Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#129601) Dewo válasza djalmasi (#129599) üzenetére


Dewo
aktív tag

Wow.... :U ilyet még én sem láttam. Ezt küld el nekik hogy létezik ilyen is ! :DDD

A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.

(#129602) lackoka


lackoka
tag

07.23-án 1414-en megrendeltem az új telekom tv-t. Jeleztem, hogy a 4K minicsomagot is kérem (valójában emiatt váltottam).
07.27-én gls kihozta a 2 db boxot. A mellékelt leírás szerint beüzemeltem a boxokat minden fennakadás nélkül. Ebben a tájékoztatóban az iptv boxok visszajuttatatására 8 napos határidő van megjelölve. A 4k -s csatornák nem mentek, hívjam a 1414-et üzenetet kaptam. Megtettem. Hívjak egy 80-as számot ott megerősítették, hogy látja a működő boxokat, pár perc türelem és a lefutó rendszerfolyamatok befejése után aktiválható lesz a minicsomag, fogom látni a telekom fiókomba. Néhány óra után semmi. Hívom a 1414-et. Egy másik ügyintéző megerősíti a rendszerfolyamatok függőben lévő státuszát és türelmet kér.???
07.28-án reggel kapok egy sms-t amiben az iptv boxok visszajuttatási lehetőségeiről tájékoztat. Fél óra múlva hívnak a telekomtól, hogy mikor és hogyan óhajtom visszajutatni a boxokat? Délelőtt beviszem személyesen a t-pontba, leadom, kapok egy papírt róla. Az ügyintéző hölgy rögzíti a tényt a rendszerben majd megerősíti, hogy a rendszerfolyamatok még mindig nem zárultak le.???
07.29-én este még mindig semmi, hívom a 1414-et. A már régi jó ismerős rendszerfolyamatok csak nem akarnak a végükre érni de az ügyintéző hölgy türelmet kér amíg egyeztet a műszakis kollegával aki a másik (?) rendszerükben utána néz. Újabb megerősítés a folyamatok folyamatban lévő státuszáról. :)
A beszélgetés befejezéseként mellékesen közli a hölgy, hogy amíg fizikailag a központba kezükbe nem kapják a leadott iptv boxokat és ezt a tényt a rendszerben nem tudják rögzíteni na addig nem tudnak azok a fránya rendszerfolyamatok lezárulni.??????????????????????
Ez 2021-ben?
Egyetlen pozitívum, hogy a képminőség a botrányos iptv- hez képest jobb és egyszer csak azok a bizonyos folyamatok is lezárulnak.

[ Szerkesztve ]

(#129603) DevKiller válasza lackoka (#129602) üzenetére


DevKiller
senior tag

Szia!

Az alábbi probléma történhetett:
Megrendelésed felvételekor kihagyhatták belőle a 4K minicsomagot. Addig nem tudnak új megrendelést/szolgáltatás módosítást indítani, míg az előző le nem zárul. Annak pedig az a vége, hogy az iptv boxok begyűjtése sikeres.
Egyszerre nem lehet 2 megrendelés folyamatban sajnos.

HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

(#129604) tuto558


tuto558
tag

Sziasztok,

Sagem 3890v3 HGW-vel van akinek rendesen megy a fájl megosztás?
A problámám az, hogy bármit is rakok rá (akár külső merevlemez, akár pendrive, többel is próbáltam), odáig terjed a képessége, hogy meg tudom nyitni a megosztott eszközt és tudok böngészni a fájlok között, viszont ha bármit megpróbálnék megnyitni/lemásolni róla, vagy rámásolni valamit, azonnal befagy a windows explorer/fájlkezelő és semmi nem történik.

Találkozott már valaki ezzel a hibával?

T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG

(#129605) kali válasza djalmasi (#129599) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Nem találkoztam még ilyennel, pedig azonnal feltűnne, mert reggeltől estig használjuk Wi-Fi hálózaton a laptopokat munkára.
A titkosításnál ha a WPA2 mellé a WPA3 is képben van, azt nem minden eszköz szereti és okozhat ilyen gondot, ekkor érdemes csak a WPA2 módot beállítani.
A jelszó ne tartalmazzon ékezetes betűt, vagy szélsőséges speciális karaktert.
Ha adott szempontból csak egy problémás ellenoldali eszköz is van a hálózaton, az képes levágni minden más eszközt is, ezért érdemes figyelni, mikor következik be a gond.
Ha túl sok elérhető 2.4 GHz idegen hálózat van ott, akkor érdemes felmérni ilyen szempontból a környezetet és akár manuálisan beállítani a megfelelőt, vagy ha az eszközök tudják és az egyéb feltételek is engedik, akkor átállni az 5 GHz sávra.

(#129606) DevKiller válasza djalmasi (#129599) üzenetére


DevKiller
senior tag

A Technicolor ONT egy elég érdekes eszköz.
Azt kellene megnézni, hogy amikor ezt írja, a GUI-ra be tudsz-e lépni?
Ha teljesen kuka, akkor factory reset, és hívd fel a 1414-et, hogy állítsa be a pppoe logint.
A WIFI névhez pedig ne nagyon nyúlj, hidd el jó az neked Telekom-XXX néven...

HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

(#129607) kali válasza DevKiller (#129606) üzenetére


kali
legenda

Abból csak még több probléma van, ha a szolgáltató által megadott Telekomos, 2.4 és 5 GHz sávon azonos SSID marad. Utóbbi a lényeg, nem javasolt a két sávra azonos név.

(#129608) #46824192 válasza lackoka (#129602) üzenetére


#46824192
törölt tag

Egyetlen pozitívum, hogy a képminőség a botrányos iptv- hez képest jobb

Ez azért érdekes mert elvileg egy a stream forrása.

@tuto558

Igen, találkoztam. Én már beletötődtem , hogy használhatatlan a usb ezen az eszközön.

(#129609) Krinyo válasza kali (#129607) üzenetére


Krinyo
senior tag

Elég vicces lenne, ha nem lehetne az SSID-t átállitani. Ilyenről még nem hallottam.

(#129610) DevKiller válasza Krinyo (#129609) üzenetére


DevKiller
senior tag

Lehet SSID-t állítani, nem mondtam, hogy nem.
De allergiás a "különleges karakterekre" és még melette sok mindenre.
utánna lehet írni, hogy 2.4GHz meg h 5GHz, de ékezetes karaktert mindenképpen kerülni érdemes.

HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

(#129611) chungee


chungee
addikt

Napot!

Jelenleg a Telekom által biztosított ZTE SPEEDPORT ENTRY 2i van üzemben nálam, ilyen a netem. Nem nagyon vagyok az eszközzel megelégedve, gondolom bármely másik cuccal jobban járok. Erre esett a választásom D-Link DIR-842 G-LAN Dual band. Viszont ő csak router. Szeretném a segítségeteket kérni hogy szájba rágósan -ne szakzsargonnal- el tudtok engem irányítani hogy hogyan tudnám a ZTE-t modemként összekötni és müködésre bírni a D-Linkkel :F Hálás köszönetem :R

[ Szerkesztve ]

(#129612) DevKiller válasza chungee (#129611) üzenetére


DevKiller
senior tag

Szia.

Mi a probléma a ZTE-vel?
Kábelesen is rossz esetleg a neted?
Ez még réz vonal, a Net plusz díjcsomag tulajdonképpen azt jelenti, hogy annyit ad a T, amennyit a vonalad elbír. A 30 mega az tájékoztató jellegű.
A saját routert akkor érdemes, hogyha wifi lefedettséged kicsi, vagy pedig wifin többet szeretnél. De ha kábelesen sem megfelelő számodra a net, akkor azon a saját eszköz sem fog segíteni.

[ Szerkesztve ]

HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

(#129613) chungee válasza DevKiller (#129612) üzenetére


chungee
addikt

Üdv,
Az extra Wifi funkciók miatt vettem meg a D-Linket, 5Ghz + hatótálvolság :R

(#129614) DevKiller válasza chungee (#129613) üzenetére


DevKiller
senior tag

Nos akkor mondanám is a teendőid.
Először is szükséged van a felhasználónév és jelszó párosra, amit vagy megkérdeztél a létesítéskor, vagy pedig a 1414 tud kiadni magas beazonosítást követően(MT azonosító + ügyféljelszó) vagy pedig Telekom fiókban tudsz változtatni.

Vegyük azt az esetet, hogy a PPPoE adatok nem állnak a rendelkezésedre. Felmész a Telekom.HU-ra belépsz a Telekom fiókodba amihez az otthoni szolgáltatásaid hozzá vannak rendelve. Majd a képen található Beállításokra kattintasz:

Majd az előugró oldalon Internet előfizetés beállításai.
Bejelentkezési azonosító-nál van a felhasználó neved a routeredbe majd az alábbi módon kell beírnod. Pl a Bejelentkezési azonosító kispistike. akkor kispistike@t-online.hu
Felhasználónév pipa. Jelszót ugyanitt módosítani tudod, azt nem lehet megnézni, tehát akkor az is meg lesz.

ZTE-vel legyél kapcsolatban, tehát arra legyen rádugva a LAN kábel.
Felső címsorba: 192.168.1.254 enter.
Majd kéri a felhasználónevet és jelszót, a modem hátulján találod a címkén. Felhasználónév valószínű, hogy 3play lesz, jelszót le kell olvasnod róla.
Majd elnavigálsz az internet – Network – WAN – DSL
Connection oldalra, PPPoE passtrough-t bekapcsolod, ekkor a WIFI és csatlakozó képes homegateway-ből MODEM lesz, megszűnik a netkapcsolatod. Egy UTP kábellel összekötöd a ZTE-t és a saját routeredet(ZTE LAN portja -> saját router WAN portja.) Mostmár csak a saját routeredet kell konfigurálnod. Csatlakozási mód PPPoE felhasználónév és jelszó párost beírod, majd mented. és elvégzed a saját eszköz konfigot amit szeretnél, és mehet, készen van. :)

Fontos, hogy a ZTE ezek után egy szimpla modem, tehát butítod net kapcsolat azon keresztül többet nem lesz. Telekom TV szolgáltatás esetén ezt nem szabad, mert megáll a TV. IPTV esetén minden további nélkül lehet.

[ Szerkesztve ]

HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

(#129615) Kaba válasza #46824192 (#129608) üzenetére


Kaba
veterán

A stream az megegyezik,de az andoidos box képfeldolgozása jobb mint az STB-nek,ezért a képminőség is javul.

[ Szerkesztve ]

(#129616) #46824192 válasza Kaba (#129615) üzenetére


#46824192
törölt tag

Tudom, csak nagyon furcsának találom , hogy néhányan sokkal jobbnak látják.
Bár látni nem láttam még ugyanazon a megjerlenítőn, de már nagyon kíváncsi vagyok mit tudhat ez a box. Idáig bármit teszteltem, 264-el az olcsó eszközök nem tudták a világot megváltani számomra. Egyiken a színek élénkebbek , másikon jobb a kontraszt , harmadikon feketébbek a fekete részek, stb... De a sovány bitrátából eredő pixelesedéssel egyik sem tud mit kezdeni. Tipikus példa ezekre transformers filmek komolyabb jelenetei vagy egy vizilabda mérközés. Azt gondolom itt is valami hasonló lehet a helyzet.

Persze ezeket mindenki másként látja vagy éli meg. Én csak FHD tévékkel rendelkezem , de botrányosnak nem nevezném az iptv minőségét. Nálam ez a kategória a digi sat vagy a direct one finom kis MPEG2 rendszere :) Utobbinál a hangsávokkal is vannak bajok rendesen.

(#129617) lackoka válasza #46824192 (#129616) üzenetére


lackoka
tag

Szia!
Ugyan azokon a 4K-s oledeken nézzük mint az iptv-t. Láthatóan jobb a minőség minden csatorna esetén de nyilván meg sem közelíti egy normális forrásét. Ezért várom kíváncsian a 4K-s csatornákat mit fognak mutatni?

(#129618) chungee válasza DevKiller (#129614) üzenetére


chungee
addikt

Köszönöm szépen, sikerült :R

Egy szépség hibája van a dolognak. Azt hogy a ZTE-nél nem szünt meg az internet, továbbra is aktív. Most 3 wifi van elérhető :C :B :R

D-link -> 2,4Ghz + 5Ghz
ZTE -> 2,4Ghz

[ Szerkesztve ]

(#129619) #46824192 válasza chungee (#129618) üzenetére


#46824192
törölt tag

ZTE -ben kapcsold ki a wifit.

(#129620) chungee válasza #46824192 (#129619) üzenetére


chungee
addikt

Nem baj, maradhat. Vendégeknek azt adom :D ;]

(#129621) #46824192


#46824192
törölt tag

Elkezdett a telekom belepiszkálni a távoli fekvétel idításokba is?

Az alkalazásban akartam beállítani a forma1 és boxutca fekvételeket de mind sikertelen.
Természetesen pl. a hiradó és gasztoangyal beállítható ugyanazon a csatornán.
Hagyományos iptv , felvétel opcióval. Magyarul lokálisan rögzít , akkor a f...nak kell belepiszkálni már ebbe is.Eddig működött rendesen ez is.

[ Szerkesztve ]

(#129622) vampire17 válasza #46824192 (#129621) üzenetére


vampire17
addikt

Nem a Telekom, en ugy tudom, a csatornak leszabalyozzak ezt, h mit rogrithetsz, meg mit nem. Nyilvan technikailag a Telekom az, aki blokkolja, de o a jogszabalyokat koveti ezzel.

[ Szerkesztve ]

(#129623) #46824192 válasza vampire17 (#129622) üzenetére


#46824192
törölt tag

Direkt azért nem váltok az új felhős platformra , hogy ne szóljanak bele mit rögzítek és mit nem.
Egyébként mi abban a logika , hogy távolról nem tudtam elindítani , de felhívtam a feleségem és minden gond nélkül otthon megcsonálta az stb-n?

Ha jól tudom a lokális , helyben tárol és másolásvédett felvételekre nem született semmilyen módosítás.

Ez most kb úgy néz ki , hogy korlátozni akar , de igazából csak a kénylemi funkciót sikerült megsemmisíteni.

(#129624) prisz válasza lackoka (#129617) üzenetére


prisz
aktív tag

Hát nem tudom. Unokatesóm oledjén az új androidos box-al, ugyan olyan fos a minőség, mint nálam a régi cisco box-al. Lehet itt szépíteni, de 2021-ben ez szégyen. Az, hogy egy olimpiai úszást, vagy egy vízilabdát képtelen legyek végignézni, az agyonpixelesedett kép miatt, nagyon elszomorító. Érdemes megnézni egy netflixes HD-s tartalmat. Ég és föld a különbség, pedig kb. az is 8-10 mbit-es stream. És akkor a 4k-ról még nem is beszéltünk...

(#129625) kali válasza prisz (#129624) üzenetére


kali
legenda

Nem lehet, hogy ott valami egyedi gond lehet, kábel vagy ilyesmi?
Mert mi is korrekt 4k-s tévén nézzük és az előző szolgáltató HD adásához képest, jobb az Androidos SmartBox képe, illetve a tévén van Netflix, annak a HD képminőségéhez képest sem rossz a szolgáltatói HD minőség. (Előtte Vodafone/UPC volt és Horizon HD box, ott látványosabb volt a különbség a jobb Netflix HD és a Horizon HD box HD képminősége között.)
Sokat nézünk olyan sportot, ahol azonnal megmutatkozna a gyenge képminőség, de szó nincs ilyesmiről, jó a kép.
Nem tudom, mennyire számít - elvileg nem, de a gyakorlatban nem foglalkoztam még ilyen tekintetben az új eszközzel -, hogy milyen technológiára nyomják rá az új boxot, itt optika van és mindig maximummal megy az 1000/1000.

[ Szerkesztve ]

(#129626) #46824192 válasza prisz (#129624) üzenetére


#46824192
törölt tag

Ebben az az érdekes , hogy nálunk a DVB-C HD adások 6-7 megabit között vannak.
Egyértelműen megmutatkozik ha a rögzítek róla , mert a H264 .ts file biztosan nem hazudik.
Látványosan élesebb a kép, nem esik szét olyan gyakran egy vizilabda meccs mint telekomon.

Az iptv HD adás állítólag (a box szerint) 9megabit/sec. Ha pedig ez így van , akkor számomra teljesen érthetetlen ,hogy a nagyobb bitráta (ugyanazon a megjelenítőn) , hogy tud sokkal rosszabb lenni.

(#129627) patrikcoc válasza #46824192 (#129616) üzenetére


patrikcoc
aktív tag

"Utobbinál a hangsávokkal is vannak bajok rendesen"
Gondolom a hangminőségre gondoltál. Én pont emiatt váltottam vissza IPTV-re, mióta új a tulaj, kritikán aluli, fülsértő a hang (talán rosszabb encodereket használnak), pedig 128kB/s a hangsávok bitrátája, IPTV-n meg 64, mégis sokkal jobban szól. Igaz vannak problémák amióta az androidos boxok vannak (5.1 hiánya, pattogás/recsegés), de remélhetőleg hamarosan javítják őket.

[ Szerkesztve ]

(#129628) DevKiller válasza chungee (#129620) üzenetére


DevKiller
senior tag

Az kemény. :D

[ Szerkesztve ]

HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

(#129629) Tamas1982.1


Tamas1982.1
tag

Sziasztok! Az új androidos boxokon van nyelvválasztási lehetöség? Egyáltalán hol lehet megnézni, hogy milyen csatornákon van angol nyelv? Mesecsatornák kellenének angolul.

(#129630) kali válasza Tamas1982.1 (#129629) üzenetére


kali
legenda

Szia,

OK -> Le -> Jobbra (a hangra, mert a bal oldalon a felirat) -> OK -> Kívánt nyelv kiválaszt -> OK

[ Szerkesztve ]

(#129631) Tamas1982.1 válasza kali (#129630) üzenetére


Tamas1982.1
tag

Köszi!

(#129632) Knobber válasza csako (#128650) üzenetére


Knobber
aktív tag

Egy kis update, ezt meg is vettem, így most kipróbáltam a Onedrive 1TB sebességét. Nálam tudja a gigabit körüli értéket feltöltésbe.

Tehát aki telekom gigabites nethez keres felhő backupot, az éves Office 365 1TB tárhely egy jó megoldás lehet. Lehet van a Microsoftnak magyarországi szerverparkja amiatt olyan gyors.

Sok cloudot végigpróbáltam, de még a fizetős Google Drive se tudott 500mbit-nél többet.
Mega.nz megállt olyan 300mbit-nél.

Youtube: Knobber

(#129633) Gabbbb


Gabbbb
senior tag

Ezzel lehet bármit is csinálni? ~
Összesen nincs 5 eszközöm és csak én használom a szolgáltatást..

[ Szerkesztve ]

(#129634) szaboi6512 válasza Gabbbb (#129633) üzenetére


szaboi6512
őstag

Várj 10 percet.
Nálam ez a hiba szinte mindennapos... :N

ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"

(#129635) Gabbbb válasza szaboi6512 (#129634) üzenetére


Gabbbb
senior tag

Napok óta ez van, mindegy mikor és hányszor nézek rá..

(#129636) szaboi6512 válasza Gabbbb (#129635) üzenetére


szaboi6512
őstag

Másik böngésző vagy előzmények- cookik törléssel próbálkoztál?

[ Szerkesztve ]

ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"

(#129637) Gabbbb válasza szaboi6512 (#129636) üzenetére


Gabbbb
senior tag

Android, iOS, PC firefox, MS Edge és Brave sem jó.

(#129638) Túzok22


Túzok22
aktív tag

Sziasztok. Az normális ha a Sagemcom f@st 5655v2-m sűrűn újraindul magától? Ilyenkor kialszik minden és csak a power led villog zölden, a többi lámpára várni kell, hogy visszatöltődjön. Tegnap is többször ezt csinálta. A tápkábelt kihúztam és visszadugta a dugvilláját a konnektorba és a másik dugó részét is a sagemcomba, jól vissza vannak dugva, nem laza a táp csatlakozó, mégis ugyanúgy csinálja. Tönkrement a Tenda ac1200 ac10u-s routerünk, ezért wifit most ezen használjuk 2,4 Ghz sávon és vagy 8 telefon meg egy vezeték nélküli számítógép, utp kábelesen meg egy gamer laptop és egy gamer asztali lóg rajta. Sok a terhelés a Sagemen?

[ Szerkesztve ]

(#129639) kali válasza Túzok22 (#129638) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Nem normális, ha csak úgy random újraindulgat.
Esetleges "túlterhelés" miatt sem kellene azt csinálnia, ha ellenoldali eszköz miatt teszi, akkor ott komolyabb az ok.
Megpróbálhatod kisakkozni, mikor csinálja és egyesével lekapcsolni róla az eszközöket, így leszűkíthető a probléma forrása.
Ha magával a szolgáltatói eszközzel van gond, az lehet szoftveres, de akár hardveres is. Ha a feltételek adottak a reset utána használathoz, akkor vissza lehet állítani gyári állapotra, hátha segít.
De okozhatja az eszköz vagy a táp meghibásodása is.

(#129640) Túzok22 válasza kali (#129639) üzenetére


Túzok22
aktív tag

Köszönöm. Valószínűleg egy új router vagy egy wifi szóró eszköz vásárlásával megoldom a problémát. Olvastam olyat, hogy ezek a szolgáltatói eszközök nem arra vannak kitalálva, hogy nagyon sok eszköz lógjon rajtuk egyszerre. Ezért kell egy megbízható, jó minőségű routert/wifi szóró eszközt mögé kötni. A tápon van egy kis zöld lámpácska, pontosabban a dugvillafej tetején, az nem alszik ki akkor sem amikor újraindul. Ettől függetlenül lehet táphiba? Resetet meg nem csinálok, mert nem tudom a pppoe adatokat kívülről. Nem is szeretném piszkálni, mert most mindenki használja.
Azóta van ez, amióta tönkrement a routerünk és minden wifis és vezetékes eszközt átcsatlakoztattunk az 5655v2-re. Ezért gondolom hogy a túl nagy terhelés az oka, mert előtte atomstabil volt a Sagem.

[ Szerkesztve ]

(#129641) Darkness


Darkness
aktív tag

Üdv!

Ma hazaérve, bekapcsolva a TV -t a magenta 3szögek szörnyével találkoztam. Bármit tettem, nem tudtam elűzni őket. hívtam a 1414 -et, de csak az a dilettáns robottal tudtam "beszélni". Hogyan lehet őt kikerülve, egy hozzáértő emberrel beszélni?

Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.

(#129642) kali válasza Darkness (#129641) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Amikor kérdezget Vanda, ne szólj hozzá, hamar élő ügyintézőhöz fog kapcsolni.

(#129643) blg válasza Darkness (#129641) üzenetére


blg
senior tag

Én is pont ma jelentettem be IPTV hibát. Szépen válaszolgattam a kérdéseire, és végül élő emberhez kapcsolt, akire további legalább 5 percet kellett várni. Nekem nincs gondom Vandával.
Valószínűleg azért kapcsolt élő emberhez, mert nem minden beltérit érint a hiba, és nem kábel/távirányító hiba volt, és gondolom ennél komplexebb hibákra már nincs felkészítve. (amúgy a felvétel nem működik, felveszi a dolgokat, csak nem játssza le)

[ Szerkesztve ]

(#129644) Darkness


Darkness
aktív tag

kali, blg: köszönöm a válaszotokat. Akkor ismételten felhívom a 1414 -et és igyekszem egy ügyintézőhöz jutni. :) aki tud rögvest segíteni...

:R

Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.

(#129645) DevKiller válasza Darkness (#129644) üzenetére


DevKiller
senior tag

Sorrendi újraindítás.
Kihúzod a modemet és a beltéri egységeket, ha van strong mesh/ router amin jön az ige akkor azt is, először a T által kihelyezett modemet dugod vissza amibe bejön a kábel kintről, utánna a routert/strong mesh-t ha van, utánna ha van felvevős STB akkor azt, utánna a többit ha van. Ha ez nem oldja meg, akkor már csak szerelő :)
Nyílván sorrendnél megkell várni, hogy betöltsenek az eszközök, utánna lehet tovább menni.

[ Szerkesztve ]

HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

(#129646) Darkness válasza DevKiller (#129645) üzenetére


Darkness
aktív tag

Ez meg volt... :)
Modem indult először el, mivel áramtalanítva volt "minden", mivel sikerült eljutni pihenni két év után. :) azután kb. 10 percre rá indult a többi kiszolgáló. a sw és a STB.

Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.

(#129647) kopa1 válasza Túzok22 (#129640) üzenetére


kopa1
aktív tag

Van a 2,4 Ghz-en almás cucc? Ha igen tedd át az 5-re. Akkor valószínűleg megszűnik az újraindulgatás

"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."

(#129648) Beniii06 válasza kopa1 (#129647) üzenetére


Beniii06
őstag

Ez egy új bug ennél az eszköznél? Felírjuk a többi közé. :W

"Got any other secret weapons?"

(#129649) kopa1 válasza Beniii06 (#129648) üzenetére


kopa1
aktív tag

Mondhatni igen, amit az iOS tökömtudja melyik új verziója idézett elő, majd javították. Persze az Apple nem ismeri be (sima routert is érintett) aztán iOS valamelyik új verziójában csöndben javították

"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."

(#129650) tobias40


tobias40
veterán

Ha van telekomos optika internet/tv előfizetésem akkor ha a vodát is előfizetem akkor másik optikai kábelt húz be a voda?(vagy azon a kábelen jön be mindkettő és bent osszák szét vmivel?gondolom külön húzzák be)
Ha a telekom hálózatát használja a voda akkor hogyan tudja garantálni a 1000/1000-es netet egyidőben a telekom használatával?(2000/1000-es telekom internetem van)
Ebben az esetben "tartaléknak" nem jó a voda mert ha a telekom nem tud szolgáltatni műszaki hiba miatt akkorm gondolom a voda sem...
Csak hangosan gondolkodom,illetve nézegetem a lehetőségeket mit hogyan érdemes "variálni! ;] (tv műsor minőség mindkettőnél és az internet sebessége-stabilitása)

Ha esetleg vkinek van mindkettőnél élő előfizetése,leírhatná a tapasztalatait vagy ide vagy PÜ-be ha ez már nagyon nem ide való téma lenne! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.