Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100946) Eliot99


Eliot99
csendes tag

Sziasztok! Egy kis segítség kéne. Édesanyámnál UPC-ből átvedlett Vodafon kábeltv szolgáltatás van. Idáig egy felvevős settopbox-al használta a legnagyobb megelégedésére, de nem régen felhívták hogy ki kell cseréni ezt az eszközt, mert tavasztól nem lesz jó. Meg is történt mindez és kapott helyette egy Vodafone TV boxot. Na, hát ez valami katasztrófa a korábbihoz képest.

Az egy dolog, hogy túlbonyolított menürendszer, egy csomó felesleges dologgal (anyám nehezebben igazodik el rajta), de ami a nagyobb probléma ami kiderült utólag, hogy ez már nem magában az eszközben tárolja a felvett tartalmakat, hanem valami felhő alapú rendszerben távol és ebből fakadóan egy csomó korlátozás bejött. Nem lehet felvenni egyes adókról, egy csomónál éppen az egyik lényeg veszett el, mert nem lehet áttekerni a reklámokat. Úgyhogy anyámnak sajnos ez bizony óriási visszalépés a korábbi felvevős UPC settopboxhoz képest.

Kérdésem: Van bármilyen lehetőség arra, hogy ezt a sz@r Vodafonos TV Box-ot kiváltsam valami belső rögzítős médiabox-al amit esetleg én vennék meg és amire anyám ugyanúgy tudna felvenni és azokat szabadon (akár tekerve is) visszanézni? Van bármilyen módszer amivel ki tudnám kerülni a most kapott Vodafonos boxot? Előre is köszi a segítséget!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.