Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78393) l.skywalker válasza SaGa59 (#78382) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Nem elavult, hanem rossz a fogalmazása - legalábbis járatlan embereknek nem egyből érthető. A táblázat, amit láttál, az azt mutatja, hogy ha már aktív Game Pass Ultimate előfizető vagy, akkor is tudsz Xbox Live Gold, Game Pass ill. PC Game Pass előfizetői kuponokat beváltani a fiókodra, de azokat automatikusan GPU-ra fogja konvertálni azokkal az arányokkal amiket ott láttál (1:3).

Azonban, ha te meglévő Xbox Live Gold, Game Pass vagy PC Game Pass előfizető vagy (akár több is egyszerre) és arra aktiválsz bármilyen időtartamú Game Pass Ultimate előfizetést, akkor 1:1 arányban konvertálja át őket GPU-ra.

Példa: amikor bevezették a Game Pass Ultimate szolgáltatást, nekem volt 18 hónapra Gold-om és 12 hónapra Game Pass-om és kaptam 3 évnyi GPU-t.

Az összefoglalóba berakhatom, hogy mit csináljon az ember ha van meglévő GPU-ja, de csak itt a fórumban mindenkinek aki előre kérdezett azt tanácsoltuk, hogy előbb a Gold majd a GPU aktiválást érdemes megcsinálni - szóval, aki nem olvas/kérdez, annak mindegy, hogy az összefoglalóban lesz rejtve vagy válaszként fog hiányozni.

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.