Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nus
tag
válasz dvdbackuper #49050 üzenetére
Nem hagyott értesítőt a posta, a többi 4 csomagról kaptam értesítőt és meg is kaptam rendben a csomagokat, ezért érthetetlen számomra, hogy pont ezt mért nem sikerült kézbesíteni.
The sky was pink...
-
mepet
addikt
válasz dvdbackuper #49050 üzenetére
Én a múltkor csekket befizetni mentem a postára. Láttam a polcon "gyanús" kis kínai csomagokat. Rákérdeztem, hát persze, hogy az enyémek voltak. Értesítő nuku... (szerk: legalább 4 napja ott pihentek a polcon)
Előző alkalommal pedig nem volt nálam az értesítő, így oda sem adták a csomagot, pedig akkor legalább küldtek értesítőt róla...
Amelyik dobozon nem elég nagy az R betű és belefér a postaládába, azt meg belepréselik a postaládába... Sokszor nem értem, hogy hogyan férhetett bele, de a postás kreatív, megoldja.De a csúcs az volt, mikor egy kb 300Ft-os cuccot magam adtam fel belföldre. Az értékéből adódóan sima levélként, nem ajánlva. Hát a postás néni aki átvette már utalt rá, hogy ez nem fog odaérni. Dudorodott a boríték rendesen, ha nem is volt nehéz, értékesnek tűnhetett. Természetesen nem is ért oda, hiszen már ő tutira hazavitte...
Jótanács: magyar posta -> mindig feltételezzétek a legrosszabbat, akkor nehezebben vernek át!
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Hibásan érkezett egy termékem, és persze már a reklamációs időn kívül vagyok.
Az eladó felajánlotta, hogy küld másikat, de nekem nem kell már.
Erre felajánlotta, hogy válasszak mást a termékei közül, de nem találtam semmit ami nekem jó lenne.
A refoundhoz kérte a paypal accomat, elküldtem neki az email címem, mert tudtommal az az acc-om is egyben.
Erre most visszaír, hogy küldjem el a paypal accom mert direktben kell visszaküldenie, mivel 2 hónapos már a vásárlás és az ebay nem engedi vagy mi....Az email címemen kívül van más paypal azonosítóm?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
MODERÁTOR
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Intruder2k5 #49056 üzenetére
Mikor van szükség a paypal reklamációra? A nem jött meg a termék típusú reklamációnak melyik számít?
-
mepet
addikt
válasz Hurkafej #49055 üzenetére
Azt mondták, hogy biztosan volt bedobva értesítő. Mondtam, hogy nem, és ha mégegyszer előfordul, akkor panaszt teszek...
Ez egy vidéki postahivatal.
Amikor Bp-n laktam, ott pedig az volt a szokás, hogy a postás mindig bedobta az értesítőt. Tehát lusta volt feljönni a második emeletre és becsöngetni. Értesítő, és kész. Utána meg ugye nem tudod átvenni a cuccodat, mivel nyilván nincs bejelentve a lakcímed az albérletbe... Na az volt még nem semmi szemétség.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Hogy célszerű intézni olyan termék vásárlását egy eladótól, amelyik nincs listázva? Ebay-t nem akarom megkerülni.
-
_seth_
veterán
"Dear,
Thank you for contacting PayPal regarding your payment attempt of £65.99 GBP.
Mr., I have reviewed your account and I can see that the merchant don't accept Maestro Cards. In alternative you can add a Visa, MasterCard, AMEX debit or credit card or you can Top Up your account and use your PayPal balance to make this payment.
We have worked with our partner TrustPay to develop a system which enables you to top up your PayPal account instantly from your bank account. Here’s how to top up your PayPal balance instantly:
Go to http://www.paypal-topup.hu/
Follow the steps.The money will be added to your PayPal account balance in a few minutes. You will receive an email when the transaction is completed.
NOTE:
You can only top up your own PayPal account from your own bank account.
Make sure the name on your PayPal account matches the name on the bank account. For example, if your name is James Patrick Smith, but your bank account is in the name of J P Smith, you would need to enter J P as your first name on PayPal. If you do not enter your name exactly as it appears on your bank statement, the transfer will fail.
The minimum top up amount is 800 HUF and the maximum top up amount is 500,000 HUF.
PayPal does not charge for adding funds to your PayPal account.If you experience difficulties with instant top up, please contact TrustPay directly. You can contact TrustPay by phone on + 421 2 321 68 450, Monday to Friday from 8.00 to 4.30 CET. Alternatively you can send an email to support@trustpay.eu or use http://trustpay.eu/paymentform .
I am glad to have resolved your query today.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
Yours sincerely,
Miguel
PayPal "Kínai eladó elfogadja a maestrot, angol is elfogadta még pár hete... szerintetek van értelme a paypal számlámra pénzt utalni vagy majd szépen beragad?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
GeoPhoto
tag
Azért előfordul, hogy nem dobnak be értesítőt, vagy elfelejtik ráírni, hogy hány darab. De ha jó fejek a postások bent, és van telefonszám a csomagon akkor fel is hívhatnak, velem meg is tették már egyszer.
A másik meg, hogy ha nem levélpostás hozza, akkor annak nincsen kulcsa a lépcsőházhoz, tehát visszajelzi a központnak, ott nyomtatnak egy cetlit és az másnap kihozza a leveles, így plusz 1 nap késéssel jön meg az értesítő. Viszont akkor már ott van a postán, tehát aznap be lehet menni érte.
Plusz a párolgási százalék is függ a kerülettől, kollégámnak rendszeresen tűntek el az értékesebb csomagjai, míg nekem alig, és az is inkább elkallódott, mint elveszett.
-
_seth_
veterán
válasz GeoPhoto #49063 üzenetére
Lehetséges visszakapni a paypal egyenlegről a pénzt? Tekintve, hogy a kártyámat jelenleg sem tudják teljes mértékben kezelni
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
flegga92
senior tag
Én úgy jártam, hogy a futár hozta ki, ő ügye nem tud bemenni a lépcsőházba, nuku értesítő... Tök véletlen megnéztem a TN-t és láttam hogy sikertelen kézbesítés bementem a postára, adom a ragszámot, mondja hogy itt van de kell neki személyi és lakcímkártya. Természetesen albérletbe voltam nem ott volt a lakcímem, közölte, hogy csak az értesítővel tudom akkor átvenni. De szerencsére meggyőztem azzal, hogy honnan a fenéből tudnék ragszámot, ha nem az enyém lenne, az értesítőt könnyebb kilopni a postaládából mint ezt megszerezni. A kis hőpapíros értesítőt 9 nap múlva hozták ki amin az állt hogy a 10. napon megy vissza... Nyilván ezt sima levélként nem lehetne eljátszani. Ezek után mindent a melóhelyre rendelek, nagyon rendes a postás ott, mindig bejön, ha nem vagyok ott leteszi az asztalomra és megbeszéltem vele, hogy pénzen kívül bárki átvehet bármit, így nem kell rohangálom a postára.
-
madle
őstag
Ebben a pillanatban rendeltem eBay-ről egy WD 1TB-os külső vinyót. Kíváncsi leszek teljesítik e még a decemberi hónapban, mivel nemrég be volt harangozva hogy a karácsony közeledtével mindenki őrült módon rendelget és el vannak havazva a kis sárgák
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Észrevettem egy érdekes dolgot. A megvett termékek mellett oda van írva a teljes ár (free shiping), viszont a bankomnál többet vontak le!
Ebayen: 7,037.92 HUF Banknál: -7 219,00 HUF
ebay: 2,142.08 HUF Banknál -2 230,00 HUF
sorolhatnám.
Azt tudom, hogy az átváltáskor számomra veszteségesen váltanak át, s elvileg amit fent látok, pont annyit kéne, hogy levonjon paypalról. Vagy nem? Hogy is van ez? Köszönöm! -
nagyúr
válasz Tav-Csoves #49073 üzenetére
az csak becslés (középárfolyam körül), a paypal váltás esetén többet, a banki váltással csak kicsivel többet von le
sajnos a kutyának nem kell a mi forintunk (jobban teljesítünk), ezért váltják ilyen sz@rul
banki váltásnál $1= 252HUF
paypal váltásnál $1= 256HUF
ebay becslés $1= 248HUF"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Gépötty
senior tag
válasz Siriusb #49080 üzenetére
Szerintem ha ezt írod, kaptál volna választ, de nekem az jött le, hogy egy nemlistázott eladótól (wtf?) akarsz vásárolni. És ez súlyosbítva azzal, hogy nem kerülöd meg az eBayt.
Azt hiszem érthető, hogy nem értettemAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
MPowerPH
félisten
válasz Intruder2k5 #48929 üzenetére
Erre visszaterve, ma lejart a hatarido, nyitottam egy case-t, meg ejfel utan kicsivel. 1 orara ra mar jott is az uzi, hogy visszakaptam a penzemet.
Don't Tread On Me
-
Balli
őstag
Sikeresen megyertem egy licitet, nagyon kedvezo aron. Postazasi celnak csak UK volt megadva, de megis tudtam licitalni.. ez normalis? Lenyeg, hogy az elado nem akar postazni meg UK-ban levo cimre sem (baratomnak) mert hogy en Magyarszagon elek. Ezt igy lehet, mit lehet tenni?
Athens 2004
-
-
lakkusjj
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam ma refundot egy rendelésemre, ami nem jött meg. A paypal azt írja, hogy rögtön továbbította a bankszámlámra. Azért nem érkezett még meg a számlámra, mert hétvége van?
-
Balli
őstag
válasz Dluinet #49089 üzenetére
Az eladó törölte a megrendelést, úgyhogy sajna ennyi. Mondjuk azért nem kevés pénz volt, úgyhogy semmiképpen nem fizettem volna ki anélkül, hogy nem egyezik bele.
Egyébként van valami szabály arra, hogy az eladó milyen feltételekkel törölhet egy megnyert licitet, ami végig ment? Illetve van lehetőség ilyenkor a vevőnek reklamálni (nem rre az esetre vonatkozóan) ?Athens 2004
-
Balli
őstag
Igen én is így gondolnám, ahogyan lent írjátok. Na majd utánna járok... Egyébként ha annyi a kitétel, hogy UK-be postáz, és én azt teljesítem akkor teljesítenie kellene szerintem. Az most mindegy, hogy magyar vagyok-e vagy sem..
Athens 2004
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest