Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77451) yuing válasza Steve1207 (#77447) üzenetére


yuing
őstag

Persze, újraindítás megvolt. Nekem az alapjáték csak 18 giga, mellette a kampány rész szintén 18. Ennyit tölt le bármit csinálok, pedig a játék GP profilja 70 GB-osnak tünteti fel. Rendelkezése álló tárhely van bőven, értetlenül állok a dolog előtt.

[ Szerkesztve ]

(#77452) kiss006


kiss006
csendes tag

Sziasztok, annyi kérdésem lenne hogy a series s/x használható e úgy hogy veszek egy hdmi vga átalakítót és úgy dugom be monitorba? Alapvetően tvn használnám de ha esetleg valamit böngészőből kéne intéznem akkor kényelmesebb billentyűzet egérrel monitoron, és sajnos a mostanimban nincs hdmi port..:/ azért meg külön fölöslegesen nem akarok egy gépet tartani mert néha kell írnom egy emailt vagy ilyesmi :DD

(#77453) Lasersailing


Lasersailing
senior tag

Sziasztok

Ha letöltök a saját felhasználó nevemre egy 18as játékot, akkor a gyerekek ezt látják a saját accountukon?
Jelszót hol lehet beállítani felhasználó váltáshoz ?

(#77454) darkstreet89 válasza yuing (#77451) üzenetére


darkstreet89
tag

48G nálam a játék jelenleg. Az angol nyelvi csomagot telepítetted?

(#77455) AssAssynn válasza Steve1207 (#77447) üzenetére


AssAssynn
őstag

Pont erről szól ez a hír, hogy lehet tudni hamarabb. Viszont egyesével rá kell keresgélni, hogy mi meddig lesz bent. Ezen problémáztam.

"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

(#77456) AssAssynn válasza Wesder (#77450) üzenetére


AssAssynn
őstag

Jó, de függetlenül, hogy a konzol írja, vagy a pc app, attól még ugyanaz a baj, hogy neked konkrétan arra kell rákeresned, amire kíváncsi vagy. Szóval én bízom benne, hogy lesznek "őrültek", akarom mondani hősök. :B

"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

(#77457) Steve1207 válasza AssAssynn (#77455) üzenetére


Steve1207
veterán

Bocsi, benéztem, a magyar "kedvezmény" eléggé félrevezetett és nem is lestem tovább :R Ez így viszont klassz dolog lesz.

.

(#77458) yuing válasza darkstreet89 (#77454) üzenetére


yuing
őstag

Persze. :) Na mindegy, elengedtem, majd később megpróbálom újra letölteni, most van mivel játszani.

(#77459) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Január 25. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok*:

This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#77460) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Xbox Game Pass

mai napon bekerült:

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#77461) Gtaati


Gtaati
őstag

Helló Mindenki!

Ha egy lemezes játékot veszek, akkor minden indításhoz kelleni fog a lemez vagy meg lehet oldani úgy is mint a digitális játékoknál? Köszönöm! :R

(#77462) SaGa59 válasza .LnB (#77395) üzenetére


SaGa59
őstag

A Mass Effect trilógiában az a nagyon nagy, hogy a három rész tényleg összefügg és hatással vagy rá már az elejétől fogva, mi lesz később. Az első részben legalább két olyan döntést kell hoznod, amelyek a második és a harmadik részre is hatással lesznek, de vannak olyan mellékágak is, amik csak akkor tűnnek fel, ha minden részletre odafigyelsz. Van pl egy kis csapat az első részben akiket vagy megmentesz vagy nem. Igazából ott semmi jelentősége. De ha megmented őket, a harmadik rész legvégén, a végső rohamnál egyszercsak felbukkan három.négy NPC, akik átsegítenek egy nehezebb részen. És még számtalan hasonló apró kis jelenet. Ezek persze csak a többedig végigjátszásra tűnnek fel az embernek, hogy legutóbb ez nem így volt. Plusz, attól függően, hogy "jó" vagy "rossz" karaktert építesz fel magadnak, számos ponton más lesz a végkifejlet. Ebben a trilógiában minimum 3, de inkább 5-6 végigjátszás is benne van, ha el tudsz szaladni a saját sémáidtól. Plusz, ne feledjük, ebben a verzióban benne van az összes DLC is, amelyek nélkül az alapjátékok nagyon jók, ám számtalan nyitott kérdést hagynak maguk után. Pl azt, hogy honnan is jött a legfőbb ellenség és mi a pontos célja. Nem az, amire elsőként az ember tippel. A Levitán DLC nélkül ez egyszerűen homályban maradna. Szóval minden egyes kis mellékszálat is végig kell követni, hogy összeálljon a kép.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#77463) [Ixub] válasza Gtaati (#77461) üzenetére


[Ixub]
tag

Ha nem kéne, hány db játékot adnának el? Azért ez gondoljuk át.

(#77464) l.skywalker válasza Gtaati (#77461) üzenetére


l.skywalker
Topikgazda

Kelleni fog igen, mert hiába, hogy a tartalom nagyrészét már az online store-ból telepíti/frissíti, de a hozzáférési jogot a lemez biztosítja neked - ha az nincs benne, akkor a rendszer úgy érzékeli, hogy nincs meg neked a játék.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#77465) .LnB válasza SaGa59 (#77462) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Volt egy rész, ahol valami kólónia lakókat meg lehetett volna menteni, gáz gránáttal. De én sehol sem találtam olyan gránátot, szóval mindet megöltem. Nem akartam, de nem tudtam, hogy hogyan mentsem meg őket. :S

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#77466) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Rosebud projektnévhez kötve felkerült az MS Store PC-s részébe a Super Mega Baseball 3 c. játék, ami azoknak a játékoknak a "gyűjtőneve" amelyek az EA Play keretében hamarosan elérhetőek lesznek PC-n, és így PC-s Game Pass-ban is és várhatóan akkor konzolon is.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#77467) Gtaati


Gtaati
őstag

Köszönöm Mindenkinek a válaszát, akkor jól gondoltam... Maradok a digitális kódoknál, köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#77468) SaGa59 válasza .LnB (#77465) üzenetére


SaGa59
őstag

A gránát ott van valahol a közelben, csak fel kell túrni mindent. Több hasonlóval fogsz találkozni. De amire utaltam, az nem pont ők, viszont lesznek még ilyen pontok. Pl az egyik bolygós melléküldetésnél (amiket sokan meg se néznek, mert minek) vagy kivégzel egy bűnözőt a végén vagy nem. Mindkét verzió esetében lesz valami hatása később. És nem az első részben.
A "nagy" döntéseket pedig érdemes alaposan meggondolni, leginkább azokat, ahol az a kérdés, melyik társad marad életben. Pl nagyon nem mindegy a harmadik részben, hogy hogyan oldod meg azt, amikor Wrex szembefordul veled. meg is ölheted, ki is békítheted, amitől valaki más lesz zabos egy kicsit. Vagy amikor a harmadik részben, csak azért, mert nem jó sorrendben próbáltam kimenekíteni néhány NPC-t, odaveszett az egyik legkedvesebb társam, annak négyszer ugrottam neki, annyira rosszul esett. Csak azért, hogy kicsit később döntenem kelljen, hogy ő marad életben a népével együtt, vagy egy másik a saját "fajával". Ők ketten ősellenségek, de ha végigcsinálod a "szerveres" küldetést, kiderül, hogy igazából mindketten áldozatok. Az, hogy a "szerveres" küldetést egyáltalán felveheted-e vagy sem, szintén egy korábbi "választásodon" múlik. Ráadásul, ha tényleg jól hozod meg a döntéseket, mindkét "faj" megmenekül és melléd áll. Az, hogy sok apró mellékfeladat unalmas önismétlésnek tűnhet, ne tartson vissza, mindegyiknek lesz valami jelentősége később. Persze a végcél azok nélkül is elérhető, de más módon és más lesz a végén az egész történet hangulata. Mindent végig kell nézni, mindent lescannelni, kinyomozni, lekövetni, mindenkivel beszélni, akivel csak lehetséges, különben hiányos lesz a sztori.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#77469) krokk válasza persil (#77441) üzenetére


krokk
senior tag

ó bakker... pedig már pont elfelejtettem :D
viszont tényleg hasonlóan szar mindkettő... az Anacrusis kb 15percig fenn volt míg a falconner 10perc volt talán... a 15 perc meg csak azért mert nem akartam a csapatot szivatni azzal, hogy kilépek...

the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it

(#77470) echterion válasza Alexios (#77383) üzenetére


echterion
nagyúr

Hát akkor lehet, nekem nem fekszik a dolog. Annyira azért nem jó a játék, hogy megérje nekem ennyit még belerakni. Lépek inkább a következőre, "öreg" vagyok már én a farmoláshoz. :))

**********

(#77471) mike1334 válasza SaGa59 (#77468) üzenetére


mike1334
veterán

Köszi a spoilert....

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#77472) Döglött Róka válasza mike1334 (#77471) üzenetére


Döglött Róka
veterán

10+ éves játéknál spoilerről beszélni kissé túlzás :)

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#77473) [Ixub]


[Ixub]
tag

Ezeket a telibe kielemezni a játékokat, tényleg érdemes lenne spoiler mögé rakni. Múlt héten az It takes two lett hasonlóan kielemezve. Abba én futottam bele. Úgy, hogy most kezdtük nemrég.

(#77474) .LnB válasza Döglött Róka (#77472) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Attól még az. :) Hiába nekem íródott az a komment, nem olvastam végig, pont a spoilerek miatt. :D Majd visszaolvasom ha végeztem a játékkal.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#77475) [Ixub] válasza Döglött Róka (#77472) üzenetére


[Ixub]
tag

Azért a játékok más, mint a filmek. Sokaknak nem volt lehetősége vele játszani stb. Az bőven elég, hogy nekem tetszett, mert tök sok válaszút van, ami kihat a játékra pl. De kielemezni fullba, hogy mi miért már sztm annyira nem ok. Főleg a konzol topicjában, nem a játéknál.

[ Szerkesztve ]

(#77476) Norb79 válasza [Ixub] (#77475) üzenetére


Norb79
őstag

Így van, vigyázni kell a régi dolgokkal is! Ószövetség is hiába 5000 éves, meg az Újszövetség 2000 éves, sokan nem olvasták még, aztán úton-útfélen spoilereznek belőle, pl húsvétkor, karácsonykor... ;]
Nemjóezígy! :DDD

(#77477) AssAssynn válasza Norb79 (#77476) üzenetére


AssAssynn
őstag

Ebben a kivételes esetben nem származik senkire kára belőle. ;)

"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

(#77478) .LnB válasza Norb79 (#77476) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

:DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#77479) vg válasza .LnB (#77465) üzenetére


vg
addikt

Az egy gránát módosító, mint a gránát módosításban tudsz kiválasztani a karakter képernyőn. Egészen addig úgy toltad, hogy se fegyvert, se semmit nem fejlesztettél benne? ;]

(#77480) .LnB válasza vg (#77479) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem, de nekem nem volt ott. Néztem az inventoryban. A gránátoknál nem volt semmi. Gondolom meg vagy fel kellett volna venni valahol.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#77481) vg válasza .LnB (#77480) üzenetére


vg
addikt

Nem jól gondolod. Mondom, módosítani kell, 1 gránát van, azt lehet módosítani.

[ Szerkesztve ]

(#77482) .LnB válasza vg (#77481) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen, X-szel, mint amikor a radioaktív töltényt is kiválasztom.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#77483) vg válasza .LnB (#77482) üzenetére


vg
addikt

Igen, torian gas a neve, vagy mi.

(#77484) mike1334 válasza Döglött Róka (#77472) üzenetére


mike1334
veterán

A spoiler az spoiler. Ráadasul teljesen felesleges volt kiemelni. Pláne, hogy egy olyan hszhez fűződően írta, amiből kiderül, hogy a címzett most játszik vele...

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#77485) homerhamm válasza mike1334 (#77484) üzenetére


homerhamm
addikt

Akkor én is spoilerezek egyet. :P

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#77486) .LnB válasza homerhamm (#77485) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Dehogy ennél ratyibb képet nem találtál?! ;]
Akkor már "stylusosan": [link]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#77487) l.skywalker


l.skywalker
Topikgazda

Chernobylite on Twitter:

"Console Stalkers! ☢️ The free content update #MonsterHunt and a mega patch are now available on @Xbox and @PlayStation. The Autumn Dread paid weapon skin pack is now on #Xbox too, soon to arrive on #PlayStation. Check it out 🎮"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#77488) oriic válasza l.skywalker (#77487) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nextgen patch jöjjön már inkább. :(

Live-Die-Respawn

(#77489) Bad Pritt válasza oriic (#77488) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Jó játék amúgy?

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#77490) Steve1207 válasza oriic (#77488) üzenetére


Steve1207
veterán

Kommentben tőlük: We will have more information about the next-gen version for you soon.

.

(#77491) [Ixub] válasza Norb79 (#77476) üzenetére


[Ixub]
tag

Nem érted, de nem baj. Itt egy olyan játékról beszélünk, aminek a felújított verzióját most adták ki. Sokak most férnek hozzá először. Ez nem olyan, hogy egy ronggyá játszott filmet nem néztél meg vagy 'édes istenem' egy régi könyvet nem olvastál el. Bár lehet a Kindle topicban meglepődnék, ha könyveket beszélnének ki. Ja és igen, nekem pont az elmúlt kb 10 év esett ki játszásból és mostanában tudtam újrakezdeni, tudom egyedi, de más is lehet így ha épp gyereket nevel.

[ Szerkesztve ]

(#77492) oriic válasza Bad Pritt (#77489) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nagyon nem merültem el benne, mert a 25-30FPS nálam itt zavaró volt már egy idő után.

Live-Die-Respawn

(#77493) Norb79 válasza [Ixub] (#77491) üzenetére


Norb79
őstag

Csak viccöltem, bocsi :)

(#77494) dunc válasza oriic (#77492) üzenetére


dunc
nagyúr

Ne is mond ezért le se sz@rtam, lassú vacak!
Már Cyberpunkra mi az a majd 60 GB patch?

[ Szerkesztve ]

(#77495) SaGa59 válasza .LnB (#77474) üzenetére


SaGa59
őstag

Bocs, nem akartam spoilerezni. És szerintem ez még nagyon nem az, mert azt nem tudod meg belőle, pontosan mi lesz az a helyzet, ami említve van, mikor történik, mi a "jó" végkimenet és ehhez mit kell tenned. Meglátod, ha odaérsz, hogy még így is váratlanul fog érni a dolog. Némelyik akkor is meglep majd, ha már harmadszor tolod végig. Tapasztaltam. Felkészültem, hogy ne olyan bambán menjek bele egyik-másik döntési helyzetbe, mint korábban, erre egész váratlanul, más körülmények között tolta a képembe, csak azért, mert egy lényegtelennek tűnő ponton valakinek nem azt válaszoltam, amit korábban. Egyébként a Mass Effect emiatt valódi RPG, nem a karakterfejlesztés miatt (amit egyébként alaposan el lehet benne tolni). A tetteid hatással vannak a későbbi eseményekre.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#77496) Ferfiu válasza SaGa59 (#77495) üzenetére


Ferfiu
tag

A Wrexről szóló rész picit az lett, de a többi példa elég sejtelmesre sikerült.
Nekem tetszett, megjött a kedvem, hogy leporoljam a felújított változatot. :)

(#77497) SaGa59 válasza Ferfiu (#77496) üzenetére


SaGa59
őstag

Szerintem a Wrexről szóló rész sem lett az, mert a lehetségesek közül csak a két véglet van megemlítve, van olyan is, ami nagyon meglepő annak is, aki már sokadszor fut bele abba a részbe. De nem folytatom a játék elemzését, elég annyi, hogy nálam ez a csúcsa a harcos RPG-knek. Több is van, ami történetben vagy összetettségben veri, de a következmények, elágazási lehetőségek tekintetében semmi sincs még csak a közelében sem. és aki nem mélyed el benne alaposan, ezt sosem fogja megtapasztalni.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#77498) vg válasza SaGa59 (#77497) üzenetére


vg
addikt

Liara az új rész előzetesében, Wrex meg az új rész twitteres poszterjén van. Nagy spojer mindkettő. :U Mivel EA úgyis ez is el lesz barmolva, Casey Hudson az Andromeda előtt lelépett, majd annak bukása után visszahívták majd lelépett újra pár éve, egészen biztos, hogy nem véletlenül.

(#77499) Wesder


Wesder
félisten

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#77500) frankdelgado válasza oriic (#77492) üzenetére


frankdelgado
őstag

Te most viccelsz, teljesen gördülékeny az egész játék. Le se xarom közben, h mennyi az fps. Vannak hibái, de a hangulat elviszi a hátán. Ha már lassú, akkor azt inkább a játékmenetre mondanám. Ugyanakkor tud ijesztő is lenni. Szóval rendben van az a játék.....

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.