Hirdetés
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron
üzenetére
Az volt a trükk észrevehető, felszíni része. Hozzá kombinálva a megvilágítás során használt szűrűt, a háttér elemek (bútorok, plakátok, stb) színét, a szereplők által hordott ruhák színkombinációját és azok változását, már az a réteg, amihez kell az a kisujjeltartós bajuszos figura mellé, aki elmagyarázza a miérteket (ennyire mélyen azért még én sem szoktam lemerülni).
Én valahol eme két szint között szerettem meg a film esztétikáját. -
paatrick
őstag
válasz
totron
üzenetére
Mivel a beszédhang szinte mindig a centerre van rakva így ha 5.1-et kever le a TV sztereóra akkor azt nem tudja megugrani. Számítógépen azt hiszem van olyan lejátszó amin külön lehet állítani a hangerőket és úgy osztja le sztereóra.
De 2010-es évek filmjeire amúgy is jellemző ez az elcseszett keverés. Mai filmeknél szerintem jobban figyelnek erre, vagy kiegyensúlyozzák.
-
mephi666
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Erre a filmre sok jelző illik, de az biztos, hogy nem tinifilm. Én kötelezővé tenném mindenkinek a vetítés előtt a következő mondatot:
„Felejts el mindent, amit eddig a thriller- és horrorfilmekről tudtál vagy gondoltál, és ha nyitott vagy, hatalmas élményben lesz részed.”
-
-
-
-
válasz
totron
üzenetére
Basebolondok / BASEketball (1998) trailer
Ez egy nagyszerű film arról, ahogy néhány átlagos srác egy általuk újonnan kitalált sportág sztárjai lesznek és hogy hogyan hat a hirtelen jött siker, hírnév és pénz a barátságra. Ez egy gyönyörű film lejtőkkel és emelkedőkkel, igazi érzelmi hullámvasút 10-ből 11 pont.
-
Louro
őstag
válasz
totron
üzenetére
Gondolom a film kapcsán kérdezed, a kolonizáció, az űrlények, akik nem feltétlenül gonoszak, akik tudnak kommunikálni egymással.
De a kiindulópont is, hogy a Földet el kell hagyni. Kicsit a Csillagok közöttből merítve, a homokviharra utaltak a toborzó részben.Mondanám, hogy az ember nyomtatása is scifi, de az a rész merő vicc volt.
Szerk.: Amikor az első előzeteseket láttam, én komolyan scifi-re számítottam. De lehet csak azért, mert kevés jó jött ki az utóbbi években.
-
paatrick
őstag
válasz
totron
üzenetére
"Mindig könnyebb fitymállni azt, amit nem ért a néző. Nem az ízléskülönbséggel, az eltérő igényszintekkel van a gond, hanem amikor nem érzi a határait a blockbuster célcsoportja és úgy zizeg."
Mit kéne érteni rajta? Ez nem egy Interstellar. Faék egyszerű sztori, ami meg érdekes lenne az megint annyival van megmagyarázva hogy "mert csak". Meg ki lenne a célcsoport szerinted? -
Bad Pritt
félisten
válasz
totron
üzenetére
Miért nekem kéne? Most ez megint a csinálj jobbat hülyeség, amivel néha jönnek az emberek online? Összeraktak egy filmet, aminek a látványon kívül nincs igazán értékelhető része, egy teljesen generic, kommersz iparosmunka és ezt beárazta a közönség és itt vége a sztorinak. Ennél még eskü a Megalopolis is jobb, mert azon legalább lehet nevetni, amilyen egyedien béna lett szerencsétlen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
totron
üzenetére
Mivel emelkedhetett volna ki? Egy teljesen más sztorival.
Ezt ezren ezerszer elmesélték már, megkaptuk a sablon főszereplőt, sablon segédeket, sablon főgonoszt egy semmilyen csavarocskával. Ez az egynek elment, felejthető kategória tökéletesen illik rá, kérdés, hogy ilyenekre érdemes-e elbaszarintani 300 milliókat.
Most kíváncsiságból ránéztem IMDb-n, tökéletesen beárazták 6 pontra. Annyit is ért. -
-
mephi666
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
...mire eljut a film az utolsó pörgősebb 20-30 percig, addig a tiktokgeneráció elveszíti teljesen az érdeklődését és már alszik, vagy a telefonját nyomkodja
(az idősebb generációt azért nem érzem megfelelő célközönségnek, mert oda kevés a tartalom és semmi újat nem mutat... a látványvilágot leszámítva, amit ki is emeltem, hogy nem rossz) -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Szerintem nem kizárólag, hanem az csak a minimum
ezzel is könnyíteni akarták a Szer használatát."kötelező életben tartó" adag, amit kap a csomag részeként, lehet meg tudná oldani másképp is egyénileg, de így komplett a csomag és kényelmes a felhasználónak, amit kap a kért szolgáltatásért: megfelelő mennyiségű étel, tűk, csövek, stb... -
devil-k
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Most nem a sorozat jósága/nem jósága a kérdés. Személy szerint én szeretem, annak idején korszakalkotó volt a műfajban. Viszont a Sárkányok háza szerintem kuka.
Egyszerűen nem fog működni, hogy egy 2 órás filmben tudjanak olyat alkotni, amire csak egy sorozat hosszúsága ad lehetőséget, teret.
Én ezt az erőlködést nem bírom amit Hollywood próbálna nyomni az emberek irányába. Régen volt ennyire rossz filmes időszak, mint mostanában. Nincsenek jó mozifilmek, vagy nagyon ritkák... Nincsenek ötletek, helyette mindenféle remake-ket csinálnak, folytatásos baromságokat, érthetetlen zagyvaságokat, bukásokat. Nyilvánvaló, hogy most már máshogy kell kiszolgálni az igényeket, mint eddig. A szuperhősös filmeknek is leáldozóban van... a 3D-nek régen lőttek...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Ez egyébként nektek tényleg egyértelmű, hogy nem volt közös a tudat? Szerintem ez szándékosan nagyon sokáig nem volt tisztázva, sőt azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy amíg el nem jött a termination szer leállítása, addig kifejezetten közös volt a tudat, de ott kettévált. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
totron
üzenetére
Ez nem dezinformáció, hanem vélemény és igen, szelektálni kell a releváns vélemények között. Azt meg szimplán el kell fogadnod, hogy nem fog minden ember zenbe kerülve végigülni egy akciófilmet és lehet, hogy bizonyos emberek számára nem az a preferált tartalomfogyasztási módszer, mint számodra, mégis átélheti az adott filmet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
totron
üzenetére
Rég olvastam ilyen gatekeeping kommentet filmes témában. Semmi hátránya nem lesz a nézőnek, ha mondjuk egy hétvége alatt nézni meg egy 6-7 részes filmsorozat összes tagját. Mint mondtam: ha jó, akkor így is jó lesz. Különböző embereknek különböző szokásai vannak filmnézés terén is, nem lesz a tied superior csak mert a te személyiségedhez az passzol jobban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
...a Ron Perlman-es Hellboy-okat bírtam, a David Harbour-os már egy lényegesen gyengébb darab lett... semmire nem emlékszem belőle, de nem úgy rémlik, hogy annyira rossz lett volna, mint ez a mostani valami
csodálkoztam is, amikor valahol belefutottam a trailerbe, hogy "lesz új Hellboy és kb ilyen csöndben érkezik?" ...hát akkor ezért érkezett csöndben, mert ezt jóérzésű ember moziban nem nézné meg, maximum a tv-ben kellő mennyiségű tudatmódosító elfogyasztása után 
ez már lényegesen jobb volt... csak az a kérdés forgott közben a fejemben, hogy "ezt hogy a fenébe tudták pg13-ba belerakni?" ...volt benne töménytelen csonkolás, kiforduló belsőségek meg csomó apróság... egyedül vörös vér nem volt, helyette a testnedvek egyéb színekben pompáztak
nem mondom, hogy brutális, mint egy fűrész, csak furcsa hogy ezt be tudták még erőltetni ebbe a kategóriába (első részre már abszolút nem emlékszem, valamiért nem lett olyan kedvenc nálam, mint az Addams Family filmek) -
mephi666
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
...passz, sorozatból nem sokat láttam

#168634: Slevin után megnéztem a Layer Cake-et is, de nekem az valahogy még mindig nem lett kedvenc... jó film, kellően csavaros, de valahogy nálam nem működik... érdekes, mert a London Boulevard hasonló sémára épít, le van azért több oldalról csupaszítva, de az inkább kedvencem
zenékben is kihozták belőle a maximumot: a kasabian - green fairy igazi beb*szós zene... rengetegszer hallgattam iszogatás közben loop-ban 
-
Rigormortiis
veterán
válasz
totron
üzenetére
A klasszikusok felsorolásától és a házi könyvtár befényképezésétől eltekintek kiváltképp, hogy amióta magyar fordításban is elérhető a legtöbb kurrens írás ebook formátumban, inkább ezeket veszem. Igen, veszem, bár meglepődnék, ha rajtam kívül lenne más, aki nem enkórról szedi őket

Tehát a legfrissebb scifi élményem könyvek terén a Háromtest Probléma volt (a sorozatot nem néztem). Ez egy simán jó könyvélményt adott, de egyetlen pillanatig nem éreztem indokoltnak az őt körülvevő óriási hype-ot.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
totron
üzenetére
Meglepődnél...

Ugyanakkor egy könyv és egy film más dimenzió, mégha divatos is felsőbbrendűként tekintenünk magunkra, ha akár csak hozzá is érünk egy könyvborítóhoz.
Például emlékszem hányszor borsódzott a hátam jó értelemben pl az új Szárnyas Fejvadász vagy a Dűnék vetítésén. Ilyet egy könyv nem ad. Frank Herberttel amúgy is vallatni lehetne, az a narratíva finoman szólva sem jön be.
És amikor minden egyes könyvadaptációnál jönnek az okoskodó, elitista "könyvben sokkal jobb" vélemények, és innen már csak szar lehet egy ilyen film. Nem is értem, aki teljesen rá van csavarodva a könyvekre, minek néz egyáltalán olyan filmeket, amikről tudja, hogy eleve csak szar lehet, hiszen nem nyomtatott hasábokon jelent meg.
Ez is csak egy vélemény.
-
j0k3r!
őstag
válasz
totron
üzenetére
Lehetséges, bár a tegnap említett The IT Crowd az relatív "új", illetve más példaként a The Office és az Extras is tetszett.
#167353 Peterhappy: a Shaun of the Dead-et felírom magamnak, hátha. Köszi a tippet
#167354 eeXaa: Szerintem ez volt tőle a 3. film, amit láttam. A Baby Driver meg a Scott Pilgrim vs. the World szerintem teljesen jók voltak tőle.
-
válasz
totron
üzenetére
A The Fall Guy / Kaszkadőr romantikus szála nagyon túl van tolva, extra nyálas. Pedig pl a filmbeli forgatókönyv és az életesemények közötti hasonlóság jó eszköz lenne. De az egész kellemetlenül szájabarágos, ami szövegeket letolnak, szekunder szégyen. Mint egy Adam Sandler film.
Pedig az akciók jók lennének, de egyszerűen aminek habkönnyű trashnek kéne lenni, azt is sokszor halálosan komolyan veszik, ettől lesz gagyi. A kaszkadőrök előtti tisztelgés extra pont lenne, ha nem volna ennyire felszínes, ezt sokkal-sokkal jobban ki kellett volna bontani.
A sztori is abszolút kiszámítható, én már az elején tudtam hogy ki kavarja a kakit. Nagyon gyenge, klisés, unalmas a bűnügyi szál, ez az amit nagyon másképp kellett volna csinálni, sőt, lehet inkább kihagyni, s teljesen mást írni a helyére. Mert jól láthatóan úgy lett beletákolva ez is, hogy legyen valami értelme az akciókjeleneteknek.
Ez egy olyan film, ahol megvolt a kaszkadőr téma, az akciók. Aztán hogy legyen valami íve, ezért hozzátákoltak egy bűnügyi meg romantikus szálat, de valami extrém igénytelenül. Nagyon szomorú.

A fent említett Hot Fuzz / Vaskabátok egy jó példa arra, hogy a trash-t hogyan lehet ízlésesen, magas színvonalon művelni, miközben tud érdemben reflektálni a valóságra is, az nálam is 8/10.
-
j0k3r!
őstag
válasz
totron
üzenetére
proci985-t követve ezeket találtam itton (svédasztal).
Nem amerikai (és nem magyar):
The Lives of Others (2006) - jó a magyar szinkron is
Adam's Apples (2005) - szintén jó a magyar szinkron
Parasite (2019)
Stalker (1979)
The Seventh Seal (1957)
The Green Butchers (2003)
The Hunt (2012)
Timecrimes (2007)
The Body (2012)
The Invisible Guest (2016)
Anatomy of a Fall (2023)Magyar:
A tanú (1969)
A tizedes meg a többiek (1965)
Az ötödik pecsét (1976)
Isten hozta, őrnagy úr! (1969)
Larry (2022)Szerk.: illetve sorozatnak, habár amerikai, de kellően egyedi: Twin Peaks (vigyázni kell vele, mert be tud húzni az üreg mélyére - van folytatás is, illetve pár darab film is, ami "próbálja" betömni a lyukakat a régi és az új sorozat között eltelt időintervallumra
) -
proci985
MODERÁTOR
válasz
totron
üzenetére
elnezve a kommentjeidet es hogy miket irtal, en kb erre indulnek, ha meg nem voltak meg.
mivel iszonyatosan tag a kerdes van, amit kihagytam. ha pontositasz, akkor tudok adni pontosabb listat.
omlesztve, de vedd svedasztalnak:
- Europa: Haneke (Caché ha szereted Tarrt), Bergman. franciak kozul Tati (My oncle), Godard (Week-end), Doberman, 36 quai des orfèvres es Ducournau (Raw), bar utobbi horror. olaszoktol Fellini (8.5, Satyricon). UKbol ott a Trainspotting, a Get Carter es a Descent. nemetektol a Lola Rennt. danoktol a Druk (One More Round), Jakten. Trier korai filmjei. vigjatekok kozul Kopps, Sound of Noise, Hundraåringen, altalanosan svedektol meg a Låt den rätte komma in. gorogoktol Lanthimos, talan a Dogtooth a legjobbja de kb az az egyetlen filmje amit meg nem lattam a nagyon koraiak kivetelevel. izlandiaktol a 101 Reykjavik. magyaroktol a Taxidermia es Tarr.
- Azsia: indiabol Pan Nalin (Samsara). koreabol Chan-wok (Oldboy), Memories of Murder. japanbol Drive My Car, Satoshi Kon (Paprika), Miyazaki (Chihiro), Kurosawa, Sion Sono (Tokyo Tribe), Audition (Miike), Takeshis, Akira. kinabol Infernal Affairs 1-2, Hero, Headshot. indoneziabol Raid 1-2, The Night Comes for Us. thaifoldrol a Shutter (2004)
- Ausztralia: Wolf Creek, Mad Max (1979)
- amerikabol (nem USA) Innaritu, de az o filmjei meg nekem is TODOn vannak. argentinabol Noé (Vortex), bar technikailag ot franciakhoz soroljak. kanadabol ott a Cube.egyebkent amerikai fuggetlen vonalon is vannak nagyon jo filmek. a Primer konkretan az egyik legnagyobb valaha keszult mindf*k, de mostanaban az A24nel is jott ki par film ami bonyolultsagra siman lehetne es par ertelemben valojaban jo ertelemben europai vagy azsiai, pl Everything Everywhere..., Beau is Afraid, Midsommar, X, Killing of a Sacred Deer, The Witch, Climax (ami bonuszkent francia). plusz pl ott a dan Refn: a Neon Demon annak ellenere amerikai, hogy kozelebb all a francia ujhullamhoz megvalositasra (pl emlitett Climax es Raw hasonlo jelenetekbol epitkezik, vagy ott az Enter the Void). vagy ott a Triangle of Sadness, ami ugy amerikai, hogy kozben elemeiben nagyon sved.
egyebkent ha rakeresel az "indie" "arthouse" értékelésekre, a keresonek ki kene dobni parat
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
totron
üzenetére
ja, puzzle alatt inkabb azt ertettem, hogy a film Tár karakteret mutatna be.
. es ez egyben a puzzle megoldasa. jellem- vagy karakterfejlodesrol szerintem nem beszelhetunk, max arrol, hogyaki total ures . nekem mondjuk Trier rosszabb pillanatai ugrottak be a filmrol par ponton.a facade mikor omlik ossze egyebkent en is tobbet vartam tole.
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
az valami ufós, nem? ebben ilyen wifin meg rádióhullámokon keresztül közlekedő szellemek vannak, akik ha megmolesztálnak valakit, annak elveszik teljesen az életkedvét, míg rövid időn belül ki nem nyírja magát
van az egésznek egy teljesen egyedi, "reménytelen" atmoszférája, ami miatt tetszik... -
eeXaa
addikt
válasz
totron
üzenetére
Egyiket sem.... mind más hatás.... ezért nem vélem jobbnak a hatalmas mozi képet sem. Nem tekintek rá úgy hogy különleges vagy jobb. Mert szerintem nem az. Annyi a különlegessége, hogy rendes mozis rendszert 10méteres vagy afölötti képpel nem igazán sok otthonban találni.
-
válasz
totron
üzenetére
Sztem itt igazából az a fő probléma, hogy Amy nagyon keveset szerepelt,
és nem ismertük meg annyira, hogy egy ilyen húzás hihetősége egyértelmű legyen. Ugye Vincentet elég csúnyán megbüntette vele így is, Jontól pedig kapott egy nagyon erős pozitív megerősítést, szóval neki bevált a dolog anélkül, hogy Jon életét tönkretette volna - egy szó mint száz, ez a húzás tipikusan olyan volt, ahogy egy férfi elképzel egy széplelkű nőt
A való életben sokkal életszerűbb, ha tényleg hívja a rendőröket, és akkor Vince megússza ugyanazzal az anyagi veszteséggel, Jon meg megy a levesbe.
Pontos válasz alatt mire gondolsz?Az sztem egyértelmű, hogy megtörtént az emlegetett date rape. -
-
válasz
totron
üzenetére
Egyrészt céltudatosan keresek alkotók alapján (túlnyomó részben rendező, ritkán író, még ritkábban színész, legritkábban producer)
Másrészt ha bárhol (fórum, IMDB, Netflix, whatever) szembejön valami, ami érdekel, akkor azt felteszem a listára, aztán amikor olyan kedvem van, onnan leemelek valamit. -
válasz
totron
üzenetére
Egy élmény így beszélgetni, hogy nem támasztod alá az állításaid...

Komolyan, engem nem érdekelnek az emberek személye, csak véleményük, ezzel is szeretek foglalkozni. Meg a jelenségekkel, ezeket írtam le. Ha valaki esetleg magára ismer bennük, az nem azt jelenti, hogy bajom lenne a személyükkel vagy szar emberek lennének. Legfeljebb a véleményükkel vagy annak megalapozottságával illetve a jelenségekkel van bajom, ezt miért ne lehetne szóvá tenni? Erről szól a fórum, eszmecseréről.

-
bitblueduck
senior tag
válasz
totron
üzenetére
Annyiban azért igaza van, hogy kommunikációhoz kell egy közös nyelv. Pl általánosan elfogadott, hogy 1 és 10 között (beleértve a határokat is) pontozunk. Aztán jön Anakin Skywalker és azt mondja 0 pont mert nem szereti a homokot akkor előfurdulhat, hogy valaki ezt furcsállja
-
válasz
totron
üzenetére
A Föld mágneses mezeje a töltött részecskék nagy részét eltéríti, ezért a magnetoszférán belül kisebb sugárdózis éri az űrhajósokat. Ezért kockázatosabb egy bolygóközi utazás, mint pl. az ISS-en való azonos idejű tartózkodás, lásd pl. itt.
Amúgy keresgéltem az Az űrhajós kapcsán, és a bolygóközi utazás okozhat idegrendszeri károsodásokat is, lásd pl. magyarul itt.
-
Louro
őstag
válasz
totron
üzenetére
Bevallom nem vagyok túlolvasott a témában. Tavaly fejeztem be Asimov robot univerzumát. John Scalzit imádom. A 3 test problémát 2x olvastam el. Sorozatokban pedig Battlestar Galactica és a The Expanse nekem az etalon. A Stargate első film szintén.
Értem, hogy az űr üres és nagyon más közeg egyedül is és pár fős csapattal is. De míg a Spaceman esetén nekem a pók inkább az őrület jele.
Azt be sem merem dobni, hogy mennyi az esélye,hogy egy ekkora útra csak egy embert küldenek? A metszőfogas pók meg hát...Hisz asszony se hívta már és a központ is tojt az őt idegesítő zajra a mosdóból.
A Dűne kapcsán meg egy tipikus oligarchák úgy táncolnak a gazdagságért, ahogy a császár fütyül. A császárt mozgatják a nők. "Minden háborút nők miatt vívtak" elv mentén. A fremenek meg a helyi őslakosok, akiket figyelmen kívül hagynak a nagyságosok. Nem fénykardokra vágyok, de az aratógépek kevesek számomra. Oké, volt 1-2 űrhajó, de ahol már ilyen technológia van, miért ilyen puritán a berendezés?Nem mondom, hogy egy scifi kötelezően eleme az (értelmes) idegen létformák, de a technikai ugrásra szükség van. Az, hogy az űrben utaznak és ennyi, azért kevés, mert sok évtizede tudunk már.
Nekem talán emiatt tetszett a Moonfall, mert érdekes volt a koncepció, bár azért messze nem egy klasszikus. Afféle popcorn-mozi számomra. Van benne űrrepülés, kis misztikum az emberiség származásával kapcsolatban, kis idegen létforma és valami extra high-tech dolog (maga a Hold). -
Yodamest
veterán
válasz
totron
üzenetére
Hát igen ez sok mindennek a függvénye, pl. most ránéztem metán hogy áll a legutóbbi pókember film, ami számomra minden téren gyenge volt, nem nézhetetlen, de középszerű mindenben. Erre metán meglepően jól áll, még a critic score is kimondottan jó a maga 71 pontjával, ha azt veszem, hogy az 1883 meg csak 69 ponton áll! Na az ilyeneken vagyok elképedve, most független attól, hogy nyilván almát a körtével, de na... film esztétikailag nem egy liga. De alá bevágtam még az Apocalyptot is, az is megdöbbentő, hogy csak 68! Ezek a marvel, dc stb. filmek erősen túl vannak pontozva szerintem.

-
Yodamest
veterán
válasz
totron
üzenetére
Most ezt arra érted, hogy miért ne lehetne egy másik filmmel élve, mondjuk a Terminátor 2-re 10/2 pontot adni? Lehetni lehet, de nem hiszem hogy ész érvekkel, megfontoltan alátámasztható lenne, hogy miért vonsz le belőle 8 pontot a 10-hez képest.
"az egyéni vélemény csorbul, azt sugallván, hogy nem szabad nagyon kilógni"
Ez akkor igaz is, ha valami nagyon megosztó filmről van szó, mint pl. egy világítótorony, ami tényleg van kattan vagy nem, ott lehet nagy szórás. De egy nagy réteg számára élvezhető, értelmezhető filmnél nem érzem, hogy bárkinek szándékosan ki kellene lógni a sorból. Ha valami jó, azt nem szégyen elismerni, nem kell rá birkaösztönként tekinteni. Inkább pozitívumként, hiszen te is megláttad benne azokat az értékeket, amiket sokan mások és ez jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xiaomi 14 - 12/512GB I Jade Green I 120W Töltő! I MagSafe 10000mAh Powerbank! I Foxpost árban!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- NAS config elado
- ELKELT - MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...tegnap néztem a Marty Supreme-et: szerintem az alapján (is) megérdemli, hogy magas polcon kezeljék... és annyira azért nem is mondanám fiatalnak a 30 évével (nálam a fiatal, az 20-25 inkább)