Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
törölt tag
Most őszintén ,számít hogy 3ms vagy 13ms ?
Az életben nem fogod észrevenni csak akkor van valami kiírja ,hogy ennyi. -
R3laX
addikt
válasz HTomee #130107 üzenetére
Akkor ez ilyen . BP-n kívül magasabban döcög .
#130106 boxoslaca: Jól van boxi... 20+ éve Quake-ezek neten, ott azért számíthat, vagy bármilyen kompetitív multiplayer játéknál. Főleg, ha 200Hz+-on játszol általában. Nekem megfelel, csak kíváncsi voltam az általánosra. 5G-nek is ez lenne még egy fontos mozzanata nem, az alacsony késleltetés?. Balesetnél sem mind1, ha műholdról vezérli valami az autót, hogy azonnal reagál, vagy épphogy megússza.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz R3laX #130108 üzenetére
Igen, a gépeknél számíthat ,mert az letudja reagálni a 10ms -t . Játszhatsz te bármivel 20 éve , 10ms -t az ember fizikailag képtelen mefigyelni.
Tudom minden játékos azt gondolja magáról ,hogy de hát ő igen, attól mert más nem. Továbbra is azt mondom, ha nem jelzi vissza neked számokkal kifejezve pl a pc, hogy most épp annyi ,halovány fingod sem lenne az értékről , amíg nem lép át egy komolyabb számot.Csak mivel kijelzi így lehet dobálózni a számokkal.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Lehet tudni valamit arról, hogy változnak-e a díjcsomagok szeptembertől? Az eddigi számlák apróbetűs részében nem volt nyoma.
Ha TV-nél csomagot váltok, cserélni kell az új boxokra, vagy maradhatnak a régiek?
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
kopa1
aktív tag
válasz bollokcs80 #130112 üzenetére
Mivel ez akció, az előtte lévő napokban teszik fel. A számlán max annyi lesz a hónap végén, hogy xy díjcsomag értékesítése szept 29-el lezárul.
Régi boxod maradhat ha csomagot váltasz
"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."
-
R3laX
addikt
válasz #46824192 #130111 üzenetére
Tudom, hogy ez már nagyon minimál, de nagysebességeknél minden számít. Ez olyan mint a monitoroknál, hogy valaki a 60Hz fölötti értéket sem érzékeli, de ha olyan sebességekkel játszol ahol más is ugyanolyan gyors, ott lehet döntője egy pillanatnak. Jönnek a 480Hz-es monitorok is már . [link]
Quake Champions, kis reklám : [link][ Szerkesztve ]
-
Abel-0101
aktív tag
válasz brazos #130101 üzenetére
Ez ugyanaz, mint ami a kézikönyvben volt, kódlista, ebbe sincs cisco... Nem értem, hogy lehet ennyire egy szar box... Egyszerűen semmi alternatíva nem akar müködni... még az sem amiért fizetek, Samsung Galaxy S5 (ősrégi telefon infrájával sem lehet) ami még anno wifi nélkül is írányitott mindent ami infrával ment, az sem tudja írányitani, illetve a Smart Things sem. Biztos, hogy nem a Samsung dobta ki a frissitést, amivel kilőtték ezt a funkciót... Szerintem a boxal van gond, hiba bejelentésre kicserélik?
-
barnibooo
aktív tag
Az androidos Telekom TV- vannak szétosztva SD adások olyan csatornából, ahol van HD?
-
brazos
senior tag
válasz Abel-0101 #130115 üzenetére
Ez a Cisco box nem mai gyerek, így a T-nél meglévő cseredarabok két részre oszthatóak, vagy eleve hibásak(nem javítható, selejtezésre váró, ezért már nem kiadható) vagy javítottak.(még kiadhatók) Új Cisco box szerintem már sehol nincs. Tőled akkor fogják elfogadni a csere kérelmet, ha a box és a hozzávaló gyári, vagy a T-s csere-távkapcsoló bizonyítható hibával bír (értsd, alkalmatlan) a szolgáltatás igénybevételére, de azért nem fogják lecserélni, mert egy külső, nem szolgáltatói távkapcsoló azt nem tudja vezérelni. ez nem a T-s szolgáltatás körébe tartozó probléma, mivel a boxhoz eleve jár alapból saját gyári(vagy javított, cserélt) távkapcsoló, ami -mint nálad is most- rendben ellátja a feladatát. Az, hogy te egy klf. univerzális távkapcsolóval akarod megoldani az összes készüléked vezérlését az egy dolog, és ha az valamiért nem működik, akkor az a hiba nem tartozik bele abba a szolgáltató által elfogadható hibakörbe, amiért ők cserélnék nálad az Cisco eszközt, főleg, ha annak, és a hozzátartozó gyári távnak amúgy semmi baja nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Abel-0101
aktív tag
válasz brazos #130119 üzenetére
Evidens.
Úgy értelmeztem, hogy az un távkapcsolóval lenne probléma, illetve a többi külsö eszközzel, az a gond, hogy a Cisco box, ami jelenleg nálam van, 100%hogy valami selejtes sz*r lehet, mert hirtelen megszünt benne minden külső funkció, ami eddig elérhető volt, mindent írányit a távkapcs kivéve boxot, a telefon ami eddig írányitotta, már nem érzékeli, ahogy a TV kapcsolója sem.Lehet jobb lenne egy android box, de azért nem fogok internetet kötni.(Más néven van már egy)
-
bostone
addikt
Sziasztok!
A szomszédom átlépett a telekomhoz és engem kért meg, hogy a cuccaival lépjek fel a wifire.
Még nem mentem át.
A belépési adatok a router alján lesznek? -
kopa1
aktív tag
Hagyjátok, 2 hetente feljön a téma, hogy van egy titkos kód amit se a Samsung se a Telekom nem ad ki. De persze a partner műszerész a létesítéskor tudta... Ha meglenne, bekapcsolódna a nem létező CEC a boxon
[ Szerkesztve ]
-
Abel-0101
aktív tag
válasz kopa1 #130125 üzenetére
Sok eszed lehet.
Érdekes, hogy elsó hónapig a b49es samsung írányitójával használtam a boxot, majd hirtelen minden funkció elment, Telefon infrája, alkalmazás használata, a Tv kapcsolója is. és most az univerzális kapcsoló is.Fel se hoztam volna, nem is erdekelne a téma, ha nem vettem volna "ezért külön" egy u távírányitót, de úgy tűnik ezt is feleslegesen, mert nincs benne a Cisco kódja.
Lehet hogy a Telekom illetve a samsung (te)tudásán túl megy a mesterfunkciók, kódok használata, ugyanez van minden mással is, amit a felhasználók használnak a mindennapokban, az csak a 40% (persze általánosítva), a többi funkciót, nagyon kevesen tudják, ismerik. (Ugyan ez lehet a boxal kapcsolatosan is)
-
-
törölt tag
válasz Abel-0101 #130126 üzenetére
Én csak egy dolgot nem értek az egészben már ha jól értem a sztorit.
Mi okozza azt hogy eddig ment akármivel is, de most meg csak a sajátjával. Ez nem lehet infra vevő hiba az tuti.
Viszont abban is biztos vagyok ,hogy szoftver frissítés volt a boxon ,mert szerintem ezzel már nem is foglalkoznak. -
barnibooo
aktív tag
válasz #46824192 #130118 üzenetére
Nahát, ez érdekes! Mivel a sima (régi) IPTV SZCS+HD 202009 -as díjcsomagnál már csak HD-n van szétosztva kivéve ahol nincs (rezes (xDSL) + VoIP net nincs és csak 1 db STB)
Egyébként optikán 1000/1000 -es nem bír el 3 HD streamet egyszerre? Mert azt megértem, hogy rézen (xDSL) nem bírja. -
-
törölt tag
Az egyik boxot már átraktam wifire, teljesen hibátlanul működik egyelőre. Viszont jól megsz.patott,mert kiírta hogy nincs hálózat és azonnal újraindult, ezt megismételte 5x-6x, nehogy esélyem legyen wifire rakni.
Aztán nem tudom ,hogy a véletlen műve e vagy nem ,de beengedett a menübe és sikerült wifire rakni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
válasz Abel-0101 #130140 üzenetére
Melyik távirányítód van?
Ha ez , akkor szerintem is ocsmány egy találmány.
[kép]Szerezzbe valahonnan egy ilyet , én ezt használtam és szerintem ez nagyon jó,kényelmes.Nem azok a béna puha fgombjai vannak.
[kép]És ha már képek , meg tudja valaki mondani ez mikori jószág?
[kép]A múltkor jártam a szomszédnál ,és neki még ilyen van dsl vonalon. Mondom mi a .....! Ez mi ez?
Sőt már abban a tudatban voltam ,hogy nálunk a dsl is már kukázva lett. Talán merevlemezt is hallottam kerregni benne , de hogy az öregnek nincs felvétel opció ,az 1000%.[ Szerkesztve ]
-
kopa1
aktív tag
válasz #46824192 #130142 üzenetére
Ohh, a legrégebbi KISS stb-k. Elől kijelzővel és mindennek Igen, 160 GB-s vinyósak voltak általában, még 3,5"-os HDD-vel. Ha nem kaptak túláramot egy villám miatt vagy nem ht meg a vinyó, akkor örökélet+1 év.
@távirányító: Ez az első univ volt, viszont ez már pár éve nincs készleten, ill ez is ugyan azt a kódkészletet (szokásos IPTV) használja, ettől se lesz hirtelen CEC a régi boxon
-
Abel-0101
aktív tag
válasz kopa1 #130144 üzenetére
Értem, most megkérnélek valamire.
Szállj el a jelenlegi tudásodtól, és fókuszálj arra amit írok:
A szerelő ténylegesen beállította, hogy tudjam kezelni a Samsung kapcsolóval, 1hónapig ment is simán, utána hirtelen egyik napról másikra azt vettem észre, hogy nem érzékeli.
Valahogy megvolt benne a funkció(stb-ben) ami valamiért megszűnt, nem tudom miszerint adják az új/régi boxokat, de mivel 3-4hónapja kötöttem a szerződést, evidens szerűen újabbikat kellene kapnom, de nem lepődők meg ha régi sz*rt kaptam.na most, ha a fentebb levők megvoltak, most kérném a véleményed, hogy ez hogy lehet, biztos nem képzelődtem, használtam 2távot!.
-
R3laX
addikt
Szia!
Nem, nincs semmi extra fent.
HTomee délkeletre van BP-től én északkelet, úgy látszik ez ilyen.
Majd ha találkozokmég dorogi telekomossal rákérdek. Ja, várjatok van is egy tippem . Tavaly Zsírkrétamen ajánlott egy ügyfelest itt Dorogon, neki tavaly lett optikája. Nekem +1 év volt .... Rá rá tudok kérdezni , de tuti ugyanannyi lesz.#130128 JSandor: Látod ez ilyen, normális. A régi főváros Esztergom mellett is, meg Cegléd mellett, ami megint nincs messze BP-től. Igazából 5G is csak pár helyen van MO-n, mi hiába vagyunk egy köpésre tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Abel-0101
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest