Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63201) Tigerclaw válasza tomi5244 (#63188) üzenetére


Tigerclaw
nagyúr

Én múlt héten csináltam. Eleve már korábban lejött a roppantós csatlakozó a beltérinél, így sima filléres rátekerőst tettem rá a kábel áthelyezése után. Nincs is vele gond, de nem is lehet mert a műholdas technikában mindig ezt használják otthon. Persze te tudod, hogy képes vagy-e áthúzni a kábelt, de csak amiatt ne hívj szerelőt, mert roppantós csatlakozó van most rajta.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#63202) DJ. Ru$y válasza k_petya (#63198) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Hogy mit csinálsz? Mi nincsen? A Digis tévedésért, mert megkövezem magam, ugyanis soha egy percig nem láttam az oldalukat sem, mert nem alternatíva vidéken... Soha nem is lesz, ez biztos.

Szóval, mi az ami nincs? Nincs analóg, helyette van digitális? Miről beszélsz? :DDD

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#63203) prisz válasza k_petya (#63200) üzenetére


prisz
aktív tag

Azt kötve hiszem, most postáztak egy valag DVBC-s boxot. A DKTV biztos, hogy még évekig marad. Azon sem csodálkoznék ha a konkurencia miatt kódolatlanná tennének még egy jó pár csatornát a digitális kábel tv-n. Ez egy kis "extra" ajándék lehetne az IPTV-s ügyfeleknek is, ráadásul kihúznák a méregfogát a több tv-vel rendelkező előfizetőknek.
Mondjuk az analóg lekapcsolása már így is nagy előrelépés, nagyon sok kapacitás fog felszabadulni.

(#63204) FragMaster


FragMaster
addikt

Sziasztok, lehet baromságot kérdezek, de az analóg adás megszűnése miatt vásárolt humax digitális átalakító behozza az iptv-n bejövő pár hiányzó csatornát is, vagy csak annyit, amennyi azelőtt analógon bejött?

"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml

(#63205) dchard válasza FragMaster (#63204) üzenetére


dchard
veterán

Nem, a Humax DVB-C tuner semmilyen IPTV adást nem képes fogni (kapcsolatban sem áll a hálózat azon részével, ahol erre lehetőség lenne).

IPTV-t csak IPTV-képes box-szal lehet "fogni", abból is csak olyannal, amit a Telekom beregisztrált a rendszerébe (saját maga által az előfizetéshez osztott boxok).

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#63206) FragMaster válasza dchard (#63205) üzenetére


FragMaster
addikt

Köszönöm.
A humax boxnak amúgy van alternatívája, amit érdemesebb esetleg beszerezni?

"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml

(#63207) DJ. Ru$y válasza FragMaster (#63206) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Bármelyik DVB-C képes Set Top Box, például ezek.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#63208) dchard válasza DJ. Ru$y (#63207) üzenetére


dchard
veterán

Nekem ezzel van jó tapasztalatom:

http://mostelado.hu/AMIKO_MINI_COMBO

Picit drága, de tényleg tud mindent. Konax, DVB-C, DVB-T/T2, DVB-S. Nem köti magát vele az ember sem szolgáltatóhoz, sem technológiához. Támogatja a bevezetés előtt álló DVB-T2-t is.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#63209) Nite


Nite
őstag

sziasztok!

lassan 1 eve valtottam vdsl2-re, akkor 30 megat kertem de csak 20-at kaptam ilyen vonali parameterek mellett:

akkor azt mondtadtok ez alapjan siman mennie kellene a 30-as nak, ezen felbuzdulva multheten meg is rendeltem :) viszont mivel nem tortent semmi ma telefonaltam, es szinten visszautasitottak, hogy nem mehet a 30-as csomag, be is neztem gyorsan a speedportba:

:F

Paid my dues!

(#63210) jbl


jbl
aktív tag

Sziasztok!
Megjött ez a csodaszép Speedport w724v eszköz Voip telefon meg minden.
De én a régi Router-emet szeretném használni, ez csak modemként üzemelne. Mit kell beállítani a speedport w724v készülékbe, hogy a Router-emmel csatlakozzak? Voip telefonom is van. :F
:R

(#63211) Gubek-Einste válasza jbl (#63210) üzenetére

PPPoE Passthrough módba kell tenned a HGW-t a saját router teljes értékű használatához.

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#63212) dchard válasza Nite (#63209) üzenetére


dchard
veterán

A kép - mint annyiszor - most is megtévesztő.

A vonaladon továbbra is mehet a 30-as csomag. A két kép közötti különbséget az adja, hogy az áthallási zaj csökkentése érdekében a fölöslegesen nagy adásszintből visszavesz a modem, ezért látható a második képen rosszabb becslés, mint az elsőn.

Tehát még egyszer: a vonaladon mehet a 30-as csomag kényelmesen, az ügyintéző valószínűleg tapasztalatlan volt és nem tudta értelmezni ezt a szituációt.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#63213) Nite válasza dchard (#63212) üzenetére


Nite
őstag

a 30 megabit alatti "attainable data rate" ellenere is? ez esetben kit kellene megkeresnem? :U

Paid my dues!

(#63214) jbl válasza Gubek-Einste (#63211) üzenetére


jbl
aktív tag

:R

[ Szerkesztve ]

(#63215) DJ. Ru$y válasza jbl (#63214) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Pedig van, én is használom. :U Itt. 52-54. oldal igen kicsit több a lehetőség a gyáriban, de a PPPoE Passthrough mód ott van a T-sben is BIZTOS!

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#63216) dchard válasza Nite (#63213) üzenetére


dchard
veterán

Nem olvastad el amit írtam? Pontosan leírtam, hogy miből adódik ez a különbség, és hogy mehet rajta a 30-as csomag.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#63217) the_one válasza dchard (#63212) üzenetére


the_one
tag

Visszavett adásszint "problémába" futottam bele én is. Bár nálam az XL-s csomag megrendelése ott akad el, hogy az ügyfélszolgálati rendszerükben nem jelenik meg ez a szolgáltatás. Utoljára azzal pattintottak le, hogy 2016 februárig minden előfizetőt átraknak az új ügyfélszolgálati / számlázási rendszerbe és akkor majd megrendelhető lesz. Hát elmennek a a jó .....

Szóval, erre a vonalra mondják azt, hogy műszakilag nem adható az 50/15-ös csomag. Pedig egy ilyen válasszal is beértem volna: Azért nem toljuk feljebb az adásszintjét, mert a szomszéd utcában a Mari néninek kockásodik a nótaTV, akit nagy nehezen rávettünk hogy IPTV-re váltson! ;-)

ui.: A helyi szerelő azt mondja, hogy a központban lévő DSLAM VDSL2 bondingra is alkalmas. Talán rajtam is ennek a bevezetése fog majd segíteni.

[ Szerkesztve ]

(#63218) csibabu


csibabu
tag

Üdv! Szeretnék kábel internetet beköttetni a telekom által és ahogy néztem van lehetőség notebook vásárlására is és ezen is elgondolkoztam. Részletre szeretnék vásárolni. Kérdésem az lenne hogy szerintetek kérnek e majd a kezdő részletén túl egyéb összeget? Hitelképesség meg ilyenek..

iPhone 14 Pro

(#63219) Nite válasza dchard (#63216) üzenetére


Nite
őstag

de, elolvastam!

nezd el nekem laikuskent, az athallasi zaj es az adasszint az ertelmezesemben dB, ezert batorkodtam rakerdezni egy masik mennyisegre is!

nem fordul elo tobbet!

Paid my dues!

(#63220) dchard válasza the_one (#63217) üzenetére


dchard
veterán

Na akkor még egyszer. Ez nem egy probléma, épp ellenkezőleg. Az adásszintet akkor veszi vissza a rendszer, ha a távolság és más egyéb a vonal minőségét meghatározó tényezők lehetővé teszik, hogy az adott sebességet stabilan kisebb adásteljesítménnyel is lehet nyújtani. Így csökkenti a DSM az áthallásból fakadó zajt a törzskábelen, így végeredményben mindenki jobb minőségű szolgáltatást kap, és maximalizálható a kapacitás.

Abban a pillanatban, hogy bekapcsolják az 50-es csomagot, a DSLAM érzékelni fogja, hogy kevés az adásteljesítmény, és felemeli azt.

A problémát valószínűleg az okozza, hogy a Telekom buta előminősítő rendszere csak az attainable data rate paramétert veszi alapul, ami nem számol a visszavett adásteljesítménnyel, így alábecsli a valóságot.

Hívd fel őket és ragaszkodj az 50-es csomag megrendeléséhez. Ha nagyon ellenkeznek, mondd azt, hogy állítsák szépen be az 50-es profilt és majd te eldöntöd, hogy elégedett vagy-e az eredménnyel. Ez a vonal röhögve elviszi az 50-es csomagot egyébként, bármit is mondanak.

Dchard

[ Szerkesztve ]

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#63221) lacex


lacex
tag

Üdv.

Nagy problémával állok szemben. A felállás röviden annyi , hogy a szomszéd rendelkezik egy IPTV-s alapcsomaggal amin eddig mi is kaptuk analógon a 26 csatornát ( Békés megye ). Okt. 31.-el átálltak digitálisra ezáltal megszűnt az adás így nálunk maradt a 4 analóg. A tv alkalmas lenne DTV-re és minden egybére is. Adás nem volt így vásároltam egy HUMAX médiakonvertert a T-től. A helyzet szinte változatlan többet talált mint előtte de azok is kódolva vannak. Maradt a 4 régi analóg csak most már digitális formában. Minden jól van össze rakva, jó a tv, jó a box, jó a kábel de adás nincs. Se auton de manuálisan nem talál szinte semmit. :( :(

Nem vártam semmit, mégis csalódtam.

(#63222) the_one válasza dchard (#63220) üzenetére


the_one
tag

Nagyon köszönöm a választ! Az adásszintek beszabályozását én is nagyon jó lépésnek tartom, ezért is tettem idézőjelbe. Csak az ügyfélszolgálat "hogyan nem lehet" hozzáállása bosszant. Még azzal sincs gondom, hogy egy értékesítőnek elképzelése sincs arról a technológiáról, amit értékesít. De legalább egy olyan műszakilag kompetens emberhez kapcsolnának, akivel szót lehetne érteni. Legalább 3x kértem, hogy állítsák át a profilt, és legyen egy éles teszt.

[ Szerkesztve ]

(#63223) bon


bon
őstag

Egy 50mbit-es VDSL előfizetésnél mi az elvárható feltöltési irányú sebesség? fél Km-re a központtól? Ma kötötték be a munkahelyemen és 0,5mbit upload van, amit én keveslek.

A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P

(#63224) Nite válasza the_one (#63222) üzenetére


Nite
őstag

en is kernek egy eles tesztet, csak tudnam kivel kellene beszelni :N

Paid my dues!

(#63225) dchard válasza bon (#63223) üzenetére


dchard
veterán

Az elvárható sebesség az, ami az előfizetéshez tartozik, ez a Telekomnál 15megabit. Én azt mondom, hogy ha pár megabit nincs meg, az még elfogadható, mert a 15megás feltöltéshez elég jó vonal kell. De legalább 6-8megabitnek meg kell lennie ebben az esetben is.

Nekem gyanús, hogy nálatok valami nagyon nem stimmel. A letöltés megvan? A modem/HGW webes felületéről kéne kép, amilyeneket itt korábban már mások is posztoltak.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#63226) btz válasza Nite (#63224) üzenetére


btz
addikt

Megmondod az ügyfélszolgálatosnak hogy olvassák el a prohardver fórumának ide vonatkozó részét :D

[ Szerkesztve ]

ⓑⓣⓩ

(#63227) Nite válasza btz (#63226) üzenetére


Nite
őstag

egyertelmu :DDD

Paid my dues!

(#63228) DJ. Ru$y válasza bon (#63223) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Ennyinek. :)

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#63230) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Sziasztok! Lejárt a hűség és alkotni kellett. Mit jelent a digitális telefon? Mivel jár ez műszakilag? Mert innen 100méter az út és több oszlop. Ezt még megoldják, de házon belül mivel jár? Megmondom miért. El van temetve az a pont ahol pl a telefon is bejön és onnan elcibálni a vízhűtéses gépet meg mindent, én csináltam már nem kívánom senkinek. Oda kerül valami vagy ugyan úgy bebújik és simán elosszuk vezeték összedrótozással mint most is?

(#63231) DJ. Ru$y válasza Kolondrum (#63230) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Bejön az érpár a házba, arra kapsz egy HGW-t, abba kell dugni a telefont és a gépet/saját routert. Ennyi. Külső beavatkozás nincs. Minden a házban történik elvileg.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#63232) Kolondrum válasza DJ. Ru$y (#63231) üzenetére


Kolondrum
félisten

Aham köszi. Érzem a problémát benne. Most bejön és össze vannak kötve a vezetékek simán forrasztással így megy le és más szobákba. Hogyan osztom el, hogy ne csak itt legyen teló ahol a technika bebújik? Mert emeletek között csak sok eres árnyékolatlan 0.22-es erek vannak. Meg koax, de azon az analog tv megy. 2 helyre kell telefon ami nem ezen az emeleten van és kell a routernek is ami meg ott van ahol bebújik. Itt nem lesz furkálás. :))
Ó bakker most nézem mi az a hgw.... Nem úszom meg a gép bontást.
Gondolom nem kell nekem azt használni amit adnak. Van nagyon fajin xiaomi routerem.

[ Szerkesztve ]

(#63233) Intruder2k5 válasza Kolondrum (#63232) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Telefont a HGW után eloszthatod tetszés szerint.

A HGW helyett nem használhatsz saját routert, mert előbbiben van a modem is, illetve a telefont is abba kötöd, de mögé be lehet állítani az internet elosztására.

(#63234) Kolondrum válasza Intruder2k5 (#63233) üzenetére


Kolondrum
félisten

Ezt nem értem. A routerem ugyan úgy megkapja a LAN kábelt mint most most az adsl modemtől nem? Mert ha így van akkor nem érdekes kilövöm a HGW-t hogy csak azt csinálja amire nekem kell. Nekem nagyon fontos a router megléte abban van nekem egy tárhely amit elérek mobnetről is (!!!) és minden eszköz amit engedek. Központi tárhely. Oda töltök fel mindent, mert több gépről kell ugyan azt elérnem. Ez minek számít amúgy ha cserélődik? Most PPPoE a routeren belül a kapcsolat neve. Azért így kérdezem, mert ismeret hiányban szenvedek.
Idegrohamot kapok ha nem tudom használni, azonnal lemondom most.

[ Szerkesztve ]

(#63235) DJ. Ru$y válasza Kolondrum (#63234) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Az elején írtam, hogy köthetsz rá routert igen. Rézérpár -> HGW -> Telefon lyukba RJ12-es csatlakozó utána olyan osztás csinálsz amit akarsz / LAN1 - Router. Ennyi.
HGW-ben PPPoE Passthrough mód van, így működik a telefon is (és ha lenne IPTV is).

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#63236) Intruder2k5 válasza Kolondrum (#63234) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

De, tudod használni. A kábelnet nem PPPoE hanem DHCP-s lesz, és tudod használni a routered, csak nem a HGW helyett, hanem mögötte, mint a DSL modemnél is. A különbség annyi lesz, hogy a WAN IP címet itt a HGW fogja kapni, a saját routered majd beteszed DMZ-be, és úgy fogod tudni elérni távolról.

szerk.:
Ja, hogy VDSL lesz, nem kábelnet... Mindegy, a routert akkor is tudod használni, ahogy előttem Rusy leírta.

[ Szerkesztve ]

(#63237) Kolondrum válasza Intruder2k5 (#63236) üzenetére


Kolondrum
félisten

Jó azért én aggódom, mert ez Xiaomi és nagyon érdekes jószág. Pl ameddig nincs élő net kapcsolat addig nem férek hozzá a routerhez, ne kérdezzétek hogyan értem. Tehát ha ő nem lát élő netet nem enged be sehova. Van switch üzemmódja de nem tudom mi takar. Neki PPPoE , DHCP és statikus IP üzemmódjai vannak ahol netet kell kapnia. Azért lehet ez a fura helyzet, mert komoly kis korlátozósdi, meg net kalibrációs buziságai vannak amikhez neki kell a világhálót. A korlázoósdi miatt szeretem meg a felhő miatt. Statisztikákat készít amit elküld a telefonomra miegymás. Valahogy összehozzuk a szerelővel addig nem megy el. Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#63238) DJ. Ru$y válasza Kolondrum (#63237) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

PPPoE kell majd a Xiaomiban, és PPPoE Passthrough pipa majd a Speedport-ban (Ha azt kapsz egyáltalán).

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#63239) Kolondrum válasza DJ. Ru$y (#63238) üzenetére


Kolondrum
félisten

Rendben köszi!

(#63240) Cyberslider


Cyberslider
őstag

Ezt a levelet kaptam:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy műszaki fejlesztésünk eredményeként 2015. október 26-ai hatállyal Önnek, még biztonságosabb internet hozzáférést biztosítunk.
Ez azt jelenti, hogy a publikus IP címe helyett privát IP címmel használhatja tovább hálózatunkat.

A privát IP cím előnye, hogy sokkal biztonságosabban internetezhet számítógépén.
Ugyanakkor szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a privát IP címet használó számítógépek éppen a nagyobb védettség érdekében, biztonsági okokból semmiféle olyan alkalmazást nem használhatnak, amik a számítógépet "szerver" (kiszolgáló) szerepben igénylik.

Az átállással kapcsolatban Önnek további teendője nincsen!

Mi a jó atyaúristen ez? Főleg a levél második részére gondolok..... :F :F :F

https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html

(#63241) dptrsk válasza Cyberslider (#63240) üzenetére


dptrsk
Topikgazda

Telefonálj be, hogy köszönöd nem kéred, nem ezért fizetsz.

(#63242) Intruder2k5 válasza Cyberslider (#63240) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ha szoktál használni olyan alkalmazást amihez nyitott portok szükségesek (távoli asztal, játék szerver, torrent, stb...), akkor ez neked nem lesz jó, egyébként semmi jelentősége nincsen.

[ Szerkesztve ]

(#63243) spici válasza Cyberslider (#63240) üzenetére


spici
tag

Fogynak az ipv4 címek? :D

(#63244) Intruder2k5 válasza spici (#63243) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ez a "fejlesztés" már több éve tart.

(#63245) spici válasza Intruder2k5 (#63244) üzenetére


spici
tag

Nem lenne ésszerűbb végre átállni ipv6-ra? Vagy jelenleg túl költséges, időigényes?

(#63246) btz válasza Cyberslider (#63240) üzenetére


btz
addikt

NAT olva leszel. Olyan minha egy jó nagy Telekom router mögé betennének, így nem fognak működni a portot igénylő dolgok, pl webkamerák, torrent, ftp és stb szerver elérése kívülről.
Ha rendetlenkedsz itt ott nagyobb fórumokon és IP alapján kitiltanak, megsz...vathatsz akár jó sok embert is (magadon kívül). Ha úgy általában nem végzel a neten olyan tevékenységet, ami miatt nem zavar hogy egy általad hozzáférhetetlen router mögött vagy, akkor nyugodtan hagyd figyelmen kívül a megkeresést. A böngészés, facebookozás, prohardver fórumozás ugyanúgy menni fog.

ⓑⓣⓩ

(#63247) jbl válasza Cyberslider (#63240) üzenetére


jbl
aktív tag

Magyarul FIX IP -t kapsz.
Ezért régen sokat kellett fizetni. De még most is az UPC -nél Havidíj bruttó 4445 Ft

Az IP-cím az internetre csatlakoztatott számítógépek egyértelmű azonosítására szolgál és ezen keresztül valósul meg a csatlakoztatott eszközök között a kommunikáció. A tartalmakat bármikor, bárhonnan elérhetjük: irodai számítógépekről és távolról is.

Az IP címet a szolgáltatató biztosítja az ügyfeleinek, általában dinamikus – változó – IP cím kiosztással. A fix IP-cím lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfél csatlakoztatott végberendezése (számítógép/router) a szolgáltató hálózatán mindig ugyanazt az IP címet kapja, ezzel könnyebbé téve bizonyos szolgáltatások igénybevételét. Szemben a dinamikus IP címmel, ahol egy feljelentkezés (session) alatt az IP cím nem változik, de a két egymás után bejelentkezés során nem biztos, hogy ugyanaz.

A fix IP-címet azoknak az üzleti ügyfeleknek és cégeknek ajánljuk, akik székhelyükön saját szerver szolgáltatást (FTP, web, levelező stb.) szeretnének üzemeltetni, illetve olyan vállalati környezetben dolgoznak ahol pl. a távmunka igénybevételéhez feltétel a rögzített IP cím használata.

Felhasználási területek: kamera üzemeltetés, VPN hálózat, online céges arculat létrehozása: cégneves weboldal, webshop

[ Szerkesztve ]

(#63248) Gubek-Einste válasza spici (#63245) üzenetére

És ehhez még hozzá vehetjük azt is, hogy aki saját router használ publikus IP címmel szükséges az IPv6 kompatibilis eszköz is.

#63247 jbl
Kábelnet esetén kvázi "fix" IP címe van az embernek mert csak nagyon ritkán (többnyire csak eszköz MAC cím változás esetén) változik meg.

[ Szerkesztve ]

Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

(#63249) Intruder2k5 válasza jbl (#63247) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Hát persze... A két dolognak semmi köze egymáshoz, sem itt, sem a UPC-nél!

[ Szerkesztve ]

(#63250) DJ. Ru$y válasza jbl (#63247) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Semmi köze hozzá, legalább hülyeséget ne írj. :(

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.