Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#104797) NB2


NB2
aktív tag

Hiszti 2.0
Tovább ismerkedek ezzel a fantasztikus Vodafone beltérivel...
Tegnap olyan láttam, hogy egy csatornán belül volt film amit lehetett rögzíteni, az utána jövő filmet viszont nem. Ez milyen már???
Tegnap megint belefutottam olyanba, hogy nem tudtam megállítani a csatornát! Most a Vodafone mit vár? Csináljak egy excelt, ahova beírom, hogy x csatornáról felvehetek, de ha y-t nézek akkor ha véletlenül csikar a hasam vagy a német nagynéni hív, akkor cseszhetem, mert nem látom a sorozat végét???
M5-ről sem lehet felvenni. Közszolgálati csati, de rengeteg érdekes műsor volt rajta, nem csak politikai tartalom. Nem érdekel, hogy mediaklikken fent van. Nem minden tv okos tv, nem mindenki akar laptopon szórakozni.
Felvételek: egy háztartás közösen használja a felvételeket? Ez megint milyen hülyeség már? Mást veszt fel egy 5 éves lány, mást egy 18 éves kamasz fiú, mást egy 40 éves apa és mást egy 70 éves nyugdíjas. Nyilván extrém eset, mert ennyien egy háztartásban nincsenek, de fura...
Ezzel az egésszel az embert gyakorlatilag a törvényes dolgoktól elirányítja a torrent felé, mert a tv-ből nem rögzített dolgokat, talán ott megtalálja.
32 éve vagyok a Voda/UPC/Kábelkom tagja, de most először tényleg úgy vagyok, hogy szívem szerint szolgáltatót váltanék!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.