Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz mephi666 #169392 üzenetére
Ennek megfelelően torrenten ott van 64 verzióban, ciklikusan arcba tolva, ahogy kell.
#169400j0k3r!,
s elvégre is Cage egy jó színész.eljátszotta. Ha jól emlékszem nincs közös arcos jelenet, csak hátulról mutatott, de lehet, hogy nem így van. É tényleg igényes megoldás született, a jól sikerált műfajkeverésre is igen jó példa. Hosszú éveken át el tud kísérni ez a film, olyan fajta.Az más kérdés, hogy ennek nem mindig látjuk bizonyítékát, de ez ne tévesszen meg. Meg aztán a rendezés, vágás is rengeteget jelent. Itt most összeértek a fincsi elemek és -
myckey
veterán
Steve Mcqueen, Dustin Hoffman
Papillon - Pillangó, Main Theme - Jerry Goldsmith ( Free as the Wind )
A 73 -as klasszikus, Henri Charrière írása alapján...bármikor jöhet, mindig leköt és ugyanúgy tud az ember szorítani a szereplőknek, hiába olvasta és látta már ezerszer is ! Hátha most sikerül elsőre, a lehetetlen ! A két ikon játéka remek, és üresjárat nem sok akad, a vége pedig katarzis !
Lassan jöhetne Mcqueen kapcsán a Bilincs és mosoly is, ismét !
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
válasz myckey #169404 üzenetére
Abból van egy 2017-es remake, csak nem tudom minek. De esetleg ha valaki azért nem akarja megnézni az eredeti 1973-ast, mert túl régi, akkor nézze meg az újat. Mert habár nem ér az eredeti nyomába, de nem is egy fos remake.
Most nézem, hogy ki írta, róla van egy film, Trumbo (2015), s Bryan Cranston (Walter White / Heisenberg) játssza. Már semmire nem emlékszem belőle, de valamiért 8/10-re értékeltem, úgyhogy rossz nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
myckey
veterán
válasz lezso6 #169405 üzenetére
Igen ! Látta mis pár éve ( kötelező volt megnéznem )...
Az új film is megér egy misét, bár ott nem vagyok kibékülve a " főhősünkkel " és egy- két másik jelenettel, helyszínnel. Valahogy a 73-as közege él bennem, meg hát a könyv, persze azt meg egyik sem adja vissza.
De bármelyiket érdemes megnézni sztm, mert bőven hasznos időtöltés, pláne amilyen világot élünk manapság...aztán jöhet az olvasásTrumbot nem ismertem, ez új...de látva a karakterünket, és a leírást...jó is lehet
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
mephi666
nagyúr
...ejha... ezt filmként értelmezni elég nehéz, mert alig tartja össze valami, viszont "alkotásként" felső polc igazi audiovizuális orgia... Coppola szerintem úgy volt vele, hogy ez az utolsó nagy dobása és belerak mindent: az elmúlt 60+ év összes gondolatát, amit filmre akart vinni, mindezt anyagi forrásokat nem kímélve... ...fogyóban van az ideje
, a pénz úgyis értékét fogja számára veszíteni, az alkotás pedig fennmarad az utókornak...(ezért is visszatérő motívum a filmben az idő, elmúlás) ez a film szerintem idővel nemesedni fog, mint a jó bor olyan szinten tökéletesen be voltak állítva jelenetek, amiket oktatni fognak... nálam biztos újranézős lesz: nem egy apokalipszis, vagy keresztapa... teljesen más világ: itt Coppola saját magából ad rengeteget (vagyis én így értelmeztem... és köszönöm neki, ha így szánta... alszok még rá párat, de esélyes hogy ebből beszerzésre kerül idővel egy díszdobozos verzió)
ui: ritka pillanat, de a "masterpiece" itt most nálam is megállja a helyét ...nem 10/10 azért, de ez a jelző mehet rá
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz gbors #169411 üzenetére
...azt majd olyan idősen megmondom, mint Coppola láttam már sok filmet, de közel se annyit, hogy 10/10-et dobáljak bármire... én olvasatomban a "masterpiece" mehet a jobbakra, amik újranézős kategóriába kerülnek
...helyében én amúgy 85 évesen nem erőlködnék, mert innen már csak lefelé vihet az út...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
Paprika (2006)
Köszönet az ajánlásért, érdekes élmény volt, bár nem annyira erős, mint vártam. A vizuális koncepció és a kivitelezés elsőrangú, viszont a dramaturgia és a tartalom kissé kérdőjeles.
