Ennyiért ez a kamera.....
Amúgy az egész készülék túlárazott
BS megvolt 200 mega propaganda pipa.Most a vevőkön múlik a butaság lesz e a jövő iránya
Amikor a vérbohóc kacsának hiszi magát megfizethetetlen
Ennyiért ez a kamera.....
Amúgy az egész készülék túlárazott
BS megvolt 200 mega propaganda pipa.Most a vevőkön múlik a butaság lesz e a jövő iránya
Amikor a vérbohóc kacsának hiszi magát megfizethetetlen
A 11T-met nem erre fogom lecserélni
"Együtt vagyunk senkik"
és mindezt 340e-ért, na ne röhögtessetek már... (előlapi kamera, videó minőség, vezetékmentes töltés...)
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
A teljesitmény-tesztből kimaradt a tesztelt telefon (Hardver,UI táblázat).
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
Minden tök jó, kivéve a kamera. Abban semmi jó nincs.
Az előlapi is remeg minden egyes lépésnél. Gáz.
Ez tenyleg egy kurva nagy vicc. Meg az ajfon 11esem ultraszelese sem lo olyan fos kepeket mint ennek a fokameraja, legyen szo akarhany megapixelrol. Nevetseges komolyan…
Nagyon nem jó irányba mennek. Vannak bőven ellenfelei amik jobbak.
Poco X4 GT
A sima 12T-ről lesz teszt?
Nekem az van, a tesztben említetted a DC dimming-et. Ezt a beállítást sehol nem találtam. Az lehet, hogy ez csak a pro-ban van, a simában pedig nincs benne?
Megöregszünk mind!
Lassan kijelenthető, hogy elmúltak a best buy xiaomi idők? Vagy még a covidot heveri ki és nemsokára újra?
we all deserve a bit of luck.
Most a Xiaomi mintha nyitott szájjal menne a...
Ha már MPx háború, az S22 Ultra 108 MPx-es képei az én 4 szememnek szebbnek tűnnek.
Na mindegy, biztos fogják venni ezt is
iPhone 12 Pro Max 256GB & iPad Pro M1 256GB Cellular & E46 330i <3
Dettó, nekem 11T pro van, de ez egyáltalán nem győzött meg, sőt...
Talán a 12T még jó lehet, csak ott meg a mediatekre lennék kíváncsi
Horn Gyula idejében lett a kétszázas kétszínű fém, el is neveztük kis kétszínűnek...ezért nagyon találó lett a cím! Grat!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
Meg is van az új teló
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
+1 a sima 12T tesztre. Mindenki a Pro-ra van ráizgulva......
P30-amat ideje cserélnem, de még nem győztek meg, hogy melyik lenne a jó választás (11T vagy 12T).
Hát ez megint mellé ment...
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
Közelségérzékelő ebben is csak virtuális?
Többet nem vagyok hajlandó ilyen Xiaomit venni.
Az ebben a videóban: [link]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
Most érdemes a Realme felé nézni. Pláne hogy akciós a GT2 és a Pro is
Realme Neo 3 - Xiaomi 12 - Ulefone Armor 17Pro - Retro telefonok
Korrekt ,de számomra felesleges a 200 megapixeles kamera.
Így a Nothing Phone megoldása lehet korrektebb.
Realme kínál még jó cuccokat, 340-et már egyáltalán nem adnék én sem Xiaomi-ért, max ha egy jó szolgáltatói csomaggal ( haha), kínálnak meg.
Ettől függetlenül azért tetszik a design, az, hogy megoldották a hűtést ennél a modellnél.
Valahogy a "T"-s modellek mindig jobban átgondoltak.
Hát na….
A teszt jó lett, grat
a mobil elbukott, szerintem.. na és az ára
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
Ennél drágább dolgokra készülj, ez még nem is veszélyes.
Az árverseny megszűnt, esetleg a Realme, amíg olcsó, de az új készletek minden gyártónál drágák lesznek.
Ez van.
[ Szerkesztve ]
Nem tudom nevessek-e vagy sírjak mikor meglátom ezeket a nagy Mpixel számokat a mobilokra írva.
Egy Sony A7 R4 full frame kamerára csúcs optika kell, hogy kirajzolja a megfelelő részletet, és az is "csak" 61Mpixel. Ehhez képest a körömpiszok kis szenzorok, meg a nevetni való optikák elé rakva van aki szerint tényleg túd 100-200Mpixelt valós részletgazdagsággal kirajzolni? Csak a tárhelyet pazaroljuk!
May the Force be with you!
Nagy hugylé az egész. A teljesen fölösleges 200mpx-es főkamera mellé odaqrni egy hulladék ultraszélest és egy olyan nonszensz 2mpx-es lukat, ami még egy 3210-es Nokián is ultra gáz/vérciki lenne, mindezt 340e-ért vesztegetni. Ezt büntetni kéne! Az, hogy nincs veznélküli töltés és jack, már csak hab az urnán... A xiaomi feldughatja magának ezt a túlárazott vackot. Egyedül az soc, ami ér benne valamit. Nem tetszett.
Hát a részemről milliószor inkább a Motorola vállalható ultraszéles kamerával, vezeték nélküli töltéssel, fényesebb kijelzővel, normális USB szabvánnyal, 4K képes szelfikamerákkal, mint ez a butított 12 Pro parasztvakító megapixelszámmal. Nem is értem, hogy kaphatott ez ennyiért tetszik plecsnit, ha alig többért, nagyobb RAM opcióval a Motorola nem kapott semmit.
lyaly
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
A gyartok most 200 megapixel marketinggal nyomulnak, mert a laikusnak a tobb az jobb...
Saor Alba
Jöhet a Gigapixel
Onnantól, hogy a felbontással nem javul semmit a képminőség, miért állnánk meg 200-nál? 1000 jobban hangzik.
A busz kerekei szép tojás formájúvá alakultak, a festő ecsetje alatt. Ahogy haladunk a képszéle felé, egyre inkább. Ja, hogy ez fénykép??? Bocs
[ Szerkesztve ]
Mert lakni, muszáj.
200mp fotó, de minek?????
3 havonta jelenik meg új telefon, követhetetlen az árak az egekben, ezeket a telefonokat már én sem venném meg pedig sok xiaomi volt, az utolsó a mi 11 ultra....
Nem volt rossz de ezek már lassan annyira értéket veszítenek a sok új miatt, hogy csak bukó az egész pénzügyileg és ha idáig az volt a szokás, hogy egy évig használsz telefont akkor az az idő már lecsökken fél évre vagy még hamarabb váltasz, mondjuk egy dolog biztos van választási lehetőség.
Ennyi...
Hát nyilván mert sponsored by xiaomi...
Te miről beszélsz???
Hol lett olcsóbb az alzában 2 hónappal ezelőtt a relame 2 GT pro 250 ezer forint volt most meg 290 ezer körül...
Ez nem nem nevetséges hanem sznlmas és undorító ennyi pénzért , kalapácsot neki
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
Mit jajgatsz. Egy közép szar MILC 24 Mpixelen több részletet kirajzol, mint ez a 200Mpixel, vagy a samsung 100Mpixel fosa.
May the Force be with you!
Azért az vicces tud lenni amikor videotelefonál a fülem messenger hívásban Ez feature nem?
Realme store-ban 169 a GT2, a Pro meg 269. Az alza árait hagyjuk sok mindenben.
Telekom 2000/1000.
Jovore...
Saor Alba
Lurdy Realme bolt 269eft a GT2 Pro akcióban
[link]
Ezt a sponsored hülyeséget már egyszer videóban is elmondta Bog, hogy nagyon nagy tévedésben van, aki ezt hiszi vagy gondolja ...
[ Szerkesztve ]
az lehet és én sem gondolom, de azért erre egy tetszett plecsni? A tesztet végigolvasva nem gondoltam hogy kap bármit is....
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
12X-nél a macro kamerát nehezen emésztettem meg de ez a kamera kombó...
Lenovo E430C; Xiaomi Mi9 SE; Bianchi campione del mondo 1974
"mutass mindent megában"
köszi, 100 ezer lesz
-
Vajon ez a megapixel őrület mikor fog megállni?
Kb. a Note 8T-nél kezdődött (nekem az van) 48-nál, de már annak sincs semmi értelme
[ Szerkesztve ]
Mondjuk úgy a Nokia 808-l kezdődött De ha Xiaomi vonalon nézzük, akkor a Note 7 lett beharangozva a 48Mpx kamerával.
Na, akkor a Xiaomira értettem!
Majdnem eltaláltam.
Ha jól rémlik ott nem volt pixel összevonás.
Érdemes megnézni annak a full felbontású képét.
Pl. A kép bal felén a 70-es tábla. Vagy a képen a benzinkúttal szemben lévő fákat. Érdekes, ezen nem olajfestmény jellegű minden ami növény. Lehet össze hasonlítani a mai pixel binning szarokkal. Siralmasak.
[ Szerkesztve ]
A képek annál is rosszabbak mint amire előzetesen számítottam, beleértve a pixel-binninges 12 megapixelt is! Konkrétan úgy néz ki a Váci úti fotó, mintha a Dall-E-2 hozta volna létre.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
“emeld a pillanatot Mega szintre”, aminek szerintem konkrétan semmi értelme
Miért? Az angolnak van...?
41Mpx-l volt a szenzor, de 5 illetve 8Mpx volt a fotózáskor a képméret. Persze lehetett 41Mpx-ben is képet lőni. El is van rakva a gyűjteménybe a 1020 mellett
Egy pro optikán kicsi volt a profitmarzs.
Ezeken a blendét sem tartalmazó nevetséges vackokon a gyártási költség sokszorosa.
És el lehet adni, mert a piacot erre kondícionálják.
200k-t is sajnálnék ezért a telefonért, nem 340k-t. Abból a pénzből egy évig tankolom az autómat és oda viszem a fotós cuccomat ahova kedvem tartja.
De a telefongyártók azt várják az emberektől hogy évente cseréljék a DSLR árban kapható zsebmátrixukat.
Fear kills more dreams than failure ever will