Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100561) Adam115 válasza bon (#100551) üzenetére


Adam115
csendes tag

Volt olyan facebookon aki azon háborgott, hogy most már ne találják ki, hogy mégse szűnik meg mert napok óta dolgozik azon, hogy mindenkit tájékoztasson. Ha mégse szűnik meg akkor mindenkinek írhatna újra. :DD

Soha nem értettem, hogy cégek/EV-k miért használják, de nem ritka. A másik terület a közintézmények. Van olyan település, aminek a hivatalos címe upcmail volt, de google kereséssel 100 óvodát, iskolát, önkormányzati címet lehet találni. De városi könyvtárak, különböző kamarák (mérnöki, ügyvédi, ...) névjegyzéke is tele van upc/t-online/hasonló címekkel. Az idősek sajnos nem is tudják mit kellene tenniük, mert olyan tanácsot kapnak a Vodafone-tól, hogy keressenek rá az "új e-mail cím létrehozása"-ra, amivel mindent is meg lehet találni, de nem egy normális e-mail szolgáltatót. A google fiókhoz meg olyanok kellenek mint mobiltelefonszám, amit nem fog megadni(ha van), mert nem(rossz tapasztalatból mondom).

Az upcmail.net valid, vagy valaki gyorsan regisztrált egy ilyet? Upcmail-re keresve google másodikként dobja fel a upc.hu/webmail után, de nekem elég gyanús. Lehet valaki gyorsan összerakott egy ilyet?

Sokaknak fog fájni ez a kivezetés, de egy ingyenes extra, amit nem kötelesek fenntartani. A jó megoldás tényleg az átirányítás lenne egy megadott címre, valamint egy 4-5 megbízható szolgáltatóhoz (Gmail,Outlook,...)hoz való segédlet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.