Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48232) csabi63 válasza szabogabor10 (#48220) üzenetére


csabi63
senior tag

Az EB legyen a legnagyobb probléma. Az M4 adja, az meg kódolatlan, minden platformon nézhető, akár PC-n is rögzíthető. És gondolom minden meccset legalább egyszer ismételnek.
Bár meglepne, ha nem lenne visszanézhető is. A jogokat országos sugárzásra megvették, és állami csatorna.

Mondjuk engem a box téma nem érint, akit igen annak sem vigasz, de Ausztriában is orrba-szájba korlátozza a UPC a visszanézést. Lényegében az állami csatornákon megy csak megkötések nélkül. De az mind (osztrák, svájci, olasz, német állami adók) Vox, Sat1, és egy rakás egyéb német kereskedelmi trágya is visszanézhető, de x adásba bele lehet pörgetni, y adásba nem. Fene tudja mi alapján szelektál, biztos valami jogi, vagy szerződés dolog miatt. Megnéztem a Tatort egy részét előző napról, persze benne a werbung, és végig kellett néznem ahogy Magdalena Neuner vigyorog a müzlivel. A sport és természetcsatornák sem visszanézhetők. Kivétel a német nyelvű Eurosport 1, de csak az SD változata. Szóval ott is sok a megkötés ehhez a funkcióhoz. Még több is, mint amit ígérnek. Már aki hisz nekik.

A box egyébként frankó 4 tuneres, hogy milyen gyártmány, azt nem tudom. De jövő év januárjától úgyis kukázzák az összeset, mert miért ne. Jön az új Horizon box, szerény 7 tunerrel, UHD képesen. Szóval minket kábítanak, hogy a több felvétel már nem téma, mert úgyis mindent vissza lehet nézni. A labancnak meg nincs az a tuner ami elég lenne. A 4 tuneres boxokat mondjuk áttolhatnák ide, hasznát vennénk. Bár gyanítom, nekünk az is drága lenne...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.