Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88677) viktorhu válasza Clever0 (#88674) üzenetére


viktorhu
veterán

Telekomosként azt is meg az ED3.1-es utódját is.

Nekem az volt az első mindkét eszközzel, hogy wifin eldobálta a mobiltelefonokat. Látszólag megmaradt a csatlakozás, csak nem volt aktív netkapcsolat, pl. nem érkeztek meg az emailek, messenger üzenetek stb.

Aztán nem bírta egyszerre az 5 és a 2,4 GHz-et rendesen, úgyhogy az egyiket külön AP-ként beállított routerről adtam. Ja igen, mert telekom hálón koaxon iptv mellett nincs bridge mód, szóval rá vagy utalva az ő eszközükre.

Fix IP beállításokat elfelejti vagy nem veszi figyelembe, az eszközökben kell az ip-t beállítani.

Nincs olyan aspektusa a szoftverének, ami ne lenne elrontva.

A megoldás az lett, hogy lemondtam az iptv-t, és most bridge módban megy a sagemcom, így nincs vele problémám, megvan az 1000/25-ös netem szépen.

Egyetlen előnye a 3.1-es Sagemnek a gyors wifi volt, mobilon 500 megabit fölötti wifis kapcsolatot lehetett vele létrehozni, amikor olyan kedve volt, de rendszeresen kellett a wifit ki-bekapcsolnom.

Amikor megkaptam az első sagemet, még annyira borzasztó volt, hogy inkább nagyobb mobilnetre váltottam, hogy otthon is azon menjen a mobilom, aztán ahhoz képest sokat javult a szoftverfrissítésekkel, anyunál a 150-es netet szépen kiszolgálja már.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.