- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
zeon.hu
nagyúr
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
darvinya
titán
-
V/
Topikgazda
Nem lehet módosítani, ő kérhetné, de semleges és negatív értékelés felülbírálását kérheti. Annyit tehetsz hogy kiegészíted. A Feedback felsorolási oldal alsó részén van egy Follow up to Feedback left megkeresed az értékelést és a jobb szélen Action oszlopban a Follow uplink és oda beírod 80 karakterben amit még akarsz.
A mobil appban nincs ilyen lehetőség -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nem véletlenül írtam a böngészős verziót, a mobil appban annyit látsz amit megjelenít. Korlátozott funkciói vannak. Gondolom csak van egy Firefox vagy Chrome, Opera feltelepítve.
Tehát böngésző, ott belépni az eBay-re, asztali oldal kérése, az Orders cím sorban See orders from: a The last 60 days látszik, lenyitni és választható a 2019, 2018, 2017.Firefox for Android ver 64.0.2 van nálam és működik. Amikor új verzió kerül elő célszerű telepítés után újra indítani az eszközt, kellene egy gyorsítótár és süti törlés.
-
V/
Topikgazda
-
törölt tag
-
V/
Topikgazda
A szállítási címnél megadtad? Mert a címkét az alapján gyártja a rendszer. Viszont ha nem azt használja vagy nem onnan másolja akkor ez van hogy szándékosan nem írja rá.
Account settings, Addresses, Primary shipping address, Change és Edit
Viszont fizetéskor nézd meg hogy ott a telefonszámot hogy írja, mert ott hiányzik a 0036 (a (+36-ot nem lehet ott beírni) -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Itt nézd meg ami követhető az náluk látható. De ha GSP-s a szálítás akkor nem itt kell nézni.
-
V/
Topikgazda
Az elmúlt időszakban több változás is volt, ezt a részt is bővítették, ezt meg kihagyták vagy szándékosan, vagy véletlenül.
De amikor keresünk és a Sort: Price + Shipping: lowest first akkor az elsők mindig a free shipping-es tételek és azután jönnek a alacsonyabb szállítási költségűek, így a hiánya nem igazán zavaró. Sőt ez a pontosabb keresés.
Minek dőljek be az ingyenes szállításnak, ha olcsóbban meg tudom venni szállítási díjjal?Az Advanced Search-nél ott van egyébként:

Van amikor azonos termék esetén van olcsóbb szállításos mint a free-s. (Az értékbe be van számolva az eladási ár és a szállítási költség)
-
V/
Topikgazda
Az adott eladó ugyan hova regisztrált és hova twette fel a terméket? Ha nem adta meg az UK oldalt akkor ott nem látod, ha a Watch listán van termék és rákattintasz akkor is kapsz hiba üzenetet hogy nincs hirdetés, de az eredeti oldalon belépve természetesen ott van.
Nincs itt hiba. Ez így működik.
A COM oldalon történt legutóbbi változtatások ott okoztak problémát. Célszerű is az eBay sütiket és a böngésző eBay tárolt adatait törölni (böngésző gyorsítótár is) -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nem kell keverni a dolgokat. 60 napig látszik a teljes rekord és az értékelési lehetőség. A probléma rendezés, request, case indítás a várható érkezési idő utolsó dátumától számított 30 napon belül. Abban még szerintem benne vagy.
Ez két különböző dolog.
A Resolution Centerben el tudod indítani, de akkor sincs baj ha már lejárt volna, mert akkor még bőven benne vagy a PayPal vásárlói védelmében erre a termékre. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Az első mondatrész az lenne az ötlet a jelszó nem kérés törlésre.
Kapsz egy linket a ebay.de-ről, belépsz oda és elmented a figyelési listára. Amikor legközelebb belépsz az UK-ra akkor ott lesz, átlinkelted.
A másik két alkalmazás honnan szedi a linket? Az eBay alkalmazásnem úgy működik? -
V/
Topikgazda
Ha bekapcsoltad gyors fizetést akkor ez van. Nekem hiába írja ki hogy el tárolja-e a későbbi gyorsabb fizetés érdekében, évek óta figyelmen kívül tudom hagyni. Az eBay-PayPal összerendelés törlése és a PayPal-n az eBay belépési megjegyzése törlése login with PayPal és a Turn off One Touch on all devices
Bármely eBay oldalon belépve mentheted a kedvencekhez amit akarsz. Ott is marad és bármelyiken belépve látod is. Persze a mentéshez valamelyikre be kell lépni.
-
V/
Topikgazda
Mindig ezt írják, hogy ellenőrizd, jó címet adtál-e meg.. (Kivéve az értelmesebbje, mert tudja, hogy ez nem igazán szokott igaz lenni).
Azt akarja ellenőrizni, hogy arra küldödtt-e valamit.
Ilyenkor udvariasan meg írom neki, hogy ne nézzen már hülyének két okból sem, egyrészt mástól ugyanúgy az eBaytől megy át a cím és megkapom küldeményeket, másrészt amikor fizetem mindig ellenőrzőm a címet és az eBaytől kapott értesítést.
Ha lenne eltérés a címben, arra még futja az értelmi képességeimből, hogy jelezzem neki mielőtt elküldené. Megemlítem neki azt is, hogy ez sértő dolognak tartom és felesleges időhúzásnak. -
V/
Topikgazda
-
Krogoth
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
trialboj
őstag
El sem tudod képzelni mennyire hasznos ez az oldal, nagy köszönet érte.
Mondjuk a te lelkeden szárad az is ha emiatt, visszaszokom ebayre, és eltapsolom a pénzeme olyan szarságokra amire már nincs szükségem, de mivel olcsó és jót írtak róla nekem is kell : ))))Cserébe itt egy oldal ami segít a keresésben, vagy legalább is másképpen keres ebayen, lehet sokan ismerik de hátha valakinek újdonság:
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nincs most. Próbáld meg a neved sorában a fehér háromszögre kattintva a Profile-t elérni abban a See all feedback, As buyer és ott vannak az Item azonosítók 90 napig vissza. Ha ott megtalálod akkor Buy another.De ez a mobil verzió tényleg rosszabb, csak nagyon ritkán használom.
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Nincs. A Yanwen csal, simán beírja a megérkezést kézbesítettnek, de az sem igaz. Nem is szállt le repülőgép pont 11:00 AM, Hungary időpontban.
A Magyar Posta nem könyveli ezeket, akkor majd Kínából átjön valaki és beírja a Nemzetközi posta kicserélő központban? Be sem engedik.
Jeleztem az eBaynek és az eladónak.
Most nálam így néz ki, miután reklamáltam azután került elő hogy csak szállítva, és a nyomkövetési számra kattintva sincs beírva a megérkezés.
-
Borzoló
senior tag
-
ANOka
őstag
-
havri1
félisten
Ó, félreértettem.
Akkor Nálad is bugos a lista. Én már több éve észrevettem, hogy pár rendelés random eltűnik a listából..
Ezért kezdtem el szépen magamnak feljegyezni minden megrendelt terméket egy "papírra", hogy ilyen esetekben tudjam követni.
PayPalon viszont ott van minden, de onnan kisilabizálni mi micsoda.....főleg, ha nincs meg az ár, amiért rendeltél, nehéz. -
havri1
félisten
-
dejvid8
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Ez követhető valahogy?
Nem, de mit akarsz ezen követni, egyértelmű a számla hogy megrendelte a szállítást és kifizette.YLCMY10439464 ez egy küldemény azonosító a Yanwen logisztikai cégnél, nem nyomkövetési szám, mivel bármely szárnyaspostakocsival küldhetik, nem értelmezhető a nyomkövetési számhoz tartozó bejegyzés a nyomkövető oldalakon.
Szóval ez a bejegyzés nem igaz: 16.09.2016 11:50 Import (Megérkezett a célországba) Hungary, mivel a Yanwen adatait itt Mo-on senki sem írja.De nem kellett volna sokat visszaolvasnod az elmúlt 3 héten többször írtuk ezt a témát.
Eggyel több hszm lett.
Kösz poli27
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
-
somnia
senior tag
-
somnia
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Ilyen egy item több termék a legalacsonyabb értékűt jeleníti meg. Beírtam a Coffe 2.46-ját (tól és ig ugyanannyi) és feladta a hirdetést, amiben annyiért van, de a képernyő az 1 $-s bejegyzés látszik elsőre, mert az a kisebb, a tételt neked kell megkeresni, de az összeg beállítás működik
-
zeon.hu
nagyúr
Például ez.
Kerékpárra kormány szalag keresve, maximum beállítva, de csak a lámpa marad az érték alatt, minden egyéb drágább, amit kerestem.Szerk.
Én a keresett terméket nézem, de az drágább, mint a beállított érték. Ami alacsonyabb, az másik terméke az eladónak, de ugyanazon a linken hirdeti.
Ezeket szeretném kiszűrni, ha lehetséges. -
V/
Topikgazda
A kereső egy adott termékre keres, az hogy az adott eBay kereskedőnél mást nézel azzal teljesen mást csinálsz.
A kereskedő listában Visit store alapból nincs összeghatáros beállítás, de az nem is keresés
Viszont ha a a kereskedőnél a Items for sale-t választod akkor megmarad a keresési oldal és állíthatsz határt
Én szó szerint a keresésből indultam ki a válaszomnál.
-
V/
Topikgazda
-
Ryder1
senior tag
-
Druss
tag
-
Hunter2
addikt
-
kovpeti
csendes tag
Nekem kétszer jött Ebay-en vásárolt pár dolláros cucc ilyen 11 jegyű számmal, és akkor fedte a valóságot amit a nyomkövető adott. Ettől még még lehet, hogy csak nekem volt éppen szerencsém, és egyébként fake számok általában az ilyen tn-ek...
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
pivi.l
tag
-
KamuMazsola
őstag
-
pivi.l
tag
-
V/
Topikgazda
-
somnia
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
somnia
senior tag
-
Silent77
veterán
-
cbmfan
senior tag
-
Tatombak
csendes tag
-
Tatombak
csendes tag
-
havri1
félisten
Ugyan most mobilról nem tudom megnézni, de így első ránézésre sima (kínai) postai azonosító. Rajta van a csomagon, általában a küldő országban működik a saját oldalukon a követés. Aztán kb ennyi.
Arra jó, hogyha esetleg több hasonló terméket rendelsz, akkor be tudod azonosítani, hogy ki a feladó.Nemzetközi nyomkövetésre ez, ebben a formában nem alkalmas.
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
havri1
félisten
Én nem preferálom az újraküldést. Egyrészt nincs garancia, hogy tényleg feladja, ha fel is adja, akkor megérkezik e, ha megérkezik, jó lesz e a termék.
Kifutsz az eBay idejéből, csak a paypalhoz fordulatsz már.
Pénz vissza, természetesen megígéred, hogyha megérkezik, újra kifizeted.
És innentől te döntésed, mit csinálsz. Vársz, rendelsz, tőle, vagy mástól. -
V/
Topikgazda
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
-
V/
Topikgazda
Nemrég hasonló kérdésre válaszoltunk többen is. De a szövegben ott a válasz a kérdésedre. Törölték a hirdetést. Ha nem érkezne meg a megadott időben, vedd fel a kapcsolatot az eladóval, egyébként meg lehet majd case-t indítani.
Még a oldalfordító, google fordító is értelmezhető szöveget ad:
"Mi-hoz eltávolít ez szövetszegély-ból telek és nem kell a tranzakció lezárásához. Ha már küldött fizetési, értékesítése a szokásos módon kell feldolgozni, és nincs semmi ok az aggodalomra körülbelül. Bármilyen szállítási kérdése, akkor ellenőrizze a nyomon követés, vagy lépjen kapcsolatba az eladóval. Ha befut minden baj mentén az utat eBay van itt, hogy segítsen. Kérjük, látogasson el a felbontás központot, hogy segítsen megoldani a felmerülő problémákat is." -
zeon.hu
nagyúr
-
V/
Topikgazda
Annyit adsz hozzá amennyit akarsz.
My Account, Addresses
A Primary shipping address hez újat adni, ha ott a listában mindkettő akkor egyszerűen lehet váltani köztük
Alul a Make this my default ship from address kockával tudod elsődlegessé tenni. A régít marad, te bármikor szerkesztheted, törölheted.
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Vagy működik, vagy nem. Benne van a pakliban. Ezeknél a hirdetéseknél engem zavar, hogy licites, ha tudja távolról függetleníteni, akkor miért nem fix áras, ennyi a munkadíj és kész.
Itt néha az 1-2$-os valaminek az árát visszakérjük, ha nem jön meg
De komolyra fordítva, vannak olyan pofátlanok akik pl: a Dell gépek publikus bios kódját pénzért adják, nem is kevésért.
Nem biztos, hogy fizetnék érte, egy kis netes kutatással -nem első sorban illegálisra gondoltam- megtalálhatjuk a megfelelő információt.
Ja a konkrét tapasztalat, hogy 1* átvágtak, azóta nem érdekel a téma.Megszakításokkal leszek fent, mert Win10-ezek, állandóan tölt, frissít. Hát tényleg több óra az upgrade.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
Silent77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Reklamáltam fényképpel és küldött egy jót és az iPhone maradt. Azóta sem tudok mit kezdeni vele 

V/