Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
HA veszek valamit az ebay-en, akkor az országon belül már a Magyar Posta hozza, igaz?
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Most értesültem, hogy az eu-n kivüli cuccokra 22Euró felett kell vámot fizetni. Ez hány százaléka az árnak?
Valamint mivan akkor ha veszek valamit, mondjuk 80 dollárért, és ráirja az eladó, hogy ajándék? -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok! Ehhez a [led szalaghoz] hogyan tudok nyomon követhető postát kérni?
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Hogy tudok megfigyelős postát kérni ahhoz aminél csak egy opció van alapból? Standard Int'l Shipping
5000Ft-ba kerül, esetleg adják automatikusan hozzá? -
Hurkafej
aktív tag
Hello! Valaki segítene majd megfogalmazni angolul egy panaszt egy eladónak? Vettem egy digitális mérleget, ami század pontosan mér (1 hónapja már vettem 1-et, az jó volt), de ez nem jó, nem írja ki, hogy milyen mértékegységben mér, és nincs is normális választási lehetőség, ami fedné a valóságot, csinálok majd videót.
És néha a több súlyra kevesebbet is ír. -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok valamit a vaterán lévő, 5000Ft körül árult Converse cipőkről?
Tudom, hogy volt már itt kérdés, de a linkek halottak, én pedig gondolom egy próbát megérne egy ilyen rendelés. -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Az alapértelmezett pénznemem meg tudom változtatni? Ugyanis fejben könnyebben kalkulálok dollárral vagy euróval, míg most mindenre £-ot ír, ezt pedig annyira nem szeretem.
Előre is köszi! -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos azért kell rnom, mert elérkeztem az első csomagig, ami nem érkezett meg. Aug 15 volt a határidő, de még mindig semmi.
Egy digitális mérlegről van szó, kb 1500Ft az érték.
Mi a bevált iromány, amit küldenem kellene neki? Ahogy olvastam a fórum elején, a pénzem kellene visszautaltatni az eladóval, csak a szövegre vagyok kíváncsi, nem vagyok angolos.- Közben látom, hogy hasonló a téma, van remény, hogy nem veszik el a pénz? 1 éve is rendeltem pont 1 mérleget, ami csak megjött de ki sem próbáltam, és nem működött jól. Lehet ez a mumusom
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
Hello!
Mit írjak, ha az áru nem működik?
Egy VGA-ból 3 RCA átalakító kábelről van szó, amiről reményeim szerint a laptopot összekötöttem volna a TV-vel. De a kép nem, hogy zajos, semmi jel nincs ami hasonlítana a laptop monitorján látottakra. Csak mák.
A laptop kimenete jó, próbáltam monitorral, a TV bemenete is jó, dvd lejátszóval hibátlan.
Vagy ilyen kábeltől ne is várjak képet, hiába rendelek? -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok!
Az eddigi rendeléseimen felül szeretnék most 3-4000Ft-os nagyságrendben rendelni az ebay-ről, de ezeket a csomagokat már nem merem teljesen a postára hagyni, így kérnék hozzá követési számot.
Ez hogy megy egy olyan árunál, ami ingyen postával jönne alap esetben? Természetesen a forrás Hongkong -
Hurkafej
aktív tag
válasz Intruder2k5 #49056 üzenetére
Mikor van szükség a paypal reklamációra? A nem jött meg a termék típusú reklamációnak melyik számít?
-
Hurkafej
aktív tag
Ha az eladó visszautalja a pénzt a meg nem jött termék kapcsán, akkor a pénz csak a paypal számlámra kerül, vagy megjelenik a hozzácsatolt kártyán is?
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Kaptam egy üzenetet, hogy egy felhasználó akitől rendeltem törölve lett, és ha jól veszem ki visszautalták a pénzt.
Beléptem a paypal számlámra, szerepel ott egy refund, és egy transfer to credit card is. Ez mennyi idő után szokott látszani a számlán? 2-3 munkanap?
Most az egyszer jól jött ki a drága dollár, több jön vissza mint amit fizettem. -
Hurkafej
aktív tag
-
Hurkafej
aktív tag
válasz fardem #49567 üzenetére
Szia!
És akkor mi van, ha valamiért visszamegy a csomag az eladóhoz, de ő nem refundolja?
Pár hónapja vettem egy digitális mérleget, és csak vártam, míg ki nem futottam az időből... Aztán 1-2 hete írtam az eladónak, aki azt válaszolta, hogy visszaküldték hozzá a csomagot, és visszautalja a pénzem, ami azóta sem történt meg természetesen. -
Hurkafej
aktív tag
Olaszországból szeretnék rendelni, de ami kellene annál nincs kiírva a szállítás MO-ra. Két eladónak is írtam privát üzenetet, az egyik válaszolt is, hogy 20 Euróért elküldni. Viszont nála alapból drágább egy 10-essel a cucc.
Mi van ha megpróbálom megvenni az olcsóbbat? Mármint a leütés után már csak válaszolnia kellene az eladónak, nem? -
Hurkafej
aktív tag
Ha valami 24 Euróba kerül, akkor az egészért kell áfá-t fizetnem, vagy csak a fennlévő részért?
Ilyenkorra van valami jó megoldás, ha csak kicsivel több? -
Hurkafej
aktív tag
Üdv.
Érkezett hozzám egy lámpa, amiben 4 fénycső van, de az egyik rosszul lett összesütve, és lötyög a foglalatban, és a lámpán apró karcok vannak, pedig a csomagolás nem sérült.
Ha reklamálni akarok, akkor már alapból küldjek neki képeket?Az, hogy a 4 csőből egy rossz nem túl jó, mert így most rendelnem kell valakitől. Szóval ha a karcokat nem is nagyon fogadja el, a rossz fénycsőre eső részt visszaadhatná. Mire lehet számítani, ha esetleg az ebay-nek kell dönteni?
Félreértés ne essék, 5000be került a lámpa, és a cső miatt egy ezrest kérnék vissza kb... -
Hurkafej
aktív tag
válasz internetezoo #49788 üzenetére
Nekem az átlag az 15-25 nap közötti.
A maximum egy októberi rendelés, ami múlt héten ért ide. 50-60 napra... -
Hurkafej
aktív tag
válasz Avicularia #49817 üzenetére
-
Hurkafej
aktív tag
A VÁM-on mi alapján tudják meg, hogy mennyibe került a termék? Szeretnék valamit 7000Ft-ért, de ebből már majdnem 9 lenne áfástól. A csomagra írt értéket esetleg elhiszik, ha kevesebbet irat rá az ember?
-
Hurkafej
aktív tag
Ha nem vagyok megelégedve valamivel, akkor mennyi az esélye, hogy valami visszatérítést kapok?
Egy lámpának a műanyag burkolata karcos amit vettem, és a 4-ből 1 cső nem működött... A karcok a futószalagi surlódásból eredőek. -
Hurkafej
aktív tag
Reklamáltam egy eladónál, hogy a csomagban vásárolt cuccok közül néhány nem olyan, mint lennie kellene. 3 dollárt felajánlott. Viszont ha külön akarnám ezeket megvenni akkor 4.3dollárba jönne ki. Ha többet kérnék, és ő nem adja meg, akkor miképp dől el a sorsunk?
-
Hurkafej
aktív tag
Üdv.
DHL-el küldött csomaghoz mindig kapok követési számot? (Németből jönne, nagy értékben) -
Hurkafej
aktív tag
Üdv, megint én.
Egy termék karcosan érkezett, és kért képeket az eladó, belinkeltem neki dropboxon egy albumot a képekkel, de nem tudja megnyitni, és azt mondja az ebay-en keresztül töltsem fel a képeket. Azt, hogyan kell?Egy másik problémám. Akarok venni egy kipufogó, 104.000Ft postával, és ezt írja ki fizetésnél:
Sorry, you are not allowed to purchase this item
This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 12 month(s).
You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers.Tudtommal eddig én mindent kifizettem a megrendelés pillanatában amit megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
válasz dvdbackuper #50180 üzenetére
2014-ben semmi ilyenre nem emlékszem... A vásárlásaim között amik szerepelnek az mind ki lett fizetve.
Nem lehet, hogy a folyamatban lévő reklamáció miatt van ez így? -
Hurkafej
aktív tag
Valakinek a tegnapi problémámhoz akad még ötlete?
Sorry, you are not allowed to purchase this item
This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 12 month(s).Írtam az eladónak, de azt mondja, hogy a feltételeket nem ő állítja. Akkor meg, hogy vegyem meg?
Mert igazából fogalmam sincs, hogy miért írja ki ezt nekem, mikor nagyon ritkán licitálok, és általában nem is nyerek rajtuk.
Erről lenne szó egyébként. -
Hurkafej
aktív tag
válasz Hurkafej #50210 üzenetére
Esetleg másik profilt csináljak, és arról? Akkor egy családtagot regisztrálnék be... És gondolom annak akkor kell másik paypal is. Valaki megnézné, hogy neki engedné-e a fizetést? A pp bejelentkezéshez már nem juttat el.
Azt nem lehet megnézni, hogy mi lehetett az amit nem fizettem ki? Nem rémlik... Az meg végképp h fixáras aukciót miért nem enged megvenni. -
Hurkafej
aktív tag
Ez komoly... Milyen eladók vannak már az ebay-en... Valami iránt érdeklődök levélben, erre ma délutánra ugyanaz az eladó 50 euróval magasabbra tette az árat...
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Intruder2k5 #50242 üzenetére
309-ről 359. Nem mindegy, hogy 100 vagy 115.000...
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődtem egy eladótól, hogy mennyibe kerülne a posta magyarországra, és ezt írta:
"Hello,
the price of the listing you're looking is without VAT because the ad is loaded on an Ebay site outside the European Union (for exports).We ship from Italy and you can find the listing with the price including VAT and delivery charges specified in our ebay store:
http://stores.ebay.it/emlineamoto
Or on our website:
www.emlineamoto.com
where subscribing to the newsletter you'll also receive an extra discount."Ez felvet nekem pár kérdést. Nem az angol a beszélt nyelvem, így nem teljesen értem, hogy mit akar az ÁFÁ-val, mikor EU-n belülre kell.
Amivel kapcsolatban írtam neki kipufogó, az 92.000-ért van fent, de van fent neki 113-ért is, aminél pedig be van állítva a postaköltség.Ha az oldalán veszem meg, akkor mennyire védhet a paypal?
-
Hurkafej
aktív tag
Milyen érékelést adtok akkor ha amit rendeltem karcos volt, de valamennyit visszakaptam az árából?
-
Hurkafej
aktív tag
Aukción vettem egy elektromos reszelőt 5500Ft-ért, a fixára kb 6300Ft szokott lenni.
Tiszta karc a teteje, mintha valami torony alján lett volna, nameg a fordulatszám szabályzó potméteren hallatszik, hogy néhol odaér rendesen a pályához, néhol pedig nagyon surlódik, erőltetni kell.
Mit tennétek? Gondolom ki akarná szúrni a szemem 3 dollárral ha reklamálnék neki... -
Hurkafej
aktív tag
Üdv.
sinceritytrading-től rendelt 32Gb-os Toshiba kártyáknak milyen másolási és írási értékeik szoktak lenni a különböző programokkal nézve? Van esetleg valami program androidra is? Jelenleg nincs rendes kártyaolvasó, és a gépben is csak USB2.0 van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest