Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Hy!
Valaki nem tudja ha a Cancel transaction case is closed. (vettem valamit de visszamondtam) ilyenkor van egyéb teendő? Írtam neki feedback-et stb.. Kell még valamit csinálni?
Angol használt cuccokkal pedig csak óvatosan, Nyíregyházán van egy bolt ami ilyen cuccossal foglakozik kereken 5000Ft-ért vette Ezt meg még egy ezres volt a javítása..
-
sirdond
őstag
válasz MPowerPH #29949 üzenetére
azért mert hajlamosak máshogy értékelni egy-egy készüléket,mint a normális emberek. ha valami totál lerobbant külsőre,arra is simán rámondják,hogy jó állapotú.meg sem takarítják az eladni szánt készüléket, gyakorlatilag totál koszosan, meg porosan küldik el. (és ez csak a külseje azt legalább megtakarította néha, de van olyan, aki a belsejére soha rá sem nézett). olyan is gyakran megesik, hogy egy-egy belső hibát nem említenek meg és így is használtként árulják a terméket.a normális fotók ritkák.
magánszemélytől csak élőben, ahol meg tudod nézni és tényleg vissza tudsz lépni az üzlettől, ha találsz valami rejtett hibát.
-
Balázs1986
addikt
válasz Balázs1986 #29944 üzenetére
Vicces ez az auto bid. Emberünk úgy tűnik, kitöltötte az űrlapot a licitem törlésére, ahogyan azt megbeszéltük. El is tűnt az akkori legnagyobb licitem, viszont a következőre megint rányomott a nevemben az automata. Most már 45$-nál állunk az előző 41 helyett. Csak remélni merem, hogy elérjük az 51-et (50 a max-om) a maradék 10 órában. Többet se csinálok auto-t, akármennyire is jól jönne
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz SUPREME7 #29948 üzenetére
Tényleg automatikusan nyílt. Nem tudtam, hogy így működik még sosem volt ilyen.
A cucc már eltűnt a Payment history-ból, mert már egyszer törötltem. Viszont van még egy ügy aminél szintén törölni kellene. Viszont ott meg kér valami Item numbert ami nem tudom, hogy micsoda.
Van egy ilyen "Look for item number here", viszont az a lista teljesen üres.[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Balázs1986 #29956 üzenetére
Érdekes tapasztalat, kösz hogy megosztottad. Talán az első licitedet kellett volna töröltetni... vagy mindet?
-
llaszlo
veterán
válasz llaszlo #29957 üzenetére
Ez az eladó jól megkavart valamit.
Annak a cuccnak a törlését küldte el amit már kifizettem és el is postázott. Most az mellett van a törölt státusz. Amit pedig nem fizettem ki az továbbra is fizetésre vár. Ezt kellett volna törölni.
Vagy én hibáztam volna? Én csak a megnyitott ügyeket zártam le. -
llaszlo
veterán
válasz SUPREME7 #29960 üzenetére
Case history:
Previous messages
eBay Mar-19-13 at 04:11:15 PDT
This case is closed. The buyer has accepted the seller's request to cancel this transaction.
eBay Mar-19-13 at 02:52:09 PDT
This case has been opened by the seller with the following reason: Buyer purchased item by mistake or changed mind.
Additional information provided by the seller:Én csak elfogadtam amit küldött.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
Ámerikába kell egy cipősdoboz méretű cuccot küldenem, max 1 kg, vajon a posta által kinált Nemzetközi Ems-nél van gazdaságosabb megoldás (kb 7200 pénz) a nagyérdemű szerint?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
randras
veterán
válasz Balázs1986 #29967 üzenetére
Mi ez?
szerk.: Jaa, ilyen tengeri herkenytű nekem nem köll.
[ Szerkesztve ]
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Már kb 1,5éve magam vásárolok, intézem az ügyeim ebay-en, eddig nem volt olyan gond, amit ne tudtam volna megoldani. Most viszont olyan gondom, dilemmám van, hogy rendeltem egy PE4L 2.1b elektronikát (ráadásul másnak) ami meg is jött kevesebb, mint egy hét alatt. A baj az, hogy nem működik. Mivel az ára 21ezer Ft így azt szeretném kérdezni, hogy írjak az eladónak, hogy rossz vagy várjak tovább és mondjam, hogy nem ért ide és küldjön másikat, vagy utalja vissza a pénzt? Nem tudom, hogy mit tegyek.
Segítségeteket köszönöm!
Üdv. Ádám
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
fkenny
senior tag
válasz SUPREME7 #29972 üzenetére
Ha az enyém volna nem aggódnék ennyire, de hogy másé még jobban. Holnap előveszem műszerész tudásom és megnézem minden rendben van e a forarsztások vagy kábelek tekintetében. Remélem magam is tudom orvosolni a problémát.
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
Ibituba
aktív tag
Mennyi esély van rá hogy egy Izraelben feladott csomagot kibontanak? Fobus gl3 tokot kellene rendelnem onnan mert máshol nem tudom beszerezni. Ha kinyitják attól tartok még magyarázkodnom is kellene hogy minek nekem ilyen... átváltva kb 6000ft-ról van szó.
-
MODERÁTOR
sima ajánlott levélként elég feladni valamit ahhoz, hogy legyen tracking számom?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
hun620
aktív tag
Lassan visszaállhatna már a Forint árfolyam. Akartam venni objektívet, most hirtelen 85k lett a 75-77-ből
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
DJGABI
addikt
Ez gyors volt, meg is jött a refund. Kösz mindenkinek aki válaszolt.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
hun620
aktív tag
válasz mukibuci #29984 üzenetére
Én is, bár csak 10€ készpénzem volt. A válságon jobban kerestem, bár az hatalmas véletlen volt. 1 héttel előtte váltottam ismerős 250$-ját középárfolyamon Forintra.
De most nekem jó HUF-PLN árfolyam kéne
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
bul07
nagyúr
válasz Ibituba #29978 üzenetére
Gondolom rákereset hogy mi az a Fobus gl3 és ebből gondolta hogy egy fegyverhez rendelsz tokot , és amúgy se azt írta hogy biztos illegális
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Arian
csendes tag
Sziasztok, van egy kis problémám, hátha tud valaki segíteni.
Eladtam egy ruhát az angol ebayen, ami egy márkás darabra hasonlító, de nem eredeti ruha. Nem is állítottam mást, a címben is szerepelt, hogy "Herve Leger style", vagyis ilyen stílusú a ruha, az aukció leírásában pedig megadtam, hogy nincs márkája (unbranded). És persze no returns accepted.
Kb, egy hete kapta meg, ma megkérdeztem, hogy mi újság, megkapta-e. Visszaírt, hogy igen, de ez nem eredeti ruha, ő kifizetett egy csomó pénzt, amit vissza akar kapni. Írtam, hogy szerepelt a leírásban, hogy unbranded, és amúgy nagyon jó minőségű a ruha. Rá pár percre nyitott egy case-t, azzal, hogy nem felel meg a leírásnak.
Nem tudom, hogy mit tegyek. Vigyem végig az igazamat, hogy én nem állítottam valótlant (kinek a javára dönt ilyenkor az ebay?), vagy inkább a ruha ellenében küldjem vissza a pénzt?
Nem szeretnék úgy járni, hogy visszítélik neki a pénzt, aztán nem küldi vissza a ruhát, ha meg visszaküldi, annak a postaköltségét sem szeretném fizetni.
Nem tudom, mi a teendő ilyen esetben, eddig nem volt sosem gondom az ebayen.Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni, vagy esetleg tudja, hol találhatnék valami megoldást a témában.
-
Arian
csendes tag
Ne értsetek félre, nem rosszindulatból, csak direkt ezért emeltem ki a leírásban, mert ezt akartam elkerülni.
-
hidroponi
aktív tag
csatlakoznek en is a pesszimistakhoz. en azert nem arulok semmit az ebayen, mert az az allaspontjuk hogy a vevoknek mindig igazuk van. hiaba bizonyitottam, hogy teljesitettem (e-cuccot adtam el),
elvettek a penzem. 1 hetre ra kiderult csalo volt a vevo, aki tucatnyi embert becsapott, de ezutan sem erdekelte oket. -
Doze
aktív tag
Üdv!
Szerintetek megérni ebayen motoralkatrészt árulni? Van egy bontott Aprilia 125Ccm3 motorom, csak nem tudom mennyire érdekelné a "közönséget"... találtam egyébként ilyen motorhoz alkatrészt német ebayen, de arany árban mérik. Azt hiszem bőven az áruk alá tudnék menni..
-
llaszlo
veterán
válasz SUPREME7 #29963 üzenetére
Megírtam neki, hogy a fizetettre küldte el a törlést és nem a nem kifizetettre.
Válasz:
"Don’t worry. The 2 paid ones aren’t paid unpaid case. I’ve cancelled the unpaid one, and there will be no harm on you. Let’s keep in touch. I’m here at your service."De egy ügyem még mindig nyitva van és nem tudom lezárni. Az baj, hogyha úgy marad? Viszont azt is látom, hogy a nem fizetett le van záva.
Ez a két szöveg szerepel alatta:
Your action is required on cancel transaction case. Take action
This unpaid item case is now closed.Máskor is volt már ilyen törölt tételem, de akkor csak simán töröltem és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
válasz radi8tor #29996 üzenetére
Köszi lehet felteszek egy pár alkatrészt... kisebb alkatrésszel próbálkozok..
Posta oldalát böngészve ezt a Díjszabást találtam.. Gondolom a levélpostai küldemény a legolcsóbb vagy nem? A nyomon követés vajon mennyi lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest