- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
Honnan gondolod hogy nem kell áfát fizetni egy EU-n kívülről történő vásárlás esetén? Az eBay nettó árat ír ki.
170,45 USD-ig az eBay szedi be az áfát ez pedig 199 USD, így a megérkezéskor a kézbesítő cég fogja kérni, ez még 0 % vámértékűnek tekintendő, így vám nem emeli az áfa alapot, csak a szállítási költség amit közölnek a csomagnál.
Másik az hogy ez egy nagyon lassú szállítás ha október 13-at jósolnak.
Az AliExpress-es shopjuk Aug 19 - 26 közti érkezést jósol a 252 USD bruttó árért, persze ennél is itthon fizeted az áfát, majd ebből az összegből levonják az áfát (-51,04 USD) és ennyi kell fizetni, esetleg még kuponnal lehet lejjebb vinni:
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Ha eBay case volt és 6 napon belül nem küldte vissza a pénzt, akkor a case-nél lehet kérni az eBay segítségét.
Ha PayPal-n keresztül fizettél akkor ott indíthatsz még erre dispute-t.Valószínűleg volt egy ilyen -legalsó- gombod és azt jelölve kellett volna a segítségüket kérni.
Velük is kellett volna "levelezned", úgy 10 nappal az eladó ígérvénye után.Írták is a dátumot, hogy mikortól él ez a lehetőség.
If the seller doesn't respond or if you aren't satisfied with the seller's response to your request by dátum........, -
V/
Topikgazda
Kár nevetni, addig amíg a vevő nem veszi át a csomagot az eladó tulajdona, csak ő járhat el a szállító felé.
Ha nem érkezik meg az eladónak vissza kell adni a pénzt a vevőnek és majd a szállítóval lerendezi a kártérítését.
Ezt így lehet intézni.
De a DHL nem mondhatja azt, hogy a Postához forduljon a vevő, mert bizonyítsa be, hogy oda került. Én erre gondoltam eredetileg.
De jelen pillanatban az eladónak kell valamit tenni valójában. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
ez nem genyózás, hanem meg akarom kímélni a pénztárcád...
ha feleslegesen 1500 Ft-ot, add ide inkább, meghívlak egy sörre, és mindenki jobban járt, mintha vettél volna egy ilyen valamit...
ha ilyet veszel, jó eséllyel van egy 4GB C4 kártyád... rossz esetben nem is működik

-
CoolBoy323
nagyúr
-
Aucor
senior tag
-
cbmfan
senior tag
egy eladó mögött komplett slepp van, akik több néven árulják vackokat. ilyen forgalom mellett ne csodáld ha nem foglalkoznak ezzel. ebay üfsz pedig ignorálja azonnal, semmi közük hozzá.
tuti tipp értékelés gyűjtésre: menj rá egy centes ingyen postás cuccokra. én a buborékfóliás boríték miatt miatt csinálom, olcsóbb mint venni bárhol újat. csak a postások nem kedvelnek azóta, mióta több száz jött egy hét alatt a postafiókba

-
cbmfan
senior tag
-
parkr
őstag
-
parkr
őstag
-
Hintalow
senior tag
Nem kötelező egyből fizetni ebayen!
Van rá külön beállítás, de szerintem valami extra shoppoknak/nagyobb forgalmú eladóknak, vagy hasonló, én amikor magánszemélyként tettem fel aukcióra dolgokat, nem volt ilyen beállításom.
Ergó lehet, hogy a nagytudású 0-ásodnak még paypal számlája sincsen. Ha olyan a cucc, akkor játszhatsz supportot, de én hagynám a fenébe, ha olyan a cucc, hogy esetleg elviszi más. -
bl4ze
veterán
-
cbmfan
senior tag
-
cbmfan
senior tag
-
DJTJ
tag
Erre az ajánlott dologhoz csak annyit tennék,hozzá,hogy belföldre küldtem buborékos borítékban egy 4000ft értékű kis cuccot ajánlva és soha nem érkezett meg a címzetthez, a posta nemtudja,hol van, nincs a száma a rendszerben.Kártérítést nyújtottam be így szerencsére éppen visszakapom az összeget,ugyanis a feladási költség 15x-ét fizetik vissza ami 350ft volt! Ez az ügy már 2 hónapja húzódik és még nincs nálam a pénz.
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
109 gramm boríték nélkül?
Nem tudom, sok felháborodott embert hallok, hogy így úgy a Magyar Posta, én nem tudom miről beszélnek ezek, de nekem semmi problémám nem volt eddig vele!
Bár most van egy cuccom, amit postáztam, és törötten érkezett meg. Holnap, vagy holnapután, kedvtől függően elmegyek, mert van feladnivalóm, és megkérdezem mit lehet ilyen esetben tenni?!
Ajánlottan ment, regisztrált számmal. -
ludsimon
veterán
109 gramm boríték nélkül?
Nem tudom, sok felháborodott embert hallok, hogy így úgy a Magyar Posta, én nem tudom miről beszélnek ezek, de nekem semmi problémám nem volt eddig vele!
Bár most van egy cuccom, amit postáztam, és törötten érkezett meg. Holnap, vagy holnapután, kedvtől függően elmegyek, mert van feladnivalóm, és megkérdezem mit lehet ilyen esetben tenni?!
-
Ybron
senior tag
-
Ybron
senior tag
-
ludsimon
veterán
-
Ybron
senior tag
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Ybron
senior tag
-
Ybron
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Star Wars rajongók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Asztrofotózás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- (SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 3090 Aorus Master 24GB GDDR6X Videokártya
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/