Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz cbmfan #49649 üzenetére
"ebay nekem ad igazat, mert a képek bizonyítják, hogy feladtam, törölni fogják"
Azért ebben ne legyél 100%-ig biztos, az ebay (és paypal) sokakkal kib@szott már, volt itt olyan aki szintén tudott mindent bizonyítani, átvételt, tracking number volt, minden egyértelmű volt, mégis megszívta az ügyet! Sajnos (legalábbis eladói szempontból nézve) az esetek nagy többségében a vevőnek adnak igazat!
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz Intruder2k5 #49651 üzenetére
Én pontosan ezért nem mernék eladásra bocsátani semmit az eBayen, inkább meghirdetem itthoni oldalakon. eBay vásárolni jó, nem kellene, hogy szívózzanak velem mikor tudom bizonyítani az igazam, esetleges vita miatt.
-
cbmfan
őstag
válasz Intruder2k5 #49651 üzenetére
több ezer sikeres eladás után vagyok már, nem ez az első alkalom, hogy próbálkoznak. ez bőven elég bizonyíték, ráadásul elkésett vele, most már csinálhat bármit. utóbbi ~10 évben egyszer kellett visszafizetnem, mert véletlenül mást küldtem. többször fizette PP helyettem, nem kevés forgalom miatt...
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Archttila
veterán
Melyik a legolcsobb szallitasi modszer Romaniaba? A sprinter futar egesz olcson vinne, de Januarig nem fogadnak regisztraciot.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz cbmfan #49657 üzenetére
1.7 Kg a sulya, a merete pedig olyan 40x10x30. Ha jol latom ez 5340 Ft. A futar 3200 lett volna, de mint irtam sajnos nem fogad mar felvetelt.
Mind1 valszeg akkor marad a posta. Esetleg meg megnezek 1-2 futart.Koszi
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
cbmfan
őstag
korábban írta valaki, hogy sokára, ismeretlen pecséttel jött meg a csomag. nemrég kaptam így egyet Kínából:
sérülten érkezett Máltára. hogy mit keresett ott az jó kérdés.
[ Szerkesztve ]
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Hurkafej
aktív tag
Ha valami 24 Euróba kerül, akkor az egészért kell áfá-t fizetnem, vagy csak a fennlévő részért?
Ilyenkorra van valami jó megoldás, ha csak kicsivel több? -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Angliából szeretnék műszakicikket rendelni, de a hirdetések többségénél nincs megadva külföldi postázás, ill. ahol szerepel ott int. standard szerepel, de az több, mint 20k plussz és annyiba maga a termék nem kerülne...
Szóval van esetleg valakinek tapasztalata, hogy az eladóak milyen módszert ajánlhatnék, ami olcsóbb és azért megbízható?
Kb. 60x40x40-es doboz méret lenne 5-6 kg. Csak nem kerülne ez 22k-ba.
Let's begin, de gozaimasu!
-
mekker
őstag
Van még 171Ft a Paypalen. Tudom, hogy ezt el lehet költeni kártyás fizetés mellett, de kíváncsi vagyok tudtok-e ajánlani valamit max. 171Ft-ért? Minden, amit találtam 200 felett kezdődik
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
fardem
aktív tag
márpedig ez sajnos ennyi.
a royalmail egy 5kg-os csomagra számol kb 50-55 fontot. itthonról is uk-ba 13000, ems posta meg 17000 körül számolna a magyar posta. de az angol posta sokkal drágább, mint a magyar.
szerintem nem éri meg. mit javasolnál? futárral? az meg szerintem még drágábban hozná.
-
capaszaju
tag
Sziasztok!
Régóta eBay-ezek, viszont lenne egy kérdésem amiben még tapasztalatlan vagyok.
Ha megadok egy új postai címet, konkrétan egy németországi cím, ahova szeretnék rendelni, akkor ha megnyerem az aukciót, utána felajánlja a rendszer, hogy válasszam ki, hova küldje?
Így tartom logikusnak, viszont jó lenne, ha meg tudnátok erősíteni vagy esetleg kijavítani, mert nem akarok rácseszni e miatt.Köszi! Üdv.
-
attiati
veterán
biztos amatőr kérdés, de hol lehet beállítani, hogy ne HUF-ban, hanem USD-ben lássam ebay.com-on az árakat?
-
krisztianAMG
senior tag
El sem akarom hinni, liciten 2,25$-ért nyertem meg [ezt].
-
raziel01
veterán
válasz krisztianAMG #49676 üzenetére
Csak el is küldje az eladó. Valaki fel sem adja aztán mehet a refund.
Bár vannak rendesek. Én anno 10 darab képernyővédő fóliát nyertem 13 Ft-ért és megjött. (Xperia SP-re) -
Elektrosokk
addikt
szeretnék kifizetni valamit. 593 usd. a kártyán van pénz elég, de a paypal folyamatosan ezt a hibaüzenetet dobja: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-6505.
a bankot felhívtam, Ők azt mondják hozzájuk nem jut el a kérelem, ők nem utasítják el. mi lehet ennek az oka ?? vagy most hogy hogy tudom ezt kifizetni ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
nagyúr
válasz Elektrosokk #49679 üzenetére
a kártya egyszeri vásárlási limitet magasabbra állítottad?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
2 gigás SD kártyát kellene beszereznem régebbi fényképezőgéphez. Sincerity-nél nem találtam, kizárólag mymemory oldalán ~6 fontért szállítással együtt.
Van esetleg olyan bevált és megbízható eBay-es eladó, akinél van még ilyen kártya? -
Archttila
veterán
Sikerult jo dragan feladni a csomagot! (Magyar Posta) Nyugtassatok meg, hogy a Roman oldalon nem kell meg vamot is fizetnie cimzettnek. (50.000 HUF ertek)
-
Hintalow
senior tag
válasz Archttila #49647 üzenetére
Nem kötelező egyből fizetni ebayen!
Van rá külön beállítás, de szerintem valami extra shoppoknak/nagyobb forgalmú eladóknak, vagy hasonló, én amikor magánszemélyként tettem fel aukcióra dolgokat, nem volt ilyen beállításom.
Ergó lehet, hogy a nagytudású 0-ásodnak még paypal számlája sincsen. Ha olyan a cucc, akkor játszhatsz supportot, de én hagynám a fenébe, ha olyan a cucc, hogy esetleg elviszi más.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Archttila
veterán
válasz Hintalow #49687 üzenetére
Azota ez mar megoldodott, es sikeresen ki is fizette PayPal-on a termeket. Utana beneztem a beallitasok koze es bealitottam, hogy csak PayPal-al rendelkezo vasarlok tudjanak tolem vasarolni, a szabalyszegoket (4/1ho) pedig tiltottam.
hmm Az alábbi azonosítóhoz nem található csomaginformáció: CP005018391HU
komolyan ez a Posta elmehet mar a...
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
2 hónap után befutott a rendelésem, már visszakaptam azóta a pénzt, nem nagy összeg szívesen vissza is fizetném, csak 2 hónap alatt rendesen megnyomták, a doboz eléggé szétesett, benne egy tortaszeletelő, ami rideg műanyag és el is tört, talán nem olyan vészes és lehet még használni. Na most, ti mit csinálnátok?
Ha őszintén elmondom neki, hogy megjött az neki nem sok mindent jelent, ha utána azt írom, hogy de mégse fizetek, mert törött. A többi lehetőség is magától értetődik. Szimplán döntsön a szimpátia? Mert amúgy korrekt eladónak tűnik, nem tehet erről.Üdv, Dávid
-
Vasinger!
nagyúr
Mi a helyzet az akkumulátorok rendelésével? Olvastam valahol, valamikor valamit erről, de semmi konkrétat, hogy nem megy olyan könnyen a postázásuk, mert könnyen felrobbannak, vagy mi.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Vasinger! #49693 üzenetére
Igen, több posta nem hajlandó légi úton szállítani külön lithium akkut/elemet (készülékkel együtt csomagoltat többnyire igen), mert valóban tűzveszélyesek, volt is katasztrófa, amit elég nagy valószínűséggel ez okozott, ezért vagy másik szolgáltatót kell a feladónak választania, vagy szó szerint "shipping"-elnie
Viszont valóban nem célszerű pusztán "akkumulátor"-t említeni, mert a NiMh akkuk (mint a ceruzaakkuk is) nem esnek ebbe bele, azok nem veszélyesek, gond nélkül szállítja minden posta
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest