Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62696) petoth válasza btz (#62689) üzenetére


petoth
csendes tag

Nem akartam senkit sem megbántani, de azért nézzél rá, hogy milyen falvakban van VDSL (és akkor még nem optikai netről beszélek.)

http://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/nagykereskedelem/belfoldi_vezetekes/szelessavu_hozzaferes/megvalositott_fejlesztesek_vdsl#v

Pl. Vaja - mondjuk nem 2 ezer, hanem 3-4 ezer fős falu. Elmaradott szabolcsi térség, brutális munkanélküliséggel, a fiatalok évtizedek óta elvándorolnak. Nem hinném, hogy ebben a faluban tömegével veszik majd az emberek a combo vagy triple play csomagokat.

Elhunyt nagyanyám volt címét beírva a Telekom keresőjébe, 120 megás netet kínál (tehát az nem VDSL, hanem inkább optika.) Majdnem a falu szélén lakott.

Persze lehet, hogy a Telekom keresője szar.

Félreértés ne essék. Senkitől nem sajnálom a gyors netet. (Nem azért írtam, hogy a szomszéd tehene is megdögöljön.) Csak ha ott megérte kiépíteni, akkor egy budapesti kertes övezetben miért nem?!?!?!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.