Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79271) kezo0 válasza Iceman17881 (#79270) üzenetére


kezo0
addikt

A mediacard azon kívül, hogy kikódolja a kódolt csatornákat, nem tesz semmi mást, így saját menürendszere sincs. Ezért természetesen a tévéd saját menürendszerében fogsz navigálni, hiszen nem lesz boxod.
Ha a koax kábelt most átdugod a boxból közvetlenül a tévébe, és elvégzel egy DVB-C csatornakeresést, akkor a tévéd megtalálja az összes UPC-s csatornát, amelyek között van huszonvalahány olyan, ami kódolatlan. Ezek mediacard behelyezése nélkül is nézhetők, és a tévéd menüjével tudsz közöttük váltani. Viszont arra készülj fel, hogy ha lesz mediacardod, és ezáltal láthatóak lesznek a kódolt csatornák is (legalábbis azok, amelyekre előfizetsz), ezen csatornák között kicsit lassabban vált majd a tévé, hiszen a kódolás feloldásához kell némi idő. Ez tévénként eltér, így csak akkor fogod megtudni, nálad milyen gyors ill. lassú a kódolt csatornák közötti váltás, ha meglesz a mediacard.
(Plusz búcsút mondhatsz a műsorvisszanézésnek, a MyPrime-nak és az egyhetes EPG-nek, amiket csak a box tesz elérhetővé.)

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.