Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86173) Peterka31


Peterka31
csendes tag

Sziasztok!
Ma fél 1 körül váratlanul megszünt a jel a TV-n és egyidejűleg a net is elment tehát a CB-ig sem jutott el semmi. A CB néha 1-2 percre magához tért majd újra elment minden. Ezt csinálta kb 45 percig majd utána visszajött a net és azóta is rendben van. A TV viszont még mindig nézhetetlen. A legtöbb csatornán a bithibaarány kiakad 2000-ren a jelerősség pedig 20 alatt van. Hang van, de a kép másodpercenként szétesik. A nem HD csatornákon kicsit jobb a helyzet, ott a bithibaarány 1000 alatt van és ritkán esik szét, illetve az RTL Klub HD valamiért szintén rendben van, mellette a TV2 pedig egyáltalán nem.Az analóg csatornáknál szintén semmi probléma. A TV egy samsung és mediacard-ot használok. Próbáltam kiszedni, visszarakni, de semmi.
A bejövő koax egy T alakú osztón van, és eddig is és most is úgy van, hogy az OUT megy a TV-hez és a TAP megy a modembe. Ilyen felállásban a CB ilyen értékeket kap: https://imgur.com/a/9mxC03o

Kiváncsiságból felcseréltem, hogy TAP - > tv | OUT - > CB és a TV ugyanolyan hibát produkált, viszont a CB lefelé 20-as értékeket mutatott, felfelé pedig 40-re esett vissza, szóval visszacseréltem a régi felállásra.

Annyit még hozzátennék, hogy két nappal ezelőtt nyitották meg 24 letöltési csatornára a dolgokat, azelőtt 15 volt. De két napig azzal sem volt semmi gond. Nem tudom ennek van-e jelentősége.

Mi történhetett? :F

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.