Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60099) ztsoft válasza TeeJay (#60097) üzenetére


ztsoft
őstag

Amit én vázoltam, az nem egy extra funkció volt, hanem egy alap dolog (EPG). De ha ennyire érdekel, akkor nézd meg. Mindenhol tapasztalható az akadás, lassú reakció, és nem kell hozzá extra dolog.

Csak egy dolog a sok közül, tavaly április óta jelen van az időnként előforduló hang hiba (csak a Horizon box-on jelentkezik, már teszteltem), és nem tudják a hiba okát. Az biztos, hogy a stream-ben nincs benne, de a box-on jelentkezik analóg, digitális kimeneten is. Nagy valószínűséggel a szoftver a ludas, azaz jobban mondva a szoftver és a hardver együttesen (egyszerűbben, kevés a hardver).

Mint ahogy az időnként kockásodó kép, vagy a csontra fagyó box (az utóbbi akkor szokott előjönni, mikor sokat megy egyfolytában, azaz F1-es hétvége), erre még a sűrű EPG használat rádob egy lapáttal.

ja hogy UPC akart okos dolgokat meg extra funkciókat az már az ő bajuk
programozzák le rendesen a szoftvert és jó lesz, persze ezt nem a sok százezer előfizetővel kellene teszteltetni hanem már így kellett volna kiadni és nem 1-2év múlva belerakni azt ami kb. alap kellene hogy legyen

Ezzel tökéletesen egyet értek, pont ezért jelentkeztem tesztelőnek a box-hoz, de sajnos ez nem a box-ról szólt, inkább saját maguk fényezéséről, no meg persze a "Jövő megérkezett", ahogy nézem, szép lassan el is tűnt a süllyesztőben.

én csak 1-2 napot próbálgattam hó elején
Ehhez azért több kell, egy hónapos folyamatos használat után már nem kérdeznél ilyet.

Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.