Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Nagyon tömören leírnám a problémát (UK eBay)
Feltöltöttem egy CD-t amihez beállítottam a szállítást és postaköltséget is:
£2.95 | European Union | Royal Mail Surface Mail
£3.95 | European Union | Royal Mail Airsure
a problémám az hogy ha megnézem a "show all available" opciót, akkor megjelenik egy:
Free P&P | United Kingdom | Seller's Standard Rate
opció is ami ugye nem fedi a valóságot mivel helyileg nem ott vagyok és nem is ingyen menne oda sem...
Próbáltam de nem tudom kiszedni mivel meg kell adni belföldi postaköltséget is...
Nagyon megköszönném ha valaki segítene!!
Itt a termék linkje:
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a szállítás költség beállításához! (angol ebay)
Sajnos nem értem hogy miért de állandóan ezzel az üzenettel dob vissza:
"Please specify at least one domestic shipping service."
Magyarországon vagyok, és az Europai Unióba vállalnák szállítást...
Mellékelek egy képet is:
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Ybron pedig nagyon örülnék neki ha egy picit megeröltetnéd magad De komolyra fordítva itt áll rengeteg lemezem amit szeretnék eladni és szimplán ennyi problémám van
Biztos vagyok benne hogy rengeteg öreg eBay-es olvassa a topicot akiknek ez rutin kérem segítsenek...[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
RÁJÖTTEM!!! Tényleg meg kell adni egy helyi és egy nemzetközi költséget KÖSZÖNÖM!
Most már csak annyit mondjatok meg hogy egy natur CD esetében milyen posta szolgáltatást válasszak, és mekkora összeget adjak meg!
-
Archttila
veterán
Csak lenne itt még valami
A "Postage and packaging" fülön megjelenik ez is:
Persze ez ugye nem valós...
-
Archttila
veterán
válasz ludsimon #10371 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! MÁr csak erre keresem a választ:
A "Postage and packaging" fülön megjelenik ez is:
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
De a Buy it now már fizetős nem? Egyébként már nem engedi editalni gondolom mert jött rá licit... Mindegy ez egy teszt feltöltés volt de azért kivancsi vagyok mennyit adnak érte
Köszönöm a segitséget!
-
Archttila
veterán
Legközelebb már tudni fogom de akkor a lényeg ha nem 0.99-röl inditom a licitet akkor meg lehet adni belföldi postaköltségnek bármilyen összeget mert igy csak a Free P&P-t engedte!
-
Archttila
veterán
válasz ludsimon #10379 üzenetére
Most nincs és még is:
Please provide the correct information in the highlighted fields.
Postage cost - P&P cost in this category can't be more than £0.00
Starting price és Buy it Now price van megadva
-
Archttila
veterán
Ez a postaköltség dolog csak nem hagy nyugodni!
Erröl a termékröl lenne szó:
Europai Union belül 1.99 GBP a postaköltség, (Royal Mail Airmail Small Packets) viszont a belföldi költséget ha beleőrülök sem tudom ugyanekkora összegre állítani
"Domestic postage P&P cost in this category can't be more than £1.00"
Ennyit segítsetek Már mindent kipróbáltam de semmi...
-
Archttila
veterán
Az én egyetlen kérdésemre nem tudjátok a választ?
"10432"
-
Archttila
veterán
Letöltöttem a lIsting Factory 2009 trial verzióját viszont a végén mikor szeretném publikálni eBay-re a leírást egyszerüen start price-nek nem fogad el 0,99-et csak 1,00-at vagy a feletti összeget! Ha valaki használja legyen szíves mondja már meg mi a megoldás mert szívesen megvenném a progit de ugye a listázás csak 0,99-töl free
Köszönöm!
-
Archttila
veterán
válasz ludsimon #10368 üzenetére
Nos megvan az első eladásom örülök is neki utalt is az illető egyböl ahogy leütötte... Holnap reggel megyek feladom még annyi lenne erősítsetek meg hogy egy CD lemeznél tényleg elég elsőbbségivel küldeni? (ajánlottan tényleg nagyon drága lenne) + érdemes lenne inkabb beleraknom egy kissebb dobozba vagy megteszi egy nagyobb bubis boriték is? Félek hogy összetörik.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Még valami!
Elég a kicsi?
Európa elsôbbségi postakész szabvány méretû boríték 240 Ft, vagy Európa elsôbbségi postakész közepes méretû boríték 505 Ft.
-
Archttila
veterán
Egy tetütelep ez a posta! Pont 100 gr-nal van a limit mikor egy CD 109 gr... ugye ott ugrik nagyot pont az ár!
Elsőbségi postakész szabvány boríték meg NINCS a postán...
kacaj ahogy van az egészPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz ludsimon #10484 üzenetére
Borítékkal 109 gr. Mellesleg mondjuk rá hogy eddig nekem sem volt problémám a postával csak ugye eddig belföldre mentek a cuccok most pedig külföldre...
Az a nagy dilemma hogy ajánlva vagy ne ajánlva mert ha nem ajánlva akkor még elfogadható az ár viszont félő hogy ténylge benyelik, ha ajánlva küldöm akkor meg +750 ugye! Mindenki mást mondd az a nagy gaz. Van aki eree, van aki arra esküszik megszivni meg zöldfülüként az ebayen már az elején nem akarom nos akkor mi lenne a jo ugye...Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Azt meg tudja nekem mondani valaki hogy bizonyos opciok miért inaktívak? pl szeretném beállítani hogy ne kapjak állandóan minden az eladóhoz intézett kérdésemről emailt de egyszerűen inaktív az opció:
-
Archttila
veterán
Ezt most nem ertem! Felraktam ebay-re egy jatekkonzolt amit termeszetesen ugy lottem be, hogy csak PayPal-al lehessen kifizetni. Erre jott egy 0 feedback-es vasarlo leutotte, de zseton nem jott a szamlara.
Annyit irt, hogy nem tudja meg hsznalni az eBay-t segitsek! Egyaltalan hogyan tudott fizetni? En amikor vasarlasra bokok egybol fizetem is PayPal-al.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Melyik a legolcsobb szallitasi modszer Romaniaba? A sprinter futar egesz olcson vinne, de Januarig nem fogadnak regisztraciot.
-
Archttila
veterán
válasz cbmfan #49657 üzenetére
1.7 Kg a sulya, a merete pedig olyan 40x10x30. Ha jol latom ez 5340 Ft. A futar 3200 lett volna, de mint irtam sajnos nem fogad mar felvetelt.
Mind1 valszeg akkor marad a posta. Esetleg meg megnezek 1-2 futart.Koszi
-
Archttila
veterán
Sikerult jo dragan feladni a csomagot! (Magyar Posta) Nyugtassatok meg, hogy a Roman oldalon nem kell meg vamot is fizetnie cimzettnek. (50.000 HUF ertek)
-
Archttila
veterán
válasz Hintalow #49687 üzenetére
Azota ez mar megoldodott, es sikeresen ki is fizette PayPal-on a termeket. Utana beneztem a beallitasok koze es bealitottam, hogy csak PayPal-al rendelkezo vasarlok tudjanak tolem vasarolni, a szabalyszegoket (4/1ho) pedig tiltottam.
hmm Az alábbi azonosítóhoz nem található csomaginformáció: CP005018391HU
komolyan ez a Posta elmehet mar a...
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Komolyan mondom annyira idegesito ez a retek eBay rendszer, hogy az mar undorito. kb most irom meg 10. alakalommal a paraszt kinainak, hogy tobb mint 1 honapja nem keszitett visszajelzest de nem nem erti vazz. Csatoltam neki kepeket is abrakkal ahh kesz!
Es b@szik ra a support is...kvara felkurt!
Mondjuk tobb ezer feedback mellett miert is foglalkozna vele ugye.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz cbmfan #49726 üzenetére
Azert mert meg csak 31 van. Nyilvan ha lenne 45689 akkor nem bosszantana. De ahogy irtad is, legkozelebb akkor adok, ha kapok.
Emlekeim szerint a Vateran egy bizonyos ido elteltevel addig nem tudtal termeket feltolteni, ameddig fuggoben levo ertekeleseid voltak. Nem artana ide is valami hasonlot kitalalni.
A masik meg az, hogy megirom neki tucatszor a hianyossagot, es sugerkedik.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Linkelnetek nekem megbizhato eladot, aki biztosan nem hamis MicroSD kartyat arul? Telefonba kellene lehetoleg 32GB
Ez a legolcsobb amit talaltam. [link]Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz CoolBoy323 #56895 üzenetére
[link] de igerd meg, hogy most mar tobbet nem kotsz belem!
-
Archttila
veterán
válasz CoolBoy323 #56897 üzenetére
Dehogy veszek, csak poenbol linkeltem, hogy hirdetnek ilyet is! Sor mehet Nyiregyen... mikor/hol?
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Köszi! A DHL átirányított a Postához mondván, hogy ők csak Németországig szállítják a csomagokat, a többit a Magyar Posta intézi. Szóval megy a mutogatás/mellébeszélés.
Nem az én rendelésem én csak segítek a egy ismerősnek.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Most ott tartunk, hogy nekem kellene felvennem a kapcsolatot az eladóval Ezen jót nevettünk a kollégákkal... mégis mit tud Amcsiból segíteni az a szerencsétlen feladó?
-
Archttila
veterán
Mit tehetek abban az esetben, ha az elado a megbeszeltek ellenere nem utalta vissza a vetelarat?
Case closed... beszelgetesek kimentve!
(Korabban meg nem volt ilyen problemam)[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Ezt pedig vegkepp nem ertem:
"Your request was closed because we didn't hear from you. If you have a request open for 30 days and we don't hear from you, we'll close the request"
Mi az hogy nem hallotak rolam, hiszen folyamatosan leveleztem az eladoval...
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Koszonom a valaszt!
Mint azt irtam valtottunk par uzenetet es abban maradtunk, hogy az unnepekre valo tekintettel meg varunk egy kicsit hatha megerkezik a csomag.
Ertelmet (akkor) a beavatkozasnak nem lattam, zarni pedig vegkepp nem szerettem volna...
Megprobalom PayPal-on keresztul megoldani a dolgot.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Az eBay.com oldalon tudok csak az EU, illetve Európai részre hirdetni, vagy ez csak a co.uk oldalon lehetséges?
Köszönöm!
-
Archttila
veterán
De .com domainen a ships to alatt US-t ír és nem Hungary-t. Ha UK oldalon csinálom végig és nyomok egy preview-ot akkor ott szépen ships to Hungary-t kapok és azokat a régiókat, ahová engedélyeztem a szállítást.
Tudnál ebben segíteni? Esetleg ha küldenél egy .com screent a beállításokkal illetve a preview ablakkal azt megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest