Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Ma kaptam egy emailt paypal-tól Refunded Returns -s lehetőségre 2015-re ez egészen pontosan mit takar?Jelenleg elég ha az aktiváló linkre kattintok?
-
Arween
senior tag
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Arween #50253 üzenetére
Ha vettél valamit paypalon keresztül, de nem jó és visszaküldöd, akkor a visszaküldés költségét (ha jól látom max. 9300 Ft-ig) megtérítik. 2015 december végéig él az ajánlat és max 12 refundot adnak vissza egy évben. Ahhoz hogy igénybevedd aktiválnod kell ezt a lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
Gépötty
senior tag
válasz Arween #50253 üzenetére
Nade most komolyan! Akkor szopsz be jobban ha ideállítok, mint segítőkész és mondok valami hülyeséget amit te elhiszel, vagy ha kihámozod magadnak a javát, és ami végképp nem megy, csak abban kéred a szaktopikba posztolók segítségét? Most nem azért, de itt pénzről van szó!
(Bár a 'hitelkárosultakat' nézve, akik szintén a szomszédnak, a havernak meg mindenféle Kotrivác-Bodrivácnak hittek, ez csak apró bukó lehet.)Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Newyorker
addikt
válasz radi8tor #50247 üzenetére
Nah, korrekt volt az eladó!
Jött ezen levél:
"HI,please note we have issued refund and cancellation for your purchase.
please approve cancellation from your end.
cheers,
Ganon"Kell még nekem ezután vmit csinálnom? Ilyenkor kb hány nap mire a pénz visszaérkezik?
[ Szerkesztve ]
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Arween
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #50255 üzenetére
bwooster köszönöm az érdemleges választ
Arolotifarköszi én is ezt használom!
Gépöttyreméltem hogy aki válaszra méltat nem hülyeségeket fog leírni
-
MODERÁTOR
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #50260 üzenetére
És azt hol tudom jóváhagyni?
-
-
MODERÁTOR
válasz Newyorker #50261 üzenetére
Húú, basszus ezt meg nem mondom Neked már fejből, egyszer volt ilyen vásárlás törlésem nekem is, körülbelül három hónappal ezelőtt... Az annyiban volt más, hogy nem volt kifizetve, mivel véletlenül történt az egész, így nem volt limit emelve a virtuális kártyán, tehát nem tudták levenni róla a pénzt, de a termék bekerült eBay-en a megvásárolt cuccok közé, és utána akárhányszor vettem valamit, mindig "feldobálta" azt is, hogy fizessem ki! Aztán írtam én is eladónak, hogy sorry, tévedés volt, Ő visszaírt, hogy semmi gond törli, csak adjak már neki előbb egy pozitívat! Magkapta, majd jött az értesítés, hogy eladó kezdeményezte az üzlet törlését, egyetértek-e vele...?! Megerősítettem, és törölték is, ennyi!
szerk.:
Na visszanéztem eBay üzenetekben, oda érkezett egy olyan üzenet...[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz Intruder2k5 #50264 üzenetére
Nekem olyan "respond now" gomb nem volt :S
fardem: ez van paypalon:
Jan 7, 2015 Refund From
K.G.Electronic Pty LtdCompleted
Details Refund From K.G.Electronic Pty Ltd 1DL789041T3245436 $66.89 AUD
Select record 1 Jan 7, 2015 Payment To
Chan Kwok DikRefundedThe seller has refunded this payment in full.
The seller has refunded this payment in full.
Details Payment To K.G.Electronic Pty Ltd 05M00833A6360010U Shipped -$66.89 AUD[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem egy 210 forintos vackot (univerzális távirányító) nov 11-én, amit nem kaptam meg. nyitottam neki requestet, amiben leírtam, hogy givmájmainbekk meg hogy megrendelem újra ha visszakapom.
Erre ezt írta a kicsi kínai:
""We shipped your parcel by China Post.There is no tracking number if item price is under US$50.The logistics company said it might have been a little delayed by China Customs.The way to solve it: we resend a replacement via a fast way for free, about 15-20 days.If you receive double parcels, please refuse to sign one of them, and return it to us automatically, do you agree?If you agree, please kindly close the case first, it really does very bad effect on our store. Then inform us via eBay message after closed, we will arrange the reshipment for you asap. Appreciate for your understanding and waiting for your soon news to follow up. Best regards,""
Ugye jól gondolom, hogy ragaszkodnom kellene a givmájmanibekkhez? Mit írjak neki?
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Érdeklődtem egy eladótól, hogy mennyibe kerülne a posta magyarországra, és ezt írta:
"Hello,
the price of the listing you're looking is without VAT because the ad is loaded on an Ebay site outside the European Union (for exports).We ship from Italy and you can find the listing with the price including VAT and delivery charges specified in our ebay store:
http://stores.ebay.it/emlineamoto
Or on our website:
www.emlineamoto.com
where subscribing to the newsletter you'll also receive an extra discount."Ez felvet nekem pár kérdést. Nem az angol a beszélt nyelvem, így nem teljesen értem, hogy mit akar az ÁFÁ-val, mikor EU-n belülre kell.
Amivel kapcsolatban írtam neki kipufogó, az 92.000-ért van fent, de van fent neki 113-ért is, aminél pedig be van állítva a postaköltség.Ha az oldalán veszem meg, akkor mennyire védhet a paypal?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz DeFranco #50270 üzenetére
Szerintem meg azt írta, hogy az eBay, amiről nézte Hurkafej a terméket nemzetközi oldal és export árak vannak írva ott.
Ha EU-n belülre megy, akkor olasz ÁFA terheli még.Te kérdésedre reagálva ilyen olcsó cuccnál a refund-ra kell menni nem az egyezkedésre. Az ilyen egyezkedések csak arra jók neki, hogy kifuss az időből ami után már nem kérhetsz refund-ot.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
mirci18
addikt
Szevasztok:
Sikerült kintről básárolnom led-es szűrőket a csaptelepeinkre.
Csakhogy ezek 24 mm-ek nem 22-ek így nem lehet őket a csaptelepre felrakni.
Itthon kiegészítő híján mert nem lehet kapni rendelek kintről egy átalakítót amit a csap és a szűrő közé kell szerelni.Abban kellene segítenetek hogy amit belelinkelek két oldalt azon ugye úgy van írva hogy a szűrőt és az átalakítót is küldik egy csomagban:
1Egyébként valakinek van tapasztalata a led-es csapok és tusolók irányába mennyire tartósak?
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
angliabol szeretnek venni valamit ebayrol, a csomag kb 15-16KG, az elado azt mondja hogy ezt magyarorszagra 110 font elkuldeni. Ez letezik?
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
mirci18
addikt
-
mufi
senior tag
válasz radi8tor #50282 üzenetére
Köszönöm, még valami, németországból magyarországra melyik a legolcsóbb megoldás? A DPD oldalon nem találtam meg az árlistájukat. Esetleg németországban az angliai TNT-hez hasonló szolgáltató van? Mert annak azért elég kellemes árai vannak.
-
ShadeX
tag
Sziasztok! Van egy nyitott requestem (nem érkezett meg a rendelt termék), hogy tudnám case-é eszkalálni?
Az eBay által küldött mail szerint:
Follow the Case Details link below
1. Click "Respond to Case"
2. Select "Escalate this case" to eBay Customer Support
3. Click "Submit" after providing additional details you'd like to share about your caseDe már az első pont sem stimmel. Csak ezek a lehetőségek vannak:
1. Send a message to the seller
2. Close this request
3. Ask us to step in and help -
wwhy
veterán
Ne ilyen vacak oldalakat nézz, hanem az adott cég saját honlapján kutakodj. DPD Classic (Maximum dimensions 175cm length, 300cm girth. ) pl. 5 kg-ig £41, utána minden kiló +£3,40. Ez tehát 15 kilóra £75.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
internetezoo
senior tag
Nem jött meg a termék, visszautalta paypalra amit látok. OTP-re mennyi idő szükséges? Ma van a 3. nap.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz internetezoo #50293 üzenetére
3-4 nap.
Még ma is megkaphatod.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kmisi99
addikt
Rendeltem egy érintőkijelzőt angliából a törött telefonomhoz, de hibás volt. Az eladó szó nélkül küldött újat ami ma jött meg, ahogy kiveszem a kis dobozából a kábel fele rögtön a kezemben maradt. Most már nekem égne a pofám megint írni, hogy megint nem jó. Félek elküldene a fenébe hogy szórakozok vele.
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Majd megnézem UPCvel mennyi angliából. Vacilálok mert lassan válaszolnak az eladók..én nem értem de mikor nekem valamire van vevő és besézlek vele akkor addig le nem megyek a netről míg meg nem beszélem a részleteket. Az angol arrogancia...a némettel könnyen lehet beszélgetni meg egyezni is de ezek a brittek...na, nem is csoda, amilyen ott az időjárás...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest