Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75206) V/ válasza Winner_hun (#75202) üzenetére


V/
Topikgazda

Megnéztem azt, amit említesz, én ugyan nem tekintem eldugottnak, de valóban, az új felületen amikor fizettem, miután beléptem a PayPal-ra, ahol most is jött az az ablak hogy megjegyezze-e eBay-en gyorsfizetésként a PayPal adatokat lásd alább képeket, a Checkout-nál a Change-re kattintva jön elő a forint összeg.
Ezzel a PP Wallet dologgal lehet összefüggés és idén májustól kezdve nem írja ki simán a forint összeget, én egy 2017 decemberi fizetés képén találtam meg a”régi verziót”.

Nekem mindig jön ez a gyorsfizetéses ablak, mert én szeretek belépni a PayPal-ra és úgy fizetni. Persze ha egyszer a gyorsfizetést választom, akkor automatikusan fizetni fog a PayPal-al az oda történő belépés nélkül.

Szerintem azért nem foglalkoztak a forint árfolyamos ár kiírással, mert fizetés előtt az egyenleg oldalon az aktuális árfolyamot meg lehet nézni, ha beírjuk az adott deviza összeget akkor még pontosan is leolvasható a fizetendő összeg, ha a PayPal árfolyamot akarod használni.
Persze ha a fizetéskor ez az árfolyam nem felelne meg, egy ESC vagy visszalépés az oldalról, még nem jár fizetési kötelezettséggel, mert azzal megszakítom a fizetési folyamatot, de ha már idáig eljut az ember, talán kifizeti, mert más opció nincs.
Vagy nem fizet vagy fizet ezzel az árfolyammal.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.