyanból nem volt túl sok. Vagy az, hogy ezredszerre megidézik a Beatles zebrán átsétálós képét, az egy jó poén 2015-ben?
Amin tudtam mosolyogni, de szintén nem túl eredeti, az a brit rendőrök káromkodásmentes beszéde.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dilikutya
félisten
válasz HuMarc #73320 üzenetére
Ha Holtpontot akarok nézni, megnézem a Holtpontot, nem ezt. Keanu Reeves, Patrick Swayze, Gary Busey mellett ezek az akárkik labdába se rúgnak. A trailer egy vicc, látszik, hogy mennyire nyomják ezt az életveszélyes extrém sportot, ráadásul ezek mindent csinálnak, extrém szörf, szikláról ugratás mindennel, ejtőernyőzés barlangba, sziklamászás, na persze. Értem én, hogy a suhancoknak kell az inger, meg derogál 20+ éves filmeket nézni, de ez egy szar. Újabb értelmetlen feldolgozás,
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
spammer
veterán
válasz HuMarc #65924 üzenetére
Majd egyszer olyan hangulatba kerülsz és akkor talán sikerül befogadnod. Először én is kikapcsoltam fél óra után kb. Aztán valamikor újra kedvet kaptam bepróbálni és nagyon tetszett. De egyébként nem arról van szó, hogy a filmen bealszol-e, vagy hogy tetszik-e (ha nem tetszik, akkor nem) hanem azon, hogy '68-ban készült (szüleid éltek már akkor? ) , és ahhoz képest jól néz ki még ma is. CGI-vel sehol nem lenne az egész látvány ma már. Ahogy az Avataré sem lesz sehol majd 30-40 év után, és akkor már erősen sokat is mondtam.
#65923) brownus: Időtálló? Ezek tényleg nagyon régi filmek, utóbbi 2 főleg nagyon épít a látványra.
(#65926) Pearce: nyilván meglátszik ennyi idő után. A lényeget meg el is mondtad utána.
(#65927) cattus: a CGI-nek is megvan a helye. Csak manapság már a legtöbb dolgot azzal akarják megoldani, mert olcsóbb. Nem azt mondom, hogy nem kell CGI, hanem azt, hogy kiegészítésként kellene használni a praktikus effektek/makettek/díszletek mellett, ahol kell. Ahelyett, hogy zöld vásznak előtt bohóckodnak, meg gagyi CGI Orkokat gyártanak.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Bad Pritt
félisten
válasz HuMarc #64403 üzenetére
A negyediknél üdítő volt a váltás, a modern felütés + pokolian látványos volt. Nem ment el családi drámába szerencsére, Justin Long pont annyira volt idegesítő, ami még nem jutott el shialabuff szintre, a csipkelődések az öreg Willis-szel működtek is a film nagyrészében.
Az 5... hát igen. Az egy no komment film.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
emiki6
veterán
válasz HuMarc #64166 üzenetére
Nekem simon nem tetszett. Amit láttam az bugyuta volt, óvodás szintű poénokkal, de nem ítélkezem. Valaki a Family Guy-on is nevet, én nem.
Dancsó már csak szarkasztikus, ami elég erőltetett igen.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
félisten
-
addikt
válasz HuMarc #63085 üzenetére
Nyugodtan írd le mit gondolsz mi volt a mindfuck-trip, én pl. tök kíváncsi vagyok rá. Jó, én amúgy tudom, de nekem könnyű, mert előtte már olvastam a könyvet.
Én továbbra is állítom hogy a 2001 ugyan zseniális és kötelező film, de a könyv nélkül érthetetlen a vége (és azt kellett volna filmre is vinni, mert baromi sok érdekesség kiderült volna).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
félisten
-
félisten
válasz HuMarc #63082 üzenetére
Ott az egész kicseszett internet, és mindenki azt hajtogatja, hogy gőze sincs, miről szólt a 2001. Dafak.
Mondjuk, legalább már tudjuk, miért kellett perceken át szóról szóra szájba rágni az Intercsillár mondanivalóját a kedves nézőknek.
Nem tudom srácok, de valamikor még megvolt a művészetek élvezőiben az igény, hogy elemezzék amit láttak, legyen az film, vagy irodalom.. elvileg tanítják is... "mire gondolhatott a költő?"
De ha ez nem oké, csak Google, és válaszd ki a neked tetsző értelmezést.
Ja és még annyit, hogy brainfuck, igen. De a jobbik fajtából. Én is pislogtam, mikor láttam.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz HuMarc #63072 üzenetére
meg minden második sorozatban/filmben a scifis "HAL" utalások, ha olyan a téma
nagyon sok helyen emlegetik fel.A vége az elég mindfuck, annyira, hogy nem fogod fel néha mit látsz Persze elolvastam egy tonna véleményt, hogy mi lehetett de hát egységet nem láttam közöttük.
Elsőre én bealudtam rajta itthon. Pedig nem szokásom
És annak ellenére, hogy a 70-es években ezeknek a filmnek ilyen lassú a történetvezetésük és a dinamikájuk, ellenben ebből az időszakból rengeteg más nem készített így ki.Egy meghatározó és alap scifi mű szerintem.
Remélem "szélesvásznon" sikerül újra megnéznem. Remélem még menni fog egy hónapig.Hang és képről tudsz rittyenteni majd pár sort? Nem sűrűn járok Puskinba. Elég messze van tőlünk.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
félisten
-
LOTR
addikt
válasz HuMarc #61856 üzenetére
kis korrekció, mert szerintem véletlenül elírtad
varázslótanács: White Council
tagok: Gandalf, Saruman, Galadriel, Elrond (ha jól emlékszem a filmben nagyjából csak ők voltak)
Lórien erdei népének a megnevezése a Galadhrim, akiknek a vezetőjük Galadriel és Celebornitthonról megrendelhető valamilyen extended collestors edition gift set? [link]
[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
KisTücsök
addikt
válasz HuMarc #61859 üzenetére
Ja, ez zavart be, az imdb-s kiírás. Eredetin akarom, bár az angol sávhoz képest jóval gyengébb a keverés. Hátha a szinkronhangok majd kárpótolnak. De te hogy nézted?
Köszi amúgy!
Devil-k: Nekem bejön, de még csak 3 filmet láttam tőle. Most akarom bepótolni a többit, már ami elérhető. Időrendben előre haladva, most jönne ez.
-
LOTR
addikt
válasz HuMarc #61850 üzenetére
továbbra sem értem ezt, hogy valaki egy gyerekeknek szánt, rövidke mesekönyvből (történetből) készített filmet hasonlít össze a világon az egyik legkidolgozottabb és sokkal nagyobb volumenű bemutatott világgal (vagyis a filmváltozatával) és ugyan azt a hatást várja...
persze azt senki nem mondja, vagyis inkább csak kevesen nézik ebből a szemszögből, hogy igen, Smaug megalkotásához foghatót eddig még nem láttunk mozivásznon (mert a történet adott volt, de ezeket a részeket most készítették hozzá)
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz HuMarc #61750 üzenetére
Héé, RDJ-nek ott a Chaplin meg a Trópusi vihar, mindkettőben k*rva jó. Harrison Ford-nak meg rengeteg rohadt jó filmje és alakítása van, tényleg legalább olyan jó színész mint az utóbbi idők Oscar-díjasai. Pl. Tommy Lee Jones mi a fenéért kapott Oscart!?
Most én se tudnék olyan alakítását mondani, ami szobrot ér, bár az Oscar-jelölt Wittnes-t pont nem láttam.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
pohár
félisten
-
eeXaa
addikt
válasz HuMarc #61551 üzenetére
..lehet hogy, hülyeséget mondok, de mivel ott van a csomó technikai, szakmai díj, szerintem a legjobb filmnél csak beülnek, és kb. olyan "szakmai" érvek mellet, mint az enyémek, mindenki a saját szubjektív lelki világa szerint dönt arról, hogy melyik a legütősebb mind közül.... ez lenne a jobbik esetben...
a roszabb esetben, szerintem kilobbizzák anyagi, politikai, társadalmi, szempontból...[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz HuMarc #61544 üzenetére
...mondjuk úgy, hogy láttad mindkettőt
sztori, forgatókönyv, a film mondanivalója, mind, mind sokkal komolyabb, nem tudom, hogy nem lehet ezt észrevenni Ha megnézed a GBH-t már azzal kapcsolatban is kibújik a szög a zsákból, mivel a bridman-hoz képest ez szintén egy zseniális munka...
...nem akarom nagyon lehúzni a birdmant, de sosem az kapja, a legmagasabb díjakat, aki valóban, megérdemelné... -
veterán
válasz HuMarc #61462 üzenetére
Igen jobban tetszett.
Míg a Lego movie-t mikor megnéztük, akkor néhányszor felnevettünk, aztán két nap múlva már semmire nem emlékeztünk a filmből (kivéve az őrületbe kergető zenére), addig a Boxtrolls megtekintése sokkal inkább lekötött, és máig úgy gondolok vissza rá hogy sok emlék visszajön a filmből, valamint több tartalmat adott számomra. Míg a Lego movie esetén nincs olyan vágyam, hogy újra nézzem valamikor, a kis trollokat egy éven belül biztosan megint megnézem.
Nem gond, ha neked nem tetszett, de számomra nem csak jobb film volt, de többet is ad és nagyobb értéket képvisel a Lego movie-nál, amit pedig nagyon vártunk."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz HuMarc #61422 üzenetére
Jaj istenem... Lego-kalandot körülbelül 10 percig bírtam, borzasztó volt. Big Hero 6 közepes, egyértelmű nyerő a How to Train Your Dragon 2, de folytatást úgyse fognak díjazni, úgyhogy nevetséges az egész világ meg az oszkáris!4!!44$!!+
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
thomeef
őstag
válasz HuMarc #60982 üzenetére
Jogos, nem csak a magyar nők. Mi is a mondanivalója a filmnek? Légy ku*va. jóképű, kő gazdag, szeresd verni a nőket, és akkor bármit megtehetsz velük. És ez a nők többségének tetszik. Nekem ez akkora facepalm mint innen Irak.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
.LnB
titán
válasz HuMarc #59936 üzenetére
Nem kell semmit csinálni, rányomok hosszabban a spoiler feliratra, és meg is jelenik a szöveg.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
-
Realradical
őstag
válasz HuMarc #59679 üzenetére
SPOILER
Az előzetest néztük a párommal és mondtam neki, hogy: jól megköszönték Turingnak az enigma machine feltörését, annyi ösztrogént kapott, hogy összezsugorodtak a heréi ,majd mikor már nem bírta a társadalmi megvetést és kirekesztettséget öngyilkos lett.
Na ez volt a pillanat amikor vagy 6-an néztek rám gyilkos tekintettel, gondolom nekik spolier voltAmúgy, milyen taggel működik ez a jó kis spoiler funkció?
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
dokee78
félisten
válasz HuMarc #59639 üzenetére
The Imitation Game 8/10
-
LOTR
addikt
válasz HuMarc #59644 üzenetére
nem láttam a filmet, orvos sem vagyok, hozzáértő sem, tehát sima laikusként írom ezt
az Asperger-szindrómának nincs pontos definíciója, vagyis a diagnózisnak nincsenek pontos kritériumai, így miért ne fordulhatna elő valakinél, hogy a betegségét szinte megcáfolandó dolgokat látunk tőle, máskor meg épp az ellenkezőjét
mondom ezt úgy, hogy Turing-nak csak a munkásságát ismerem (hogy milyen ember volt azt nem), mert dolgozott eleget, hogy legyen mit tanulnia az utókornak
-
eeXaa
addikt
válasz HuMarc #59474 üzenetére
"Ja, és ha Rowling netán ihletet merített volna a Harry Potterhez a LOTR-ből" ...nekem ez viszont cinkes, mert egyértelműen érződik a pálfordulás, ami az addigi mégha alacsonyabb szinvonalú és ügyetlenebb, de mégis kicsivel egyénibb saját stílusának adott egy pofont, és átment egyfajta majmolásba...
...nem vagyok tisztában amúgy azzal, hogy maguk a könyvek milyen irodalmi értékkel bírnak, gyanítom hogy nem sokkal, a sztoriból, és a filmekből ítélve számomra továbbra is csak egy harmadvonalas fércmunka marad az egész, amin valamelyst javít az utolsó 3 rész korrektebb, és öszeszedetteb megvalósítása... -
eeXaa
addikt
válasz HuMarc #59445 üzenetére
...ok patiszonal kapcsolatban tévedtem..
viszont a SW, és a LOTR is hamarabb meg lett filmesítve, mint pl a HP3
ill. az 5. a főnix rend könyvben, 2003 nyarán jött ki, ami az én olvasatomban azalatt íródott, hogy két rész már lement a gyürűk urából a mozikban... ami nem feltéten negatívum mert az addig számomra semilyen ide oda csapódó sztori átment egy sokkal komplexebb, grandiózusabb komolyabb folytatásba...
..számomra ami hordoz valmiféle értéket a sorozatban az az utolsó három rész...
...régen rengeteget olvastam, (nem szórakoztató irodalmat) de sajnos az élet úgy hozta, hogy nincs időm, türelmem hozzá életem ezen időszakábban, hogy elfogadjam a kihívást az öszes saga átrágásával kapcsolatban.. -
aizen92
addikt
válasz HuMarc #59104 üzenetére
Nem vitatkozni akarok a pontozáson félre ne értsd. és inkább csak az én véleményemet írom a filmről.
DELeírod, hogy láttál egy jó filmet. Nálam a "jó film" az a 6-7max8 / 10. ( bár nem pontozok most se, csak az én meglátásomat közöltem ) A 8.5-9-9.5/10 az kitűnő, elképesztő, hihetetlen, lenyűgöző stb. kategóra.
És jól is írtad. Ez egy JÓ film. Nem kimagasló, semmi formabontó. Ez egy jól összerakott film, egy közepesnél erősebb forgatókönyvvel ( könyvadaptáció megint ofkórz, éljen az örök és "eredeti" Hollywood) , ami a JÓ ( és egyeseknél Oscar szintű) kategóriába emel a két színész elképesztő játéka.
Romantikus drámák közül a jobbak közé sorolnám, de nem a legjobbhoz. Filmeket tekintve tényleg egy jó kis hangulatos érdekes film volt, korunk egyik legkiemelkedőbb géniuszáról.
Benedict Cumberbatch féle Hawkingba bele fogok pörgetni majd, de előre borítékolom, hogy meg sem közelíti. Eddie Redmayne elképesztő mit nyújtott, szerintem 99,9%-ban sikerült visszaadni a könyv szerinti Hawkingot ( mert hát mint tudjuk a valóságban, nem éppen a Professzor Úr volt a megtestesült angyal. , de ugye ezt félre kell tenni, hiszen a könyv alapján készült a film és gondolom ott is így volt elmesélve az élettörténete )
Második főszerepben ( mert szerintem nem is mellékszereplő volt ) pedig Felicity Jonest angolul is meg kellene hallgatnom, mert egy biztos: a szinkron gyalázatos volt nála. Egyes tagmondatokat olyan szinten félrehangsúlyozott, ami egy első iskolás versmondó versenyen se nézne el az ember. De ezt leszámítva nélküle nem működött volna a film, nem lett volna elég Eddie Redmayne kimagasló játéka, hiszen ez a film nem Hawkingról szólt, hanem a családról és kettőjük kapcsolatáról, vívódásukról, szenvedésükről, örömteli pillanataikról.Szóval egy jó filmet kaptunk, aki nagy rajongója Hawkingnak és nem ijeszti meg a romantikus dráma ( mert ne lepődjetek meg, ahogy számítani lehetett, volt benne kb. 5 percnyi tudományos ismeretető, a film NEM erről szól, nem a munkásságáról, hanem a feleségével való kapcsolatáról ) azoknak kötelező. Utoljára talán ilyen szinten élethű ábrázolást, a RAY c. filmben láttam, Jamie Foxxtól, azóta is örök kedvencem.
Aztán lehet, hogy jobban elájulok a filmtől ha eredeti hanggal nézem, nem tudom. Oscar jelölések közül egyedül a Best Picture-t nem értem, mit keres ott. Azért pár filmet jobban el tudtam volna képzelni helyette, de hát ehhez én sajnos nem értek.
Szóval: AJÁNLOTT plecsni tőlem.
VICCES INFO: Alleeban néztük és meg kellett, hogy állapítsam, a nézőköznöség átlagéletkora inkább a 50+ volt és talán mi voltunk a legfiatalabbak a teremben
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
rt06
veterán
válasz HuMarc #58398 üzenetére
"Szablya: 70-90 cm hosszú görbe, egyélű (szúrásra alkalmatlan) kard."
a sabre is pontosan ez"nyilván nem lenne elég menő, ha a filmben is két kézzel használnák."
itt azert erdemes figyelembe venni, hogy - mint te is utalsz ra - a sulya miatt volt ketkezes, nem menosegbol - mivel a fenykard picit mas szerkezetu, valoszinuleg jobb egyensulyt biztosit az egykezes hasznalat (bar sosem vivtam ilyesmivel...)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
addikt
válasz HuMarc #58142 üzenetére
SW-s részhez: egyetértek hogy az új trilógia nem lett nagy eresztés (akár azt is írhatnám, hogy szar, de ez azért nem igaz, a második és főleg a harmadik rész igenis tetszett - de mindegyik jóval gyengébb mint a régi trilógia), meg a "nem képes elszakadni az eredeti trilógiától" rész is igaz, viszont R2D2-nek minden SW-ben föl KELL tűnnie (de legalábbis a Lucasosokban igen): ugyanis Lucas eredeti elképzelése szerint Artut találja meg jópárezer évvel később valami idegen faj, és a memóriájából rekonstruálják a történetet (ezért is kezdődik minden film úgy hogy "réges-régen..."). És érdemes is megfigyelni, hogy Artu tényleg szinte minden fontos eseménynél ott van.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Ijk
nagyúr
válasz HuMarc #58104 üzenetére
30-40-es években az volt a menő, nézz meg bármilyen korszakban játszódó amerikai filmet, mindig bagóznak.
Nálam "csak" 9/10, mert életrajzi film. Titkon reménykedek benne hogy nem vonul vissza és készít nekünk még legalább egy alkotást a mester.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
pohár
félisten
válasz HuMarc #57837 üzenetére
én is innen néztem, aztán a VOX-os listát is átnéztem, aztán még 2 filmre ráleltem, amit láttam (neten 8-at foglaltam, gyorsan megnéztem már)
hm, az Expendables 3 extendednek holnap kellene megjelennie itthon, aztán még se híre, se hamva
jaaa, most látom, hogy áttették jövő hét keddre, így már érthető
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz HuMarc #57769 üzenetére
én meg se tudom számolni, mindig kidobom a jegyeket 1-2 hónap pakolgatás után
nincs valami lista a moziban vetített filmekről dátum szerint felsorolva? végigfutnék rajta, már ha létezik ilyeneriklambing... az első pazar volt, a 2. egy vénember kalimpálása (ez főleg a végén jött nagyon ki, hát valami borzadály volt), a 3. kap egy esély jövő hét kedden
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest