Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#127669) EGCGeRy


EGCGeRy
újonc

Sziasztok!

Van egy megfoghatatlan hibám, hátha van ötletetek. Bocsi, hosszú lesz.

A gépem random megfagy és csak powergomb hosszas nyomásával tudom leállítani.Érdekesség, hogy pl.: a játék teljesen lefagy (nincs konkrét játék, többnél előjött), de Teamspeak-en tudok beszélni, de beragad a gomb mintha mindig nyomnám, hiába engedem fel (push to talk van), viszont pl a böngésző ezután is megy, tudok chatelni és megy a youtube videó.
Start menü nem reagál, de pl ctrl shift esc előjön a feladatkezelő ablak, de egyből lefagy, tehát mondjuk kinyomni egy taskot nem tudok.

A headsetem USB-s, ha pl kihúzom akkor, amikor kifagy a gép és visszadugom akkor nem érzékeli ameddig újra nem indítom a gépet.
Eddig egyszer volt olyan, hogy pont felálltam a géptől és mikor visszajöttem a fenti állapot állt be, és magától helyreállt, majd rá pár percre megint előjött, akkor már a powergombos dologhoz folyamodtam. Napi 1-2x megtörténik ez.

Előzmények, amióta előjött a dolog: A gépemet új házba tettem és kapott egy vízhűtést a proci, BIOS a legfrisseb. Azóta a ramokat kivettem, visszatettem. Lett új procim, új tápom, újratettem a windows. Futtattam CPU és VGA stressz tesztet is, de akkor nem volt semmi, hiba. Memória checket is csináltam és semmi. Nem melegszik semmi. Sentinellel néztem az SSDket és HDDket is az is oké.

Rettenetesen tanácstalan vagyok, főleg, hogy nem tudom reprodukálni a hibát 🙂 Ha van tippetek megköszönném. :(

MSI b350 gaming plus
Ryzen 2700x + Nzxt x62
2x8GB Kingston hyperx 2400mhz
Zotac mini 1070
SSD, HDD és M2 SSD
Seasonic Focus GX 750

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.