2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9300) TheHardOne válasza Intruder2k5 (#9299) üzenetére


TheHardOne
tag

A trendeket a UPC sem tudja elmismásolni - az előfizetők által felhasznált adatforgalom rohamosan növekszik. Ezzel tisztában vannak, komoly szerepet tölt be az üzletpolitikai kérdések meghatározásában, ennek szellemében bővítik a hálózat kapacitását és hozzák meg illetve vizsgálják felül a szükséges szabályozásokat.
Többek között a limit rossz híre miatt is, amiben szerintem páran innen is tevékenyen kivették a részüket, törekvés, hogy a lehető legritkább esetben kelljen alkalmazni. A korlátozás mindig egyedi elbírálás alapján történik, csak a legvégső esetben, mint már említettem, több tucat másik előfizető szolgáltatása minőségének megvédése érdekében. Több tényező is befolyásolja, és az adatforgalom nagysága csak egy ezek közül, de ezt talán már hivatalos forrásból is említették.

A kábelnetnél - technológiai okokból - előfizetők csoportjai osztoznak egy erőforrás halmazon, amolyan közösségi élményként. Ez szociológiai szempontból egyébként egy nagyon érdekes és haladó dolog lenne, csak lehet még nem érett meg rá mindenki :) Közösségként kell felfogni az előfizetőket és ezáltal az előfizetések egy halmazát, nem pedig egyénenként. A svédasztalnál sem szokás mindent megenni, hogy a többieknek aztán ne maradjon semmi, legalábbis úriemberként.

Javaslom a Közlegelők tragédiája című tanmesét (1. rész a wikipédián).

Egyébként közel sem lesz 15000 Ft a csomag ára, főleg a bevezető ára nem (nem a listaárra gondolok természetesen).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.