A felütés maga jó: megjelenik a technológia, amely segítségével be lehet avatkozni az álmokba, és természetesen 0.0000001 másodperccel később (na, kicsit túlzok) megjelenik az álombűnözés / álomterrorizmus is. Meglehetősen gyorsan lesz a tét...eszkalálódik a dolog - napokon belül az egész világ létezése
Sajnos a film építkezése a nagyon ígéretes felvezetés után kissé dugába dől - roppant szűk "csapatot" mozgat, akik láthatóan inkább kipusztulnak, minthogy bármilyen segítséget igénybe vegyenek, és ez az események előrehaladtával egyre durvábban lesz logikátlan. Az álomvilágbeli meglehetősen gyengécskének éreztem, és miután bejött az ilyen filmekben szokásos probléma (nincsenek szabályok, tehát bármi és az ellenkezője is bármikor megtörténhez), a szereplők sorsa iránt is elég gyorsan elveszett az érdeklődés. Cserébe voltak remekbeszabott kis jelenetek (személyiség-alapú reprezentációkat )Radio Club, a sajátos szerelmi vallomás virtuális megnyúzással egybekötve, stb.
Verdikt: 7/10. Ha csak lazán koncepcionális audiovizuális tripnek tekinteném, akkor biztosan több pont lenne, de filmként a gyengeségei mellett nem tudok elmenni.#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
myckey
veterán
válasz gbors #169414 üzenetére
Ez eddig kimaradt ?
Irigyellek...máshol már ajánlottam is, nem is egyszer. Ez egy alapmű a zsáneren belül, és amit látunk, vagy látni vélünk a filmben, arról hosszasan lehetne beszélni. Kiben mit vált ki és hogyan fogja fel a látottakat az agya. Elég erős darab sztm.Perfect Blue ( 1997 ), Sennen joyû ( 2001 ), Memories ( 1995 ), Metropolis ( 2001 ), Angel's Egg ( 1985 )
Ezek ? Klasszikusok, és közben átugrottunk anime topicba"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
proci985
MODERÁTOR
válasz myckey #169416 üzenetére
film topik, az animacio csak egy resze a filmnek .
Tokyo Godfathers lehet egyebkent jobban mukodik olyannak, aki szereti a japan dramakat. Millenium Actress elvileg ket heten belul itt van lemezen .
plusz ha klasszikusok, az az Akira es a Ghost in the Shell. elobbi gyonyoru, de tortenetmeselesre elsore kb kovethetetlen, a masodik siman csak gyonyoru, az egyik legteljesebb nonverbalis tortenetmeselessel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
arcitec
addikt
Na brávó, íme a nagy ellentmondású vélemények kritikák erre tegyél pontot :
Gladiátor 2 az Oscar és Gladiátor 2 a hulladék. Mégsem a Venom 3 az év hulladéka?
Mindenképp meg kell nézni mindkettőt, hogy mi az igazság az egyénemre mérve.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
myckey
veterán
válasz proci985 #169417 üzenetére
Azért van az Anime filmek etc... topic
Tokiói keresztapákat rongyosra néztem már...jópofa, keserédes, humoros.
Berendelted a Milleniumot ?Akira meg a GitS annyira alap, hogy azt fel sem hoztam, de még lehetne egy-két mozit írni.
De ezeket biztos látta a kolléga, mert csak miatta dobtam be ebbe a topicba, olyat ami TALÁN, kevésbé ismert. ( azt lehet látta az összeset )*
Azért muszáj, ha már classic ....Grave of the fireflies.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz myckey #169416 üzenetére
... és @proci985: érdekel, hogy milyen extrát láttok benne
Amúgy én nem viseltetem specifikus érdeklődéssel az animék iránt - azokat is ugyanúgy filmnek tekintem, és aszerint is értékelek. Szép vizualitást és remek atmoszférát meg el lehet érni mind rajzolt, mind fényképezett módszerekkel.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
totron
addikt
válasz arcitec #169418 üzenetére
Mind hulladék. Szívesen.
Van ez a Personal Shopper, egy benne a vana jócsaj checkbox után egyértelműen kidobná a szűrő, nem is értem miért nincs még ilyen a torrenttrackereken filmélményileg viszont elég felemás, lapos. Inkább női lehet a mondanivaló, már ha egyáltalán szántak neki mélységi dimenziót, nem kenyerem belelátni sem. Látszólag red herring a közepén, a végére meg össze is érnek a szálak, meg nem is. A mutatvány nem sikerült emlékezetesre, még ha az elemeinek összege ki is adhatta volna autószerelősen fogalmazva. Rá lehet próbálni. A lassabbak közül.
-
nagyúr
Ide is berakom ezt, mert érdekel a véleményetek, válaszotok a kérdésre.
Nektek melyik a kedvenc zenétek Ennio Morricone zeneszerzőtől? Nálam ezek szerepelnek legelöl:
1. Once Upon a Time in the West
2. Cinema Paradiso
3. The Thing
4. The Professional
5. Dollar TrilogyJön ma valaki az Erkel színházba?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
myckey
veterán
válasz gbors #169420 üzenetére
Azt nem tudom mi az extra...csak elég tekervényes egy darab, ahogy írtam.
Maga az a kis kütyü is elég érdekes, Cronenberg ugrik be róla, vagy a történetvezetése ami elég sűrű és sztm nem is lehet kibogozni ( embere válogatja ) itt is tudnék híresneves rendezővel példálózni. Logikátlannak is mondanám, de ez nem baj, sőt! Itt jön az érzékszervekre gyakorolt hatása a műnek, irracionális dolgok sajátos felfogása, elrugaszkodva a valóságtól.
Maga az egész a moziélményről szól sztm, ezt élteti...a filmezést. A filmkészítés is olyan mint egy álom, álomgyár. Itt pedig ezt hozzák,vagyis emelik ki. Több mozira utal, Satoshi Kon korábbi alkotásaira, amik ezzel együtt, egyaránt nagy horderejű művek. ( amiket felsoroltam, igaz a Memories kapcsán " csak " forgatókönyvet írt ). Ezt tekintem a FŐ művének, sajnálatos korai halálától függetlenül is.
Párhuzamot tudok vonni közte és Miyazaki között, akinek a legújabb egész estés filmjét is nehéz dekódolni, a motívumok, szimbolikus tartalom miatt és előző darabok ismerete nélkül ( 3x futottam neki moziban, persze a látvány miatt is, ami kuriózum a mai világban).De Kurosawa vagy Hitchcock is beugrik egyből, más esetleg...Visszatérve az álmoknak is erős a szimbolikus tartalma, csak győzze az ember kibogozni ( vagy a szakember ).
Pl.: ott van az de közben zölddel övezi magát, Erős kettősség és a természetet jelképezi. Sa szereplő, aki tolószékes, , és próbálnak a burkukból kitörni.zöges ellentéte a másik brigád, akiknek a formavilága is eltérő a látvány kapcsán Elég sok dologba belenyúl és hajrá, hogy kibogozd.A méretek, sex és racionalitás, komplexus, játékok, művészetek, etc...de a virtuális világgal és az álmokkal is párhuzamot von, az internettel. az egyik legleg része a filmnek sztm. Maga az egész jelenetsor kbsztt abszurd, groteszk és magára az emberi életre is ki lehet vetíteni.A babákkal/figurákkal kapcsolatos halálmenet Bár nem most láttam már. A mester egyéb műveit sűrűbben megnézem, mert pl. a Tokiói keresztapák rám jobb hatással van, mint ez vagy a Perfect Blue...Hitchcockot sem lesek naponta, de Cronenbeg vagy Lynch sem könnyed teadélután
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
myckey
veterán
válasz Vikthor #169422 üzenetére
Most látom a posztot ! De kár, elmentem volna az Erkelbe...Biztos élmény lesz a javából . ( bár az öltözéket nem tolerálom túl jól, dress code megatokom )
Hateful Eight
Maléna
Le Professionel
The Legend of 1900
Sacco And Vanzetti
My Name Is Nobody
Romanzomegatöbbiésatöbbi [ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz gbors #169420 üzenetére
Paprika eseten a tobbszintu szimbolika volt ami engem megfogott, illetve a vizualis megvalositas, plusz a nonverbalis tortenetmeseles. plusz az avatarokat is lehet pl a freudi Über-ich kivetulesekent nezni (vagy par pillanatban az Es kivetuleset), ahogy jatszik pl a fohosno / paprika eseten egymas tulajdonsagaival. pszichologiailag erdekes film egyebkent, neztem 50+os pszichiaterrel is, aki hasonlo okokbol imadta.
az alomjelenetek kiszamithatatlansaga engem annyira nem zavar, pontosan amiatt, mert szimbolikusan mukodott. erre jon meg a forma es a narrativa: az szerintem feltunt, hogy imadom a kiserletezo filmeket es hajlando vagyok elnezni kisebb hibakat, ameddig mas tekintetben ezt a filmek kompenzaljak. persze van, amikor a az audiovizualis tortenetmeseles mellett minden mas is mukodik, de az kb a Blade Runner 2049, a La La Land, az Oldboy, a Trainspotting vagy a Sátántangó.
egyebkent Gilliam es Lynch filmjeit is szeretem. retegeiben meg talan meg az eXistenZ tudott Cronenbergtol hasonlot.
par eve nem lattam egyebkent, ujra kene nezni.
myckey: be. evek ota szemeztem vele es most vegre talaltam 20 euro alatt, angol felirattal, blu-rayn, Europaban.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
k-adi
nagyúr
válasz eeXaa #168743 üzenetére
Megalopolisz
Megalopolis (2024)MASTERPIECE
Na ja. Bárcsak hamarabb olvastam volna ezt a kommentet. Aki törzslakó itt a fórum topikban, tudja mit jelent ez. Ennek a ténynek az ellenére, nekikezdtem, de befejezni már nem tudtam - őszintén bevallom. Biztos velem van a gond, nyugodtan lehet ekézni is érte kommentben, de nem kellett sokáig nézni, hogy rájöjjek ez a film olyan, mint a Pindúr pandúrok intrója:
Egy kis ez, egy kis az, hopszi egy kis ismeretlen X faktor vegyület és bumm így lesz a Megapolisz.
Tudom, hogy sokak (=vannak olyanok akik) szerint értékelni kellene az őrültséget is,credit the madness
alapon... de inkább most a legkisebb erőfeszítés elve alapján, maradok átlag néző és nem is próbálkozom ilyen magasztos fellegekbe emelkedni, hogy egyáltalán értelmezni próbáljam ezt az alkotást. Biztos, hogy lehetne elemezni jó ideig, de az is biztos, hogy egy nézőt elveszett - engem. -
k-adi
nagyúr
[The Amateur | Official Trailer]
Mr Robot trained by Morpheus and Punisher
-
mephi666
nagyúr
válasz k-adi #169427 üzenetére
...szerintem ha a Tenet-nél el lett fogadva, hogy az a rendező saját univerzuma, ahol az adott szabályok működnek (vagy éppen nem ), a Megalopolis-nál is ugyanígy kellene tenni ...ez Coppola saját univerzuma, ami 6 évtized alatt alakult ki a fejében és ebben a formában adta át nekünk... nem kell szerintem túlgondolni, mert atomi szinten darabokra lehet szedni 1 perc alatt: csak ülni és élvezni, mert alapvető motívumokat és gondolatokat ad át közérthetően, aranytálcán... látványban, atmoszférában engem teljesen megfogott... aludtam rá párat és tartom, hogy idővel elkezdik majd egyre többen értékelni...
spoiler:
gondolok arra, hogy ehhez a filmhez (szerintem) el kell érni egy bizonyos életkort, hogy megfogja az embert... nagyon sokat foglalkozik az idő és elmúlás gondolatával, ami érthető is 85 éves korában... azt a témát is feszegeti, hogy a gyerekeink/unokáink jelentik a jövőt... a felemelkedés-bukás egyrészt rómát/új rómát és kicsiben egy ember életútját is szimbolizálja... ezekkel a dolgokkal meg általában 20 évesen nem foglalkozik senki... akkor mindenki úgy számolja, hogy még az út elején jár: most jön majd a munka, család, gyerekek... idegen ez a téma... (oké, vannak kivételek, de a nagyátlagra gondolok) saccra 40 körül már más a helyzet: nekem is megfordul a fejemben, hogy "basszus, valószínű fele már lepörgött az egésznek" ...van család, gyerek, megjelennek ezek a gondolatok, amikkel erősen foglalkozik a film... kíváncsi lennék, hogy életkor szerinti megoszlásban hogy alakulnak az értékelései fogadni mernék, hogy 20 éves kor környékén és az alatt a legalacsonyabb a pontszám, majd elkezd emelkedni az életkorral együtt... ha én ezt 18 évesen látom, akkor egy látványos béna katyvasz... "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
tag
válasz mephi666 #169429 üzenetére
40 evesen is egy latvanyos bena katyvasz volt, a nyilvanvalo mondanivaloja mellett is szerintem
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
sith7
nagyúr
Gladiátor 2
7/10, de a 7 szigorúan csak Denzel Washington miatt, aki hozza a kötelezőt
Colosseumi hajócsata szánalom, az egész, ahogy van, némelyik harc koreográfiája szintén. Az orrszarvús küzdelem is egy vicc. A zene jó, a hangulat megvan, visszacsatolások oké, a Colosseumban meghaltak neve között ott van Commodus is, ez is oké. A főszereplőt nem tudtam nagyon elfogadni, olyan semmilyen volt Pedro Pascal jól hozza a megfáradt/meghasonlott tábornokot. Itt is kiderül az árulás, mint az első részben. -
nagyúr
The ministry of ungentlemanly warfare / A piszkos hadviselés minisztériuma (2024)
... avagy minek szuperhős-univerzumokat kitalálni, ha egyszer a való életben is vannak szuperhős-sztorik? A film alapjául szolgáló Postmaster Hadművelet igazi epic, amiből kitűnően lehetett volna 6-7 órás limited szériát csinálni - ehelyett lett belőle egy egész estés, állatira elkapkodott és összecsapott film. A stílus itt-ott megcsillan, de a karakterekről nagyon keveset tudunk meg (azon túl, hogy a vízenjárás alapskill náluk), az akció pedig a röhejességig menően leegyszerűsített és fűnyírós.
Ha az ember ki tudja kapcsolni az agyát, akkor egészen szórakoztató a film, ill. a zenei rendezés említést érdemel, az remek. De amúgy rágógumi.
Verdikt: 6/10.#értékelés
-
Frod
addikt
válasz gbors #169434 üzenetére
Sok az a 6/10, de nem olyan értelemben, hogy rossz lenne, inkább csak fájó, hogy tényleg alig bontották ki a karaktereket, meg úgy eleve sokkal több lett volna benne, és helyette van ez a teljesen súlytalan, jellegtelen, felejthető valami.
Tipikusan olyan mozi, amire jövő héten már nem emlékszel.Do you see the white shadow?
-
nagyúr
Hát, a pontok még egyénen belül is csak mérsékelten objektívek, nemhogy több ember között. Nálam 5-6 pontot érnek azok a filmek, amik nézhetőek, szórakoztatóak, de semmi extra nincs bennük. 5-öst annak adok, amit a minőség ismeretében nem néznék meg (de még nem annyira rossz, hogy időpocséklásnak érezzem), míg a 6-os, amit a minőségi korlátokkal együtt is megnéznék. Ezen alapvetően jól szórakoztam, a 6-8 facepalmot leszámítva, szóval klasszikus 6-os.
És ja, az alapanyag adott volt egy 9+-os sorozathoz - viszont szerintem ezt két órában nem lehetett rendesen kibontani."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
nagyúr
válasz myckey #169423 üzenetére
Nem értem teljesen, amit írsz - nekem nem okozott különösebb gondot a sztori követése. Figyelni azt kellett, persze. Szimbólumok terén viszont simán lehet, hogy egy csomó minden mellett elmentem, ezért is kérdeztem, hogy Nektek milyen extrát adott / mondott. No meg a korábbi alkotásaira való reflektálás bukó, mert ez az első film, amit láttam tőle
A menet az tényleg nagyon erős, zenével is pont megfelelően van megtámogatva#169426 proci985: igen, pont a (többrétegű) szimbolikára érdekelnének példák, ahogy fentebb is írtam. A pszichológiai aspektust írtam én is, de az nekem útszéli pszichológusként elég egyszerűnek és súlytalannak tűnt - talán a konkrétan szakmabeli pszichiáter ismerősőd többet látott benne.
A kísérletezésben abszolút Veled vagyok"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
myckey
veterán
válasz gbors #169438 üzenetére
-Paprika, óda a mozizáshoz ( Ungar )
-Paprika Explained | Movie Mastery
-What Paprika Is Really About: And what it meant to Director Satoshi Kon
-Paprika: A Jungian InterpretationEzekbe én már párszor beleolvastam...az utolsóban nagyon érdekes a pszich. ábra.
A filmet pedig régebben láttam, de most újra beleástam magam, hogy ne sok f...beszéljek. Az előző művei, hát jah. Jó volna hozzá.... Ezért is hoztam párhuzamot közte meg Miyazaki utolsó filmje között.Az pedig biztos, hogy átsiklottál dolgok felett. Ismétlem magam és párhuzamot vonok a " The Boy and the Heron " alkotással, ahova 3x ültem be, pedig kívülről fújom Miyazaki mester munkásságát. ( persze azért is, mert ilyen kézzel készült mesterművet, lehet soha nem látok többet a vásznon ) .
Elég ha csak belelapozol ezekbe, akár a legelsőbe egyből...én már kezdek elfáradni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok