Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Na erre varrjatok gombot: Viszlát, Daniel Craig, ime az új James Bond
-
arcitec
addikt
válasz
eeXaa
üzenetére
Hááát a kritikák nincsenek ennyire oda :
Filmtekercs.hu :
Az Avatar: Tűz és hamu (2025) a kritikusok szerint lenyűgöző vizuális élményt nyújt, de történetében önismétlő, és nem hozza a korábbi részek forradalmi újdonságát. Bár a látványvilág és az új népcsoportok bemutatása hatásos, a 3 óra feletti játékidő és a megszokott formulák miatt a cselekmény laposabbnak érződik.
A kritikusok főbb megállapításai:
Vizuális orgia: A technikai megvalósítás továbbra is csúcsszínvonalú, Pandora tűz-elemes világa lenyűgöző.
Önismétlés: A történetvezetés sok elemében emlékeztet A víz útjára, kevesebb váratlan fordulatot tartalmaz.
Történet és tempó: A cselekmény helyenként vontatott, a drámai súly pedig kisebb, mint az előző filmekben.
Karakterek: Varang karaktere hatásos, de a sok szereplő miatt a mélyebb jellemfejlődés háttérbe szorul.
Összességében a film egy "látványos VR-élményhez" hasonlít, amely szórakoztató, de dramaturgiailag nem nyújt többet az elődjeinél.
És ez a kritika még lelombozóbb, főleg a kiemelt végszó
. -
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
arcitec
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
Igen igaz, nem is értem honnan vette a gondolatát. Mutasson annyi jó filmet manapság mint amennyi 20-30 évvel ezelőtt készült vagy akár korábban ....

John Wick Védelmező és társai... Khümm azok mik is ... Csim bumm látvány akciók semmi több semmi komolyabb tartalom mondaniváló ....
Keresztapa, A nagy balhé 1973, Gettysburg stb ezekből hasonlót annyit mint Wick 1-4 Védő 1-4 stb
U.I: Annyiban igaz,, hogy jó sok de kaszar készül ...
-
arcitec
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ez olyan eredeti jópofa vélemény, csak egyetérteni tudok ....
-
arcitec
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
+1 Nagyon nem vagy egyedül. Úgy tűnik Hollywood kokózott be nem kicsit, nagyon és ez nem csak erre az egy filmre értendő. Csak meg kell néz az Oscar jelölteket.

Ennek a generációnak nagyon nem megy(forgatókönyv), nem is beszélve az elborult bugyuta CGI tömkelegről...
-
arcitec
addikt
77-es Star Wars az miben különleges?
-
arcitec
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
A helyzet az, hogy a felsorolt filmeket majd, hogy nem hetente vetíti valamelyik tv csatorna, előfordul az is, hogy akár egy időben kettő is. Egyetértek, ezek sokszor nézhető filmek, de moziban elképzelhetően nem érné meg vetíteni, kíváncsi lennék mennyire telne meg a terem ....
-
arcitec
addikt
Ez egész jó lett - Tőrbe ejtve: Ébredj fel, halott ember - és nem elsősorban a szereplők
(de azok is jók), hanem a története okán. -
arcitec
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
+1 Egyetértek. Ennél sokkal rosszabb filmek vannak, egyszer bőven meg lehet nézni, sőt.
Az akciók meg bőven annyi elég volt benne, nem elsősorban az akció jelenetei voltak a film lényegi momentumai. A főszereplőkkel sem volt baj - szerintem - Jake Gyllenhaal nem való akció filmbe? Hahaha, mi?
-
arcitec
addikt
válasz
abrtom87
üzenetére
Értelek, de nem ezt írtad? " Blu-ray lejatszonk nincs, de eskuszom megvennem ha lenne."

Amúgy [külső blu-ray olvasó/író] igaz talán nem olcsó, de többször felhasználható -
arcitec
addikt
-
arcitec
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
+1. Nem tudtam sem átélni sem beleélni magam, nekem sem jött be.
Sőt, nagyon nem tetszett. Oszt akarhattak ábrázolni azt amit(értem én, de akkor se) ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arcitec
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
El kell fogadni, hogy nem mindenkinek tetszett. Nincs egyetemleges egyértelmű válasz és kritika e szerint. És még sok minden van így ....
Csak kis szösszenet és akkor a fentiekben finom voltam ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Kritika1] [Kritika2] Lehetne még, de talán ennyi is elég ...
#173514Bad Pritt : Miért is? Ha leírom a sajátom? Te elfogadtad? Na ügye!

Na meg azért vannak tények is, bizony, bizony ... -
arcitec
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
+1. Ez egy elhibázott szerepe, ha nem a pályafutása leg elhibázott szerepe.

Egyáltalán nem illik bele. Taszítják egymást... -
arcitec
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az első nem volt az rossz, pláne új elemekkel/ötletekkel tele.
A második az ami gáz, hogy semmi fantázia nem volt a megalkotásában, feltámasztották szinte az első rész témát/szereplőt és ott folytatták ahol az első abbamaradt szinte ismételve azt, egy remake katyvaszként. Az, hogy a technika megérett azon vízi felvételekre, az kevés történet is kell. David Attenborough ezerszer jobb vízalatti világot fényképezett már több évvel korábban is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arcitec
addikt
Az amerikai fiatalok is inkább a régi filmeket nézik, nem a remake filemeket/sokadik folytatásokat, mert az Ő véleményük is az, hogy csak el vannak rontva kszart sem érnek.
Szóval kíváncsi leszek meddig tart ez a gagyi felhozatal ... -
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
És minő érdekes a Könyvelő 2 is valami hasonlóan komolytalan lett, mit egy önmaga paródiája. Érdekes a trend ami manapság terjeng. Talán ez a generáció, akik ezeket
írják, hogy is, szóval ennyi van bennük? Mert ez nagyon de nagyon silányul kevés...
Hol vannak ezek Coppola és társaihoz?!....
-
arcitec
addikt
F1: The Movie. Egynek elmegy, talán az a szerencséje, hogy új, abszolút újszerű (nem másolt) maga a történés, az ok okozat, de szerintem egynek elmegy egyszer nem több.
A Hajsza a Győzelemért, a Ford vs. Ferrari, talán azért jobb, több mert megtörtént esetet dolgoznak fel és azért ezekben már eleve ott a sztori és amit az élet ír annál legtöbbször nincs jobb.... -
arcitec
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Ez így igaz... Ellenben nehéz ám jó filmet csinálni. Az is mutatja ezt, hogy pl a halálos iramban filmekből már 10 is van és egy kaptafa mind, nincs jobbra termékenység.
Szánalmas sorozat témában és szereplőkben egyaránt. Talán ha 4.-ig megnéztem...
Ja és nyilván van aki imádja .. Talán ezért is vannak újabban gyengusz filmek, mert ezeket is nézi a tömeg.
És ott a A Keresztapa I Coppola szinte hadakozott a megrendelőkkel, mint az idő és a megfelelő szereplőkért, de megérte neki.
A tudomány szerint egy ember max. egy nagy dolgot tud alkotni életében, több már nem nagyon jön össze ... -
arcitec
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Célszerű pontosítani mert ez Breach 2020 esetleg csalódás lehet ezzel Breach 2007 szemben és bizton erre gondoltál, ezt láttam és valóban egy kiváló film.
-
arcitec
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
Írtam én ilyet? Amit meg most írtál az akár igaz is lehet meg nem is, mert nem hoztál rá példát. Akkor majd most, a sok maszkírozásra A legsötétebb óra : Gary Oldman Oscart kapott és megérdemelten nagyon jó film/alakítás. Sok a maszk és mondhatni nem sikerült jól átadni a karaktert Elvis Tom Hanks mint Tom Parker ezredes.
Szóval mindenre lehet példát és ellenpéldát adni, nem kell túlgondolni ...
-
arcitec
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Mit kell ezen fennakadni. Filmszínész. A filmjei ezerrel jobbak, mint a mindenkit "leverő" Statham filmek. Alain Delon is saját bevallása szerint is filmszínész volt semmi több.
A pályája kezdetén meg is mondták neki, csak adja saját magát és NE színészkedjen.
Nincs ezzel semmi baj, ha élvezhető az előadás. Szemben példul Belmondóval aki tanult színész volt(állítólag).
Az ellenben tény, hogy az igazi jó színész az az, aki átlényegül a karakterre és szinte nem is hasonlít, "privát" önmagára. -
arcitec
addikt
-
arcitec
addikt
Ja ja a placebo, veszélyes, meg amiről volt szó a befolyásoltság(már akit lehet)....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arcitec
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem kell abban a bajt és az összehasonlítgatásokat is keresni, mert úgy amúgy nincs is.
Mi a baj?
Nincs baj mert van akinek tetszett és ez a lényeg. 
Ami nekem nem tetszik leírom, hogy nem tetszett oszt ebből jönnek az imdb pontok is. 6.0
Azé az nem hulladék, nem egy Star Wars de egyszer bőven elmegy. Az index kritikusára meg no comment, az írása az ami címet adott ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem kell ezen annyit rugózni. A Dune nekem példul masterpice(nem tetszett).. és? ...
Nem keresem a bajt benne, mert látni ...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
U.I: Ja és értem én, csak nem tetszett ...
-
arcitec
addikt
Elektronikus állam
The Electric State (2025)
Véleményem szerint az index cikke nem kicsit lehúzóan túlzó. Nem feltétlen kell felülni erre a vonatra. Egyszer bőven nézhető, könnyed kikapcsolódás. Vicces a két robot.
Ennél sokkal gyengébb alkotások születnek, pláne amelyek már az 5+ klónok. -
arcitec
addikt
válasz
lezso6
üzenetére
Nem minden fér bele, hát az nyilván való. A baj szerintem az, hogy nem egy ember fordítja a feliratot és a szinkront. Azt nem tudom, hogy csinálják, kapnak egy dokumentációt az eredeti szöveggel és azzal dolgoznak, talán ez lenne a kézenfekvő. Az alapján pedig tutira "szájra" lehet fordítani és az lehetne a felirat is, de nem így van.
Konkrét okot kellene tudni, mert minden más csak értelmetlen találgatás ...
-
arcitec
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hát ez az, "kvázi". Na itt a probléma. Ez csak megmagyarázva van, de nem megoldva.
Sokszor van úgy, hogy szinte azonos hossz a szó, esetleg mondat, de némileg más tartalommal. -
arcitec
addikt
válasz
makoss
üzenetére
A Max egy 2015-ös amerikai családi kalanddráma, amelyet Boaz Yakin rendezett, és Sheldon Lettich-szel közösen írt. A film főszereplői Josh Wiggins, Thomas Haden Church, Robbie Amell, Lauren Graham, Luke Kleintank és Jay Hernandez. A filmet a Warner Bros. mutatta be 2015. június 26-án.

#171184lezso6: +1 Hát sajna az Oscar az valahol máshol dől el, talán ott a kertek alatt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Anora (2024) már meg sem néztem annyia rossz a nézői kritikája.
-
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát attól, hogy Oscar az manapság nem sokat jelent. Számos példa rá, az ideiben is.
Nekem példul nagyon nem tetszett. Gyenge grafika, történet, de kinek mi ..
Inkább nézek egy kiváló természetfilmet mint ez itt: Évszakok
Tudom más kategória, döntse el kinek mi ...
-
arcitec
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Bruce Willi már uncsi, sőt napjainkra - már elnézést - a sok "ZS" így és "úgy is" okán(
)
elcsépelt ..... a Nobody meg részemről újként hatott( karakterek, történeti ötletek stb ...)
A Méhész továbbra is egy gyenge hiteltelen alkotás. Miért is? Mert ha könnyed akar lenni egy film (mint a Nobody) akkor a Méhész koma meg ne adja a komolyan megsértett emberkét, aki fél szemmel és fél karral legyűr mindenkit úgy alfán. Szóval ez a baj nálam a filmmel. Legyen vagy ilyen, vagy olyan, de így semmilyen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De persze ez csak az én véleményem.
-
arcitec
addikt
Lehet csemegézni, no CGI
: [link] -
arcitec
addikt
Straume (Flow / Áradás)
Egy nagy nulla, nem történik benni semmi, a grafika béna, esetleg a környezet, értem én, hogy van némi mondanivaló, de hát ez édes kevéske. Szerintem és ne vedd magadra... 
-
arcitec
addikt
-
arcitec
addikt
Talán ez jobban összerakott érdekfeszítőbb lesz és nem csak inkább torz tényközlő :
[link] Vagy volt már?
-
arcitec
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
Jaja, csak speciel nekem ezzel az a bajom - jójó látványos, mint a cirkuszban, szórakoztató is lehet - csak épp nagyon nem szabad komolyan venni. Igaz ez már személyes, de olyan jó lenne már egy igazán tartalmas filmet is megnézni(többet mint ilyen vackokat), amiben persze lehet cgi is, csak ...

Úgy látszik kiégtek a szerzők és nem tudnak igazán új értékeset hozni, csak az értéktelen rókabőrök.
-
arcitec
addikt
Coming Soon: [link] Bár ha ez is olyan lesz mint a Méhész, nem lesz többre jó, mint egy álmos délutánra limonádé mellé.
-
arcitec
addikt
Ez volt már? [link]
-
arcitec
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Az a baja a filmnek, hogy mai szemmel úgy max 1 órába beleférne az egész 3 óra.
Ezért nem kicsit uncsi. Nézed, várod, hogy történjen valami és nem ...
Costner bácsi ezt benézte, nem kicsit, nagyon. Nem véletlen bukott meg és a második folytatás el van halasztva ki tudja mikorra.
Ettől függetlenül nézzed meg, pláne ha a vadnyugati téma érdekel(mint jómagam is) az talán ott tart arra 3 órácskára..
-
arcitec
addikt
Venom. Az első még az újdonság varázsával jó volt. A többi kettő ha nincs, az lett volna az igazi...
-
arcitec
addikt
-
arcitec
addikt
válasz
gyuromoj
üzenetére
Elkeserítő, hogy a sokadik hasonló semmi .. érthetetlen ...
Talán nem véletlen, hogy egyre többen nézik/veszik elő a régi filmeket.
Van egy jobb ajánlásom házimozin eredeti hang-al elképesztő jó az akusztikai hangzás is.
IP Man 1-4
[link] -
arcitec
addikt
Konklávé kritika +1 egyetértek, sőt a pontszámok megtévesztőek(jobb a kevesebb) .....
-
arcitec
addikt
Na brávó, íme a nagy ellentmondású vélemények kritikák erre tegyél pontot
:
Gladiátor 2 az Oscar és Gladiátor 2 a hulladék. Mégsem a Venom 3 az év hulladéka?
Mindenképp meg kell nézni mindkettőt, hogy mi az igazság az egyénemre mérve.
-
arcitec
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Hehehe, az is lett...
(Bár egy fecske nem csinál nyarat.
) -
arcitec
addikt
És ez? [Joker Folie a Deux]
Eléggé vegyes a véleményezése, vagy k@ar, vagy masterpiece.
-
arcitec
addikt
[Venom 3] Az év hulladéka?
-
arcitec
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem az Árulók gyilkosság a kastélyban ugrott be, így van egy ez volt már érzésem, nem egy egyedi új ötlet. A mai filmeknek egyébként is ez a bajuk, nincs új és nagyszerű alkotás,
csak remasterek többnyire (lásd új Alien film). De persze ettől még jó is lehet, legyen úgy.. -
arcitec
addikt
Ez biztatóan hangzik : [Gladiátor II]
-
arcitec
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Nem csak a vége volt olyan amilyen, hanem az egész. De ha neked tetszett az a lényeg.
Egyébként egyszer egynek elmegy, de nem több. Amúgy azon miért kell csodálkozni, hogy van akinek nem jött be?
Ez olyan mintha nem értenéd, hogy neked a kék tetszik, hogy lehet az, hogy a Pistinek meg a piros... 
#168987myckey : +1 -
arcitec
addikt
válasz
KISDUCK
üzenetére
Ilyeneket nem nézek .... Szóval én abból indultam ki amit eddig láttam, azok meg többségében jók. Rá is kell tudni érezni mit nézz(meg a vélemények is) és mit kell elengedni. Nyilván nem mindig jön be, de azért többnyire igen.
(Ezen utóbbit csak azért írtam, hogy ne legyen rá egyből tromf.)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
arcitec
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem irónia volt, hanem vélemény, ami lehet nem pontos és belé lehet kötni, ha valaki úgy akarja. Inkább a színész játékára gondoltam volt célozni és aki érti az érti, aki meg nem az ....
-
arcitec
addikt
válasz
Kergeboci
üzenetére
Ha már ezt a jelenséget leírtad, miért megy össze két autó egy tök üres elég nagy parkolóban? Jómagam is voltam úgy, hogy hatalmas parkoló, pár autó, de visszatérvén alig tudok beszállni attól az egy majomtól aki mellém állt.
Ez valami falka ösztön lehet. Pszichés alapon, amúgy nagyon nem bírom én sem ...
-
arcitec
addikt
És ez?: [Romulus]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

).

Bár nem láttam, de van rá nagy esély, hogy hasonló csak más köntösben meg rókabőrben, ha érted